2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 hafta sonraya denk gelio sanirim 60ı kotursam o vakite kadar bununla belki 59u gorurum kizz EceZ

Balım zaten karbonhidrat ya çok tok tutuyor. Benim şuana kadar açlığım olmadı. Çok da geç saate kalmadan yatarsam 1 günüm bitti bile bak saat 7 oldu. Sabah 60.1 ile başladım reglimin de 3. günü bugün. Yarın sabah kilomu yazarım görürsün. Ay inşallah çok fark eder ya en az 700 gram hedefim var bilemedin 1 kgda olur.

Ne yapacağım pirinci haşlayıp mi yiyeceğim?

Ne yapacağım pirinci haşlayıp mi yiyeceğim?

Günde 4 öğün de yapabilirsin ama uygunu 3 öğündür canım.

1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile ufak bir kapta haşla. Pirinç suyunu çekip şişince altını kapat. Üstüne dilediğin baharattan ve bol bol limon sık.

Limon çok önemli. Tat verip yenilebilirliğini arttırıyor. Üstüne yoğurt döküp kilo verenler de oldu geçtiğimiz yıllar içerisinde dayanamam dersen yoğurtla tüket.

Ama ben saf pirinç tüketiyorum sadece baharat ve limonlu.

Yanında da bol su ve yeşil çay bu kadar.

Denicem yarindan sonra. Ben bir gün oruç tuttum 700 gr.verdim. Bugün tartildim almışım geri. Bunda da aynı seymi olur acaba

Denicem yarindan sonra. Ben bir gün oruç tuttum 700 gr.verdim. Bugün tartildim almışım geri. Bunda da aynı seymi olur acaba

Bunu regl döneminde uygularsan daha iyi verim alırsın. Ben şuanda reglimin 3. günündeyim sabah 60.1 ile başladım. Yarın da buraya 1. gün sonucunu yazacağım konuyu takip edersen görürsün. 2 gün yaptıktan sonra da yine ekmeksiz, tuzsuz ve şekersiz normal beslenmeme devam edeceğim.

Oruç tuttuğun günde ne yedin eğer çok unlu şekerli ve tuzlu gıda tükettiysen oda kilo yapmış olabilir canım.

Çorba salata patlıcan oturtma :)
Ben alkali su ıcıyorum dünden beri. Onunda dene istersen yağ yaktiriyorMuş
adetimin son günündeyim akşam misafirlige gideceğim için başlamadım bugün. Bir daha ki ay başlayayım öyleyse

Günaydın kızlar ve chiLL :*

Piriç lapası diyetinin 1. gününü sıfır kaçamak ile tamamladım. 3 öğün tüketemedim vakit olmadı 2 öğün yiyebildim sadece ve 1.5 litre suyumu da tamamlayamadım bugün yani 2. gününde tamamlamaya çalışacağım.

Lapa diyeti 1. günü:

Sabah
1 çay bardağı lapa yağsız tuzsuz (Üstüne baharat ve limonlu)

Akşam
1 çay bardağı lapa yağsız tuzsuz (Üstüne baharat ve limonlu)

Ortalama 1 litreye yakın su, yeşil çay ve maden suyu.

Bugün lapa diyeti 2. günü yapacağım.

Gelişmeleri yazarım kızlar.

Diyete başlarken kilom: 60.1
Şimdiki kilom: 59.7

Günaydın kızlar 2 günlük pirinç lapası diyetimin sonucu:

Başlangıç 60.1
2 günün sonunda bitiş: 59.4

Bu diyet saglikli mi peki bide iki gunden fazla tuketilirse zarari oluyor mu?

bu diyet pek bana uymadı 2. günde tartıldım tam 1.5 kg aldım... diyeti bıraktım... isveç diyeti bünyeme daha uygun

Bugün regl oldum 4.ve 5. günde bende yapacam bu diyeti sonuclarini yazarim size.. ben bu diyetin ise yaradigina inaniyorum ozelliklede benim gibi tuzu sevenlerde cok daha fazla yariyordur cunku bu diyette amac ödem atmak. Gecen ay ki regl de sadece 1 gün yaptim ve 700 gr gitmisti. Üstelik de yoğurt falan da yemistim. Bide pirincini kayinvalidem haslamisti birazcik tuz attigini da günün sonunda söyledi ve buna ragmen gitti o 700 gram. Ama bu kez daha dikkatli yapacam o yüzden cok umutluyum sonuctan insallah hayal kirikligina ugramam..

Yarin bende yapicam tek günlük reglim çok yaklaştı ve karnımcok şiş hissediyorum

Sağol cannim :) yok bir gün yapıp 5te5 diyetine gecicem bakalim ne kadar gidicek.. bi kaç kaşıkdogal fistik ezmesi yedim simdi koca bi bardak yeşil cay iciyorum

Bir öğünde ne kadar pirinç yeniyor önceki sayfalarda bir çay bardağı yazılmış haşlanmış haliyle bir çay bardağı mı yoksa kuru olarak bir çay bardağı mı haşlanıyormu

elifimm39ost: 47855201 .!.:
Bir öğünde ne kadar pirinç yeniyor önceki sayfalarda bir çay bardağı yazılmış haşlanmış haliyle bir çay bardağı mı yoksa kuru olarak bir çay bardağı mı haşlanıyormu
Kuru haliyle bir cay bardağı. Haşlayınca bir tabak geliyor

Biraz kacamaklarim oldu ama yinede 300 gram vermişim. 64.8denn 64.5 e geldim suyu da çok az ictim, daha dikkatli yapılırsa etkili olacağını düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…