2 hafta sonraya denk gelio sanirim 60ı kotursam o vakite kadar bununla belki 59u gorurum kizzEceZ
Ne yapacağım pirinci haşlayıp mi yiyeceğim?
Günde 4 öğün de yapabilirsin ama uygunu 3 öğündür canım.
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile ufak bir kapta haşla. Pirinç suyunu çekip şişince altını kapat. Üstüne dilediğin baharattan ve bol bol limon sık.
Limon çok önemli. Tat verip yenilebilirliğini arttırıyor. Üstüne yoğurt döküp kilo verenler de oldu geçtiğimiz yıllar içerisinde dayanamam dersen yoğurtla tüket.
Ama ben saf pirinç tüketiyorum sadece baharat ve limonlu.
Yanında da bol su ve yeşil çay bu kadar.
Denicem yarindan sonra. Ben bir gün oruç tuttum 700 gr.verdim. Bugün tartildim almışım geri. Bunda da aynı seymi olur acaba
Bunu regl döneminde uygularsan daha iyi verim alırsın. Ben şuanda reglimin 3. günündeyim sabah 60.1 ile başladım. Yarın da buraya 1. gün sonucunu yazacağım konuyu takip edersen görürsün. 2 gün yaptıktan sonra da yine ekmeksiz, tuzsuz ve şekersiz normal beslenmeme devam edeceğim.
Oruç tuttuğun günde ne yedin eğer çok unlu şekerli ve tuzlu gıda tükettiysen oda kilo yapmış olabilir canım.
Yarin bende yapicam tek günlük reglim çok yaklaştı ve karnımcok şiş hissediyorum
Hadi bismillah o zaman :)64.8 ile başladım ilk tabagimi yiyorum
Kuru haliyle bir cay bardağı. Haşlayınca bir tabak geliyorelifimm39ost: 47855201 .!.:Bir öğünde ne kadar pirinç yeniyor önceki sayfalarda bir çay bardağı yazılmış haşlanmış haliyle bir çay bardağı mı yoksa kuru olarak bir çay bardağı mı haşlanıyormu
Bende bir gün yapmayı düşünüyorum önümüzdeki perşembe günü olabilirKuru haliyle bir cay bardağı. Haşlayınca bir tabak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?