- Konu Sahibi merve_ahmet
canım menü gayet güzel..2 haftadır mı yapıyorsun böyle aynı sekilde? ve kaç kilo verdin bizimle paylasır mısın :)
canım 2 haftadır yapıyorum ama , menüm hergün farklı oluyo canım ne isterse.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-7348.html#post20913262
ben buraya takılıyorum burayı okurken motive oluyorum...
menü yazmaya utanıyorum bazen nerdeyse durmadan bir şeyler yiyorum ama az yiyorum.yediklerimin 3 te birini azalttım, kalori hesabı çok yapıyorum . bir de sabah uyanınca sadece 15 dk spor yapıyorum bu genelde yarım memik oluyo. bu bile göbeğimi azalttı belimi inceltti.bir de günde sadece 1 dilim kepek ekmek yiyorum, yemekte pilav varsa 1 kaşık.çok kola içerdim, light e döndüm.acıktıkça su içiyorum üstüne bir şeyler yiyorum.
bir de türk kahvesini keşfettim,o takıldığım istedeki kızlar 30 kg vermiş kahveyle. ender saraç bağırsaklara iyi geldinini faydalı olduğunu söylüyo, mesut yar 40 kg vermiş acıktıkça canım tatlı istedikçe içtim diyor..benim de açlığıma tatlı krizime iyi geldi midem küçülmüş böylelikle de.. zaten sen boyuna göreiyisin ama tabi dönmek yok huzursuz eden bir şeyler var demekki seni...biz o topikte yarışıyoruz,yardımlaşıyoruz, koç var,cumartesi tartılma günümüz 57. 9 dum beş gün geçti bugün 56.9 gördüm çok sevindim... hepimize başarılar tatlım..