2 gundur konusmayan es konusunun devami(konumu bilen arkadaslar destek olursan sevinirim hatirlayanlar )

Onun kız kardeşi var mı?

sanane ailemin hangi çocuğuna ne kadar yardım ettiğinden diyin.
çok kafanı takıyorsan ailen ailemin yapmadığı yardımı yapıp açığı kapatsın sen de rahatla diyin.
ne olursa olsun damatsın.evlat değil.
ayrıca kavgalarda kovmak,ayrılık lafları falan yani bunlar unutulmaz cok sarsıcı hareketler.
kimse kimseye yapmamalı.
ve zaten herkesin birazcık olsun birbirini kaybetme korkusu olsa ve had bilme karakterinde olsa çok yuvalar huzurla devam ederdi...

Cevapladim asagida yorum ben esime sordugumda evlat ayirtimi yapiyor diyordu belki enbas sebebimi bu bilmiyorum
Evlat ayrimi yapar yada yapmaz bu esinizi ilgilendirmez. Esinizin annesi olmadigina gore onun problemi degil bahanesi de olamaz.
Belli ki esiniz sizi didiklemekten, psikolojik siddet uygulamaktan hoslaniyor. Duracagi yeri bilsin. Kimsenin haddine degildir anne yada babayla gorusmeyi engellemek. Asil siz onu kapi disari edin de anlasin anyayi konyayi.

Doyurayım, büyüteyım
Ondan sonra malın biri gelsin kızıma " ailenle görüşme, ya da çok az görüş " desin.

Evinizi ihmal etmiş olsaydınız adam haklı
Madem hem ev hem aile düzene sokamıyorsunuz o zaman dengeleri ayarlayın derdim. Ama siz zaten çocuğu gezdirmek icin çıkıyorsunuz ve eşiniz sabah gidip akşam geliyor. Onu ilgilendiren gram durum yok. Ama bundan rahatsız oluyor.

"Anne ve babamla olan iliskim -isterlerse dunyanin en kotu anne ve babasi olsun - kimseyi ama hic kimseyi ilgilendirmez. Nokta. Senin haddine degil onlarla gorusup gorusmemi soylemek yada onlarin anne babaligina laf soylemek. Haddini bil, fazla oldun artik. Bilmiyorsan da asil sen cek git" ben olsam esinize tam olarak boyle soylerdim.

Kapı orda diyen adama neden çay demiyorsunuz
Bu nasıl rest
Toplayın eşyalarınızı gidin de adam gurur görsün

Evet aynen oyle

İlk konunuzu okudugumda sizin annemle çok görüşüyorum bende istemiyorum gibi yazdığınızı okuyunca bunun sizin değil eşinizin kararı olduğunu onunla barışmak için idarelik böyle bir karar verdiğinizi anlamıştım

Eşiniz annenizi sevmiyor ama üzgünüm sizi de sevmiyor

Onu ilgilendiren bir durum olmamasına rağmen karışıyor yönetmeye calışıyor sizi
Bir iki gün sonra yine okuruz gıbı eşim aslında şöyle demek istemiş ben de hak verıyorum demenizi

Benim ailemle ne kadar ne zaman görüşeceğime kimse karar veremez
Eş oluyoruz köle değil
Umarım bu sorunu çözmeden adım atmazsınız

Cayı adamı yakmak icin kullanmıcaksan yersiz olmus,cay demleyip icmicen mi demek :)
Yani hersey btti cayı mı kaldı?
Neden gitmiyorsunuz peki?Cek git demis.
Hazır fırsat bu fırsat diyip cek git ablacım.

Katiliyorum size konusuyorum anlamiyordu.busefer pes etmiyecegim konusmucam biktim artik ben suclanmaktan

Kapı orda diyen adama neden çay demiyorsunuz
Bu nasıl rest
Toplayın eşyalarınızı gidin de adam gurur görsün
Birkere gittim babama duyulmadan hallettik busefer oyle olmaz ben gidersem benim ustume yikicak olayi ama kesinlikle konusmayacagim binpisman edecegim onu isterse haftalarca konusmasin benimle

Cayı adamı yakmak icin kullanmıcaksan yersiz olmus,cay demleyip icmicen mi demek :)
Yani hersey btti cayı mı kaldı?
Neden gitmiyorsunuz peki?Cek git demis.
Hazır fırsat bu fırsat diyip cek git ablacım.
Gidersem beni suclucak kendi cekti gitti ben bise yapmadim dicek ama bu tartismanin basi o halbuki

Birkere gittim babama duyulmadan hallettik busefer oyle olmaz ben gidersem benim ustume yikicak olayi ama kesinlikle konusmayacagim binpisman edecegim onu isterse haftalarca konusmasin benimle
Duysun baban da kızının ne şartlar altında yaşadığını görsün.
Kızım böyle şeyler yaşasa ve ben duymasam kahrımdan ölürdüm

Adim atmiyacagim ve kararliyim bu konuda kayinvalideme de soyledim geri adim atmicam ben cok yoruldjm surei bi kisitlama baski laf gelincede ben senk kisitlamiyorum bitek sık gorusmenin anlami yok diyor ben zaten hergun gorusup napicam ama istedieri zaman gelirler istedgm zaman bende giderim gorusurum ona ne kavga etmeyelim diye alttan ala ala boyle oldu ama dursun artik isterse haftalarca konusmayalim umrumda degil yanasasimda gelmiyor konusmakda ne hali varsa gorsun oluruna biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…