2 hafatalık burun ve nefes sorunu

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
arkadaşlar ameliyat olalı 2 hafta oldu suan tam nefes alamıyorum hani grip olunca burun dolu olur ya öle gibi hissediyorum doktor tuzlu su önermişti onu çekip sonrada kulak çöpüyle temizliyorum sizlerin önerebileceği bi sey varmı yada bu durum normalmi daha acılırmı nefesim.

ben daha olmadim ama olanlardan okudugum:evet cok normal bir kac ay suruyormus..doktorun dedigi gibi yap temizligine dikkat et daha cok tikanmasin. gecmis olsun :) foto bekliyoruzzzzz

ben ameliyat olmadım henüz ama bildiğim kadarıyla içeride kuruyan kabuk tutan kanları tuzlu su ile temizlemen lazım, olmadı doktoruna bi görün canım

canım öncel,kle çok geçmiş olsun ben ameliyat olalı 5 ay oldu gayet normal zamanla geçiyor inan deniz tuzları var onun bi şişesi var suyla o tuzu karıştırıp şişeye dolduruyorsun o enfeksiyon vsden koruyor seni çalkalayıp şişesin ortasından sıkılıyorsun bir burun deliğinden girip giderinden çıkıyor ve burnun tertemiz oluyor benimdeki e ile başlıyordun tüm eczanelerde var onu kullan inan dunya varmış diyeceksin sağlıkla kal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…