arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım. Acilen 8 kilo vermem gerek. Bu diyeti 1 hafta uygulasam sağlığıma zara verir miyim? Acilen cevap bakliyorum. Lütfen deneyen arkadaşlar bana yardım edin bu konuda...
bende denicem ama başaka diyetler daha lazım yani bu bana haftada 1 kğ bile verdirse yetmez bir uygulama yani haftada yetmez bana 98 kğ mım 60 inmek istiyorum kızlar ne olur bana yardım ltfn başka neler yapa bilirim bu lapa diyetini 1 hafta dvm etsem zararı varmı yaza olrsa sevirim şimdiden tşkrlr
kizlar selamlar..size bazi sorularim var sorularimdan sonra adet gordugumde baslicam insallah kizlar.genelde pirincin uzerine yogurtla yenmesi soyleniyor??????? yogurt yagsiz yogurtmu normalmi??????------bide arada su icmeyin diyolar genelde?????????? niye vucut susuz kalir ben bayilirimya zaten tansiyonum hep dusuk........bide aralarda ne yesem kalorisi dusuk olur sakarinli kahve yada cay icebilir miyim......meyva yesem hangilerini yiyebilirim...simdiden cok sagolun
yoğurt konusuna da bi açıklık getirsek.. hem süt yasak denmiş hem de yoğurtla yenebilir denmiş, yoğurt sütten yapılıyo ama, ne biliyim yaa.. yenir mi yenmez mi bilemedim.. bu arada 1 bardaktan yapıp yedim öğlen (her ihtimale karşın yoğurtsuz yedim ama pek hoş olmadı :1no2: ), bi de az sonra yiycm. eğer soruma cevap gelirse belki de yoğurtlu yerimm :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?