Ben ana oğul konuştuklarını düşünüyorumAcaba ailendemmi kiskaniyor diyor kayinvalidem dedim daha neler
Onun kız kardeşi var mı?Ailem bu durumu bilmiyor. Benim dedigim olcak seklinde.ben yaparim ederim soylerim beni hicbiseyle korkutamazssin filan der.bende konusmam olur biter.bana gore cok abartilcak seyler degil yasanan ufak seyler ille esim derki abinle senin aranda ayrim yapiyor annen diyor ama baban yapmiyo diyo.gozlerimle gordum diyo annem bikere bizim yanimizda abim gelince biraz fazla tepki gosterdi maddi konudada ee abim kiraci tabiki fazlasiyla ona destek olcak banada yapiyor aliyor ediyor maddi acidan ailem.haklarini yiyemem
Evlat ayrimi yapar yada yapmaz bu esinizi ilgilendirmez. Esinizin annesi olmadigina gore onun problemi degil bahanesi de olamaz.Cevapladim asagida yorumben esime sordugumda evlat ayirtimi yapiyor diyordu belki enbas sebebimi bu bilmiyorum
Aslında böyle bir şeye verilecek cevap netCevapladim asagida yorumben esime sordugumda evlat ayirtimi yapiyor diyordu belki enbas sebebimi bu bilmiyorum
Kapı orda diyen adama neden çay demiyorsunuzKonumu hatirlayanlar olucaktir yorunlarinizi bekliyorum Kizlar esim duzeldi demistim kendi kendime.dun kizimi disari cikarcaktim hava guzeldi esim pat diye dediki ben senin parka gitme nedenini biliyorum dedi annenleri pesine takcan ya anneni ya babani dedi bana geldiler.yok su yoldan git yok bu yoldan git reklam yapma diyo annenler icin disari cikiyosun dedi
Bende neye inanmak istiyosan ona inan yeter benim kendi kararlarima karisma artik dedim yeter ama cidden biktim ya annem babam istedgm zaman gider gelir gorusurum resti cektim ve bana dediki:
Sıkıldım anne sevdandan kapi orda cek git dedi konusma benle dedi.oylemi dedim bu konuyu kapatsanda ben kapatmicam artik dedim durduk yerde tartsma cikarip bana cek git dedi cok merakliysa birak annemlere beni dedim.cidden konusasim yanasasim gelmiyo ve bu konu artk kapanmiyacak bende isterse benimle haftalarca konusmasin.
Kayinvalidem bana ugramisti catlicaktim sinirden onunla paylastim Allah icin cok iyidir hep benim yanimdadir sagolsun onunlada konusinca rahatladim sizin fikirleriniz nelerdir aksam isten geldi cay demledim icmicekmisin dedim icmicem dedi doktum cayi oda gitti odaya yatti biktim ben bu tiriplersen sucsuzum bos yere tirip cekiyorum pes etmiyecegim fikirlerinizi bekliyorum
Evet aynen oyleBizde de aynı durum oldu,annem abime kredi çekti sonra abim kaza yaptı,şu an annem ödüyor ama yapacak bir sey yok kaza geçirdi,ve cocukları var .bu durum eşimi ilğilendirmez napsın elinin tersiyle itsinmi çocuğunu.Ben bekarken bile ailemden para istemeyen 18 yıldır çalışan biriyim,ama erkeklere istem dışı yardım ediliyor maalesef
Sanmam esim telefonda konusmaz gorusursekde hepbirlikte asla basbasa kalmazlarBen ana oğul konuştuklarını düşünüyorum
Esim oyle sey degil kayinvalidem konusmaya cekinir esimle cunki esim tersler maalesefki kadin konusmaz bile boyle konulari aslaBen ana oğul konuştuklarını düşünüyorum
YokOnun kız kardeşi var mı?
