2. Haftadan Şiddet

yuh ama favorisini tutmuş çekmiş. çocuğunuz az efendi olmayı öğrensin siz öğretemediyseniz okulda öğrenir böyle böyle. iyi ebeveyn olmak istiyorsanız çocuğunuz bunu anlatınca celallenip hocaya saydırmak yerine ders esnasında konuşmaması gerektiğini söylemeliydiniz. sonrasında öğretmeniyle konuşup daha sakin davranmasını söyleyebilirsiniz uyarmış olursunuz. diğer türlü çocuğun yanında bu tepkileri verdiyseniz celallendiyseniz o çocuk yediği her haltın yanına kalacağını sanan ana akım türk erkeği olur çıkar. şiddeti kesinlikle desteklemem ama herkesin çocuğu laf dinlemeyip ders boyu konuşursa cinnet geçirtir insana. aile terbiyesi bu açıdan önemli.

Ben de tartışmak için yazmadım.
Üslubumdan da bunun anlaşılacağını düşünüyorum.
Ayrıca benim oğlum 18 yaşında yani kulağı çekilecek yaşı çoktan geçti. Hoş küçükken de çekilse bunu onaylamazdım.
Ben sadece kulak çekmeyi fiziksel şiddet olarak görmeyen sizde ve sizin gibi düşünen üyelerde s bir düşünme ortamı oluşturabilir miyiz?
Onun derdindeydim ama daha fazla uğraşmayacağım.
Sevgiyle kalın...
18 mi?
Ya ben bunları ufak oğlumla özdeşleştirerek yazdım .
Büyük oğlum 17 yaşında . Benim bir şey dememe gerek kalmadan kendi dalar öğretmene .
18 yaşında kulak çekilmez tabi ki ....
Konunun tamamını okumadan cevaplara dahil olarak yanıt yazdığım için, yaş kısmını kaçırmışım
Pardon :oops::oops::oops:

Peki, eşiniz de hoşlanmadığı bir davranışınızda sizi tokatlayabilir o halde:KK51:
hahah sıkar o biraz . 18 yıllık evliyim .Evimizde ses yükselmedi .Ki bunu çok samimi söylüyorum .
Asla ama asla eşim bana ses bile yükseltmez . 17 yaşında ergen oğlum var , daha kavgamız yok çok şükür .
Ama ufaklık biraz şımarık gerçi abisi de o yaşta öyleydi :(

yuh ama favorisini tutmuş çekmiş. çocuğunuz az efendi olmayı öğrensin siz öğretemediyseniz okulda öğrenir böyle böyle. iyi ebeveyn olmak istiyorsanız çocuğunuz bunu anlatınca celallenip hocaya saydırmak yerine ders esnasında konuşmaması gerektiğini söylemeliydiniz. sonrasında öğretmeniyle konuşup daha sakin davranmasını söyleyebilirsiniz uyarmış olursunuz. diğer türlü çocuğun yanında bu tepkileri verdiyseniz celallendiyseniz o çocuk yediği her haltın yanına kalacağını sanan ana akım türk erkeği olur çıkar. şiddeti kesinlikle desteklemem ama herkesin çocuğu laf dinlemeyip ders boyu konuşursa cinnet geçirtir insana. aile terbiyesi bu açıdan önemli.
Aile terbiyesi diyorsunuz...:işsiz: ve siz hmmm....

Aile terbiyesi alınca sizin gibi olacaksa mesela olmasın.

Üniversite bitirince tanımadığı birini bilmeden yargılayacaksa okumasın.

Önce insan olsun tüm derdim bu evlatlarım için.

Ebeveynleriniz bu mesajınızı görse eminim üzülürlerdi.

Hayatınızda celallenmiş insan görmediğiniz de çok açık.

Back
X