2 haftada başıma gelenler

Arkadaş hiç mi kendine saygın yok biri bitti eskisini yoklayım nedir? Sevgilisiz kal biraz, bırak çoluk çocuğun derdine düşmeyi.. Bunun yüzünden nerede ipsiz sapsız eşine değer vermeyecek insanları buluyorsunuz sonra da bekarken şöyle rahattım böyle iyiydim diyorsunuz.. Önce Allah hayırlısını nasip etsin..

4 yılını verdiğin kişi sana nasıl bu şekilde konuşabiliyor? O seni tanıyamamış, sen de onu tanıyamamışsın bence. Birlikte olduysanız eğer ne evlenicem senle diye seviyesizleşmiş olabilir. Benden önce de birileriyle oldu falan diye düşünmüştür-erkek kafası-. Sıkma canını nasip.

4yil boyunca yiyip icip gezip para mi harcattiniz size o mu bakti ki para avcisi demiş. Evlenmeye layık bulmamis bu intibayi uyandiran sizsiniz .Eskisini terk edip bunu mu sectiniz buyrun işte hayat dersi..

4yil boyunca yiyip icip gezip para mi harcattiniz size o mu bakti ki para avcisi demiş. Evlenmeye layık bulmamis bu intibayi uyandiran sizsiniz .Eskisini terk edip bunu mu sectiniz buyrun işte hayat dersi..
Onu ben de merak ettim doğrusu neden konu sahibine para avcısı demiş ...Ama böyle ruh hastası erkeklerde var... hani kadın onun parasını yemediği halde kadına sen benim paramı yemeye çalışıyorsun diyen ruh hastalarıyla dolu ortalık.. O yüzden de tamamen konu sahibinin günahına girmek istemiyorum ...yani çünkü bu tarz bir manyak Manyaklar benimde karşıma çıktı geçmişte

Burdan biriyle konussam içimi döksem o kadar ihtiyacım var ki
Üyenin erkek oldugu cikarimina nasil vardiniz yahu, dertleselim demesinden mi? Bunca yıldır burdayim, şöyle dedektif olamadim Oyle ise bravo cidden..

30 dakika önce üye olup konu açmış biri bunu yazmazdı bence. "Dertleşelim istedim konu açtım" falan dese anlarım ama mesajı manidar.
Konu da tam ekşideki "gençken gününü gün etmiş, yaşı gelince evlilik telaşına düşmüş 30'luk teyze" konusu.

Çok yazan olmuş ama içimde kalmasın ben de yazacağım; Siz nasıl başkasını onun için bıraktıysanız o da başkası için sizi bırakmıştır belki de. Onun haricinde ayrılık bahanesi ve üslubu tam bir pisliğe yakışır cinsten elbette. Napıcakmış, yirmilik gözü açılmamış bir kızoğlankız mı bulacakmış kendini görmeyip...

Ayrılık acısı ile büyük bir boşluğa düşüp gaflet ile eskinin eskisine mesaj attığınızı varsayarak yazacağım..

sizde insanları iyi analiz edememe tanıyamama sorunu var bence. Son 2 eski ilişkiniz de seviyesiz terbiyesiz erkeklerle olmuş. Gerçekten karakter olarak düzgün bir adam hiç bir koşulda sizin duyduğunuz şu cümleleri kurmaz. Kuracak adam da mutlaka ilişki içinde sinyalleri verir başlarda bile, heleki 4 yılda kesin verir. Bi düşünün 2 ilişkinizde de bunun sinyallerini hiç almadınız mı?

Şuana kadar zamanınızı çok yanlış insanlarla heba ettiniz ama ders alın bence. Bir nevi inzivaya çekilin şöyle 1yıl kendinizi dinleyin ne istiyorum ben deyin. Kafanızda her şeyi netleştirdikten sonra kendinizi bi ilişkiye hazır hissettikten sonra karşınıza çıkan denk gelen adaylardan mutlaka doğru insanı seçeceksiniz bence. Yaşınız küçük değil ama asla ilk bulduğumla evleneyim kaldım evde yaşı da değil.

Oyle bi konu mu varmis; ne kadar korkunc zihniyette insanlar var yahu..

keske TERK ETTIGINIZ,USTELIK 4 YIL ONCE TERK ETTIGINZ eski sevgilinize mesaj atmasaydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…