- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
bence işten gelince yemekten hemen sonra kayınvaldenler gelmeden işi pişirmeye başla zemuszemus
ama ağardan ağardan siz iş üstündeyken kayınvaldenler gelirrr.. ee bir.. iki ...üççç.. tabiki bu durum kocanı rahatsız ederr.. bu duruma çözüm arar diye düşünüyorumm .
sende biraz duruşunu belli et onlar geldiğinde sen çok uykum geldi erken kalkıyoruz yoruluyorum felan dee hatta gözlerin kapanır gibi yap.. oha yanii 12 ye kadar oturmak ne yaa..
arkadaşlar ayrıca ben burda yeniyim nasıl konu açıcam bilmiyorum arkadaşım başka topikte konuşalım demiş ama nasıl açıcam bana anlatabilirmisiniz.
ay can arkadaşlarım benim çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
gerçekten okadra zor bir durumki
eşimde aileme çok iyi davranıyor ben ailesine sert çıkarsam oda benim aileme yapar ailemde buna çok üzülür.ama benim ailem gelmeyi bırak akşm 9dan sora aramıyorlar musait olmazsınız diye.bu böyle giderse eşimin ailesine gitmemek için her sefer bahane uyduracağım belki ozaman anlarlar..eşimlede bunun için aram açılacak off yeni evliliğimin tadına varamadan ilerdeki günler için umutsuzluğa düşmeye başladım.
Yanlış anlamayın da acaba eşinizin bir açığını mı kapatmaya çalışıyorlar? Eşiniz bu durumdan rahatsız olmuyor gibi geldi bana.Aile ne kadar erkekler için önemli olsa da tutamadıkları tek şey herkesin bildiği o yerdir. Bu kadar ilgisiz kayıtsız mı bu adam ya da nedir?; eşinize bu konuyu açtınız mı ne diyor?
basta neyi kast ediyon acaba diye kara kara düsünürkenCADIARZUYanlış anlamayın da acaba eşinizin bir açığını mı kapatmaya çalışıyorlar? Eşiniz bu durumdan rahatsız olmuyor gibi geldi bana.Aile ne kadar erkekler için önemli olsa da tutamