Herşey önünüze çıkmış , bile bile lades demeyin..Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Emin ol evlenince ailem de ailem deyip o sana yol verecek. Erkekler göründükleri den çok daha zayıf ve sözünü çiğneme konusunda umursamaz. Birşey baştan kötü başlamışsa sonu hiç bir zaman daha iyi olmuyor.Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok oldu
Aynen. Ben sırf bu yüzden iki çocukla boşanmak istediğimi söyledim. Boşanmadık ama bi daha olmayacakmışGörürsünüz ileride kırılan hep siz olacaksınız, çünkü ailesini kıramıyor olacak.
Valla benim eşim hayır diyemediği için virüs ortamında kardeşi eşiyle bize geldi. Bağışıklığı düşük kızım var. Mecbur kalmadıkça evden çıkmıyoruz biZ. Sadece eşim çıkıyordu. Ama izolasyon ne hijyen ne bilmeyen eve gelince bi banyoya girin otobüsle geldiniz dememe rağmen banyoya girmeyen insanları hayır diyemediği için eve soktu kızımız önemli değildi zaten. Yeterki onlar üzülmesindi. Gene arabamızı ben hayır dememe rağmen onlara sattı. Hayır diyememiş. Şunu da söyleyim daha öncede hayır diyemediği için arabayı onlara sattı daha paranın bir kısmını alamadı bile. Ama isteyemiyor. Kırılmasınlar diye. Bende işe gidip dürüyorum. Zor geçiniyoruz ama onlar kırılmasın biZ zor geçiniriz diyor. Aynı şekilde arkadaşları için de böyle. O kırılmasın bu kırılmasın. Ama beni düşünen yok. Geçen hafta sırf bu yüzden boşanmak istediğimi söyledim ben. Gerçekten çekilmiyor. Düzelecekmiş sözde öyle diyor şimdi. Hiç sanmıyorum ama bi daha aynısı olursa. Başkaları kırılmasın diye ömür boyu çocuklarımız üzülecek bunu da söyledim.Evet de neden buradaki herkes direkt ayrıl diyorbiraz daha düsünseydik
Adam sizi koynuna alabilmek için anne onayı almak zorunda yani? O kadar vasıfsız bir imaj çizmiş ki ailesinin önünde ben evleniyorum deyince bile formaliteden olduğuna kanaat getirmişler.Ailesi biz tayin için kıyıyoruz diye biliyor daha ev hazırlamadık tayin isticez diye evlenseydik de normalde dügün ertlenmeden zaten ben tek kalıyorum benim evimde kalacaktık bi kaç ay
Sanki burada herkese ayril bosan deniyor saniliyor ama konu sahipleri 2 sene sonra en fazla o duruma geliyorlarEvet de neden buradaki herkes direkt ayrıl diyorbiraz daha düsünseydik
Yarin baska baska konularda da ailesine agzini acamayacak. Evlenip beraber yasayacagiz diyemeyen adam mi olur allasen?Evlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıyla
Kusura bakmayın ama bir gülme geldi şimdi nikahtan sonra aslında sizle yaşayacak ama ailesi nikah sonu oğullarıyla birlikte eve dönenceklerini düşünüyorlar demi?Nikah sonu artık konundan çekip hadi hayatım evimize gidiyoruz dersiniz.Ama ailesine ne olur bilemiyorum mazaallahEvlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıyla
Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Böyle de demiyor sorun yok diyor işte söyledim biliyorlar diyor ama yalan
Düğün degilki onemli olan nikah aslinda ama her aile anlayisla karsilamiyor bu durumları
Bazen ben de böyle diyorum ama bu durum yaşayan şuanda bi sürü insan varBelkide tüm bu önünüze çıkan engeller evlenmemeniz gerektıgı içindir.Allah karsımıza cıkarıyor ama bız goremıyoruz yada gormek ıstemıyoruz.
Ya anlayamıyorum ki zaten ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar aileme söyledim beraber dönecegmizi yaşadıgımız yere diyorBirbirinizi göre göre alıştınız çünkü. valla benden sana son derece samimi bir tavsiye, pısırık adamdan koca olmaazz çok başın ağrır çok üzülürsün. Ailesi baskın belli ki ve nişanlın onlara ses çıkaramayıp sana dikleniyor. Her şey o kadar bariz ki aslında... Yakma kendini ciddi söylüyorum yakma
Sogutsun zaten yarın 4 gün sonra görürsün anneci pısırık koca nasıl bir dert olurmuş çok okuyoruz buradaEvet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Ya aileme söyledim beraber yaşıcagımızı evlendikten spnra diyorSogutsun zaten yarın 4 gün sonra görürsün anneci pısırık koca nasıl bir dert olurmuş çok okuyoruz burada
Bi erkek karısını savunamıyor kendi istediğini dile getiremiyorsa ondan koca olmaz ki sana gelince kavga eden adam karşı tarafa böyleyse daha beter senin hiç arkanda durmaz bu evlenince annesi vs dedigi için seninle kavga eder evlenme Allah ın sevdigi kulusun bak ertelenmiş falan da görmüşsün ne oldugunu kaç kurtar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?