2 hafta sonra nikahım var ama

Herşey önünüze çıkmış , bile bile lades demeyin..

Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok oldu
Emin ol evlenince ailem de ailem deyip o sana yol verecek. Erkekler göründükleri den çok daha zayıf ve sözünü çiğneme konusunda umursamaz. Birşey baştan kötü başlamışsa sonu hiç bir zaman daha iyi olmuyor.

Belki de Allah seni koruyor farkında değilsin. Daha eşiyle aynı evi paylaşacağını söyleyemeyen adamdan eş olmaz. Sen bir ergeni evlat ediniyorsun

Evet de neden buradaki herkes direkt ayrıl diyor biraz daha düsünseydik
Valla benim eşim hayır diyemediği için virüs ortamında kardeşi eşiyle bize geldi. Bağışıklığı düşük kızım var. Mecbur kalmadıkça evden çıkmıyoruz biZ. Sadece eşim çıkıyordu. Ama izolasyon ne hijyen ne bilmeyen eve gelince bi banyoya girin otobüsle geldiniz dememe rağmen banyoya girmeyen insanları hayır diyemediği için eve soktu kızımız önemli değildi zaten. Yeterki onlar üzülmesindi. Gene arabamızı ben hayır dememe rağmen onlara sattı. Hayır diyememiş. Şunu da söyleyim daha öncede hayır diyemediği için arabayı onlara sattı daha paranın bir kısmını alamadı bile. Ama isteyemiyor. Kırılmasınlar diye. Bende işe gidip dürüyorum. Zor geçiniyoruz ama onlar kırılmasın biZ zor geçiniriz diyor. Aynı şekilde arkadaşları için de böyle. O kırılmasın bu kırılmasın. Ama beni düşünen yok. Geçen hafta sırf bu yüzden boşanmak istediğimi söyledim ben. Gerçekten çekilmiyor. Düzelecekmiş sözde öyle diyor şimdi. Hiç sanmıyorum ama bi daha aynısı olursa. Başkaları kırılmasın diye ömür boyu çocuklarımız üzülecek bunu da söyledim.

Ailesi biz tayin için kıyıyoruz diye biliyor daha ev hazırlamadık tayin isticez diye evlenseydik de normalde dügün ertlenmeden zaten ben tek kalıyorum benim evimde kalacaktık bi kaç ay
Adam sizi koynuna alabilmek için anne onayı almak zorunda yani? O kadar vasıfsız bir imaj çizmiş ki ailesinin önünde ben evleniyorum deyince bile formaliteden olduğuna kanaat getirmişler.

Bence evlen arkadaşım, tam iyi günde kötü günde yanında olmasını isteyeceğin bir hayat arkadaşı. Bir kadın başka ne ister ki..

Ben anlamadım...2 hafta sonra nikah var ve sonrasında beraber yasamak istiyorsun..Tamam buraya kadar ama ev falan hazır mı peki? Hazırsa zaten direkt yasamaya baslarsınız buna kim karışır? Neden onay gerekiyor?

Bir de ailesine beraber yaşayacagını söylemiyor demişsin..Bunu kendisine sordun mu sebep olarak ne diyor? Yoksa kendisi mi istemiyor? Neden çekiniyor konustun mu yani? Ya da direkt aileler biraraya gelin konuşun bu meseleyi eğer istemiyorlarsa zorla evlenecek halim yok dersin çekilirsin....Açık ve net olsunlar.. Zaten ertelemişler 1 kere

Oyle nişanlına sürekli baskı yapmana da gerek yok bence...

Bence su evden gelinlikle cikma olayı var ya beraber yasasaniz bile bunu yapin. Dugunu ileride yine yaaprsiniz

Sanki zina yapıyorsunuz, niye çekiniyormuş o kadar?

Evlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıyla
Kusura bakmayın ama bir gülme geldi şimdi nikahtan sonra aslında sizle yaşayacak ama ailesi nikah sonu oğullarıyla birlikte eve dönenceklerini düşünüyorlar demi?Nikah sonu artık konundan çekip hadi hayatım evimize gidiyoruz dersiniz.Ama ailesine ne olur bilemiyorum mazaallah

28 hazirana kadar imza atmayin ya, venus retro harekette.

Eğer ilerde erkek ailesinin en ufak şeye karışmasını ve eşinin sessiz kalmasını gözün kesiyorsa evlen ne diyelim. Sen onlara cevap vereceksin bir yerden sonra kötü kaka gelin olacaksın. Daha bu ne ki. Demek ki evde bunun tam tersi şeyler konuşuluyor hayır bile diyemiyor damat adayı

Böyle de demiyor sorun yok diyor işte söyledim biliyorlar diyor ama yalan
Düğün degilki onemli olan nikah aslinda ama her aile anlayisla karsilamiyor bu durumları

Ben düğün yapamayacağımız belli olunca direkt aramıştım nisanlimin anne babasini, haberleri gördünüz mü şanssızlık tuh vs konuştuk. Sonra da dedim, biz nikah yapıp aynı eve geçmeyi tercih ediyoruz, sizin farklı bir fikriniz var mı. Yok dediler. Bence konuştum diyorsa konuşmuştur, 2 hafta kala seni nasıl bu kadar belirsizlik içinde bırakır ki.

Hazır erteleniyorken iptal de edebilirsiniz.zor taa burdan dönmek biliyorum. Ama mutsuz olmak daha zor. Evlenip boşanmak da

Ya anlayamıyorum ki zaten ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar aileme söyledim beraber dönecegmizi yaşadıgımız yere diyor

Sogutsun zaten yarın 4 gün sonra görürsün anneci pısırık koca nasıl bir dert olurmuş çok okuyoruz burada
Bi erkek karısını savunamıyor kendi istediğini dile getiremiyorsa ondan koca olmaz ki sana gelince kavga eden adam karşı tarafa böyleyse daha beter senin hiç arkanda durmaz bu evlenince annesi vs dedigi için seninle kavga eder evlenme Allah ın sevdigi kulusun bak ertelenmiş falan da görmüşsün ne oldugunu kaç kurtar kendini

Ya aileme söyledim beraber yaşıcagımızı evlendikten spnra diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…