Cayı adamı yakmak icin kullanmıcaksan yersiz olmus,cay demleyip icmicen mi demek :)Konumu hatirlayanlar olucaktir yorunlarinizi bekliyorum Kizlar esim duzeldi demistim kendi kendime.dun kizimi disari cikarcaktim hava guzeldi esim pat diye dediki ben senin parka gitme nedenini biliyorum dedi annenleri pesine takcan ya anneni ya babani dedi bana geldiler.yok su yoldan git yok bu yoldan git reklam yapma diyo annenler icin disari cikiyosun dedi
Bende neye inanmak istiyosan ona inan yeter benim kendi kararlarima karisma artik dedim yeter ama cidden biktim ya annem babam istedgm zaman gider gelir gorusurum resti cektim ve bana dediki:
Sıkıldım anne sevdandan kapi orda cek git dedi konusma benle dedi.oylemi dedim bu konuyu kapatsanda ben kapatmicam artik dedim durduk yerde tartsma cikarip bana cek git dedi cok merakliysa birak annemlere beni dedim.cidden konusasim yanasasim gelmiyo ve bu konu artk kapanmiyacak bende isterse benimle haftalarca konusmasin.
Kayinvalidem bana ugramisti catlicaktim sinirden onunla paylastim Allah icin cok iyidir hep benim yanimdadir sagolsun onunlada konusinca rahatladim sizin fikirleriniz nelerdir aksam isten geldi cay demledim icmicekmisin dedim icmicem dedi doktum cayi oda gitti odaya yatti biktim ben bu tiriplersen sucsuzum bos yere tirip cekiyorum pes etmiyecegim fikirlerinizi bekliyorum
Katiliyorum size konusuyorum anlamiyordu.busefer pes etmiyecegim konusmucam biktim artik ben suclanmaktanEvlat ayrimi yapar yada yapmaz bu esinizi ilgilendirmez. Esinizin annesi olmadigina gore onun problemi degil bahanesi de olamaz.
Belli ki esiniz sizi didiklemekten, psikolojik siddet uygulamaktan hoslaniyor. Duracagi yeri bilsin. Kimsenin haddine degildir anne yada babayla gorusmeyi engellemek. Asil siz onu kapi disari edin de anlasin anyayi konyayi.
Birkere gittim babama duyulmadan hallettik busefer oyle olmaz ben gidersem benim ustume yikicak olayi ama kesinlikle konusmayacagim binpisman edecegim onu isterse haftalarca konusmasin benimleKapı orda diyen adama neden çay demiyorsunuz
Bu nasıl rest
Toplayın eşyalarınızı gidin de adam gurur görsün
Olsaydı ailesinin ikisine de maddi anlamda eşit muamele etmesini ister miydi?
Gidersem beni suclucak kendi cekti gitti ben bise yapmadim dicek ama bu tartismanin basi o halbukiCayı adamı yakmak icin kullanmıcaksan yersiz olmus,cay demleyip icmicen mi demek :)
Yani hersey btti cayı mı kaldı?
Neden gitmiyorsunuz peki?Cek git demis.
Hazır fırsat bu fırsat diyip cek git ablacım.
Duysun baban da kızının ne şartlar altında yaşadığını görsün.Birkere gittim babama duyulmadan hallettik busefer oyle olmaz ben gidersem benim ustume yikicak olayi ama kesinlikle konusmayacagim binpisman edecegim onu isterse haftalarca konusmasin benimle
Adim atmiyacagim ve kararliyim bu konuda kayinvalideme de soyledim geri adim atmicam ben cok yoruldjm surei bi kisitlama baski laf gelincede ben senk kisitlamiyorum bitek sık gorusmenin anlami yok diyor ben zaten hergun gorusup napicam ama istedieri zaman gelirler istedgm zaman bende giderim gorusurum ona ne kavga etmeyelim diye alttan ala ala boyle oldu ama dursun artik isterse haftalarca konusmayalim umrumda degil yanasasimda gelmiyor konusmakda ne hali varsa gorsun oluruna biraktimİlk konunuzu okudugumda sizin annemle çok görüşüyorum bende istemiyorum gibi yazdığınızı okuyunca bunun sizin değil eşinizin kararı olduğunu onunla barışmak için idarelik böyle bir karar verdiğinizi anlamıştım
Eşiniz annenizi sevmiyor ama üzgünüm sizi de sevmiyor
Onu ilgilendiren bir durum olmamasına rağmen karışıyor yönetmeye calışıyor sizi
Bir iki gün sonra yine okuruz gıbı eşim aslında şöyle demek istemiş ben de hak verıyorum demenizi
Benim ailemle ne kadar ne zaman görüşeceğime kimse karar veremez
Eş oluyoruz köle değil
Umarım bu sorunu çözmeden adım atmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?