2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında Oldukça Güzel Bi Diyet Tam 2 Ay Yaptım 12 Kg Verdim İlk Zamanlar Ne Kadar Mide BUlantısı Yapsada Salatanızı Bol Limonla Desteklerseniz Bi Sorun Kalmaz.İlk Haftadan Sonra Herşey Çok Güzel Devam Ediyor.Bence Denemelisiniz :)

nasıl uygulanıyor bu pirinç lapası 56 sayfayı okuyamadımda

nasıl uygulanıyor bu pirinç lapası 56 sayfayı okuyamadımda
Çok Basit Bunu 500Gr Yağı Alınmış Tavuk GöğüsüNü ince Bir Şekilde dilimletip Sade olarak haşlıyorsunuz.Lapayıda 1 su bardağı pirinci yağ ve tuz koymadan3,5 su bardağı suda haşlıyorsunuz yani pilav yapar gibi ama üstündeki suyu çekmeden kapatın altını cünkü soğudugunda yine suyunu cekecektir.son olarak bol limonlu ve tuzsuz salata hazırlayın ve sadece 1 tatlı kaşığı yağ koyun.bunları saat 12'den akşam 6 ya kadar istediğiniz aralıkta tüketebilirsiniz. akşam 1 saat yürüyüş mutlaka yapın ve son olarak ekşi yeşil bir elma ile günü bitirin tabi gün içinde 2,5 lt su dahil :)

teşekkür ederim fazla kilom yok 5-6 kilo vermem lazım denicem en kısa zamanda inşallah.

teşekkür ederim fazla kilom yok 5-6 kilo vermem lazım denicem en kısa zamanda inşallah.
ilk iki hafta 1-2 kilo verdim 4. hafta o kadar hızlandıki kilo vermem ben bile sok olmuştum çevremdeki herkes hasta oldum zannetti :))) mutlaka denemelisin sağlık yönünden hiç bi sorunda yaşamadım.Kahvaltımıda 3 haslanmış yumurta beyazı yağsız tuzsuz lor peynir bir dillim tam buğday ekmek ile yaptım güne bu şekilde başlayabilirsin araya 50 gr tuzsuz fıstıkda ekle benim spor hocam o şekilde bi diyet verdi aç kalmadan cok rahat verdim kilolarımı :)))

bu kadar şeyi gün içinde nasıl yerim diye düşünüyorum sabah kahvaltımı yaptıktan sonra akşam 6ya kadar bişey yemek gelmiyoki içimden :)

işte benimde gelmiyodu ama yemelisin yoksa kasların zayıflar ve sarkmaya sebep olur.

işte benimde gelmiyodu ama kaslardan kaybedersin buda sarkmaya neden olur.

not aldım çayı
aslında ideal kilom 46 o zamanlar çok rahattım doğumdan sonra veremedim pek kilo ama inş vericem
inşallah verirsin biraz dişini sıktınmı bu diyette herşey yoluna girer dile kolay 2 ay yaptım :))

acaba 5te5 ten sonra haftasonu bunu mu yapsam
işe yarıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…