2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hayatımda böyle iğrenç bir diyet görmedim 50.6 kiloyla başladım ve akşam tartıldım 51.2 olmuşum pirinçler hala boğazımda sanki kussam kusamıyorum hiç biir şekilde tavsiye etmiyorum zaten pirinç karbonhidrat otomatikman şişirir ve kilo aldırır size uyduğum güne lanet olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Ben bugün Yaptım. 1 fincan pirinçle yaptım. Baharat yerine tarçın döküyorum hem tarçın kan şekerini dengeliyor.
Sadece 2 salatalık Yeşilçay ve su içtim. Bakalım yarın tartıda kaç çıkacak.

kizlar selamlar . ben pirinc lapasi diyetimin 1. günunü tamamladim bugun cok sukur. 67 200 ile basladim yarın da yapacagim .. bilgi veririm arkadaslar yapmak isteyenler icin

bu sabah tartildim kizlar 66 kilo ciktim tam . 1 gunde 1.200 gitmis bugun 2. günüm bitti. yarın tartilip yazarim tekrar. giren yok ama belki birine faydalı olurum

bu sabah tartildim kizlar 66 kilo ciktim tam . 1 gunde 1.200 gitmis bugun 2. günüm bitti. yarın tartilip yazarim tekrar. giren yok ama belki birine faydalı olurum
Süper bir sonuç tebrik ediyorum.
Tam olarak nasıl uyguladıniz.
Kilo vermem durdu ödem fazla var bu çok işime yarar.

bu sabah 65 400 cıktım toplamda 1.800 verdim cok sükür .
ben yaptıgımı cok tavsiye edemem sana canm. cünkü az yedim.
özel dönemimdeyim siskinligim vardı sanırim o nedenle de fazla gitti.tam olarak sunlari yaptim
1. gün
saat 12 de kahve ictim sekerli
saat 3 te lapamı yedim yogurt ve pul biber ekledim
saat 5 te yine kahve
saat 5.30 da lapa yedim yanı sekilde
saat 7 de kahve :)
saat 8 de lapa
cok misafrim geldi her gelenle kahve ictim :) yoksa diyetle alakası yok :)

2.günümde ise canım lapa istemedi ve cok yogundum
sabah kahve ictim olmazsa olmazım
öglen az kuruyemis
acıktıkca büyük etli hurmalardan yedim :)
bugunu oyle gecistirdim ..
yaptıklarim bunlar. ama saglikli degil tabi
ama lapa diyetinin ise yaradigi bi gercek

ben yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlamak istiyorum onun öncesinde bu pirinç lapası diyetini yapmaya karar verdim.. 5 te 5 ya da 6 günde 6 kilo diyetini uygulayanlar varmı ?

Lapa diyeti yapacak var mı benimle kızlar

Ben yarın bu diyete başlıyorum. Sonuçlarını sizinle paylasırım

ben de bu diyeti yapmıştım ama 3 öğün yapamadım. sabah normal peynirli domatesli kahvaltıdan sonra öğle ve akşam 1er çay bardağı lapa yemiştim. 2 günde 1200 gr gitmişti. sonra geri almadım. başka bir zaman da sadece akşam lapa yedim o zamanda 200-300 gr gitmişti. ama bir arkadaşım tam uyguladı sabah öğle akşam, 2 gün.2 kiloya yakın verdiğini söylemişti. geri almadı. işe yaradığını ben ve çevremde gördüm yarın tekrar 1 günlük yapabilirim. aslında ara ara yapmak lazım.

Bugün lapaya başlıyorum.
Reglim ve ödem attırıcı olarak kullanacağım.

Sonuçları yazarım kızlar.

Kahvaltı öncesi:

1 büyük bardak limonlu soğuk su

Kahvaltı:

1 çay bardağı pirinçten yağsız tuzsuz lapa.
Üstüne limon + nane + kekik + pulbiber + karabiber.

Öğle:

1 çay bardağı pirinçten yağsız tuzsuz lapa.
Üstüne limon + nane + kekik + pulbiber + karabiber.

1 yeşil çay

bende regl donemimde yapayim mademmm bayilirim boyle kolay yemeklereeeee

2 hafta sonraya denk gelio sanirim 60ı kotursam o vakite kadar bununla belki 59u gorurum kizz EceZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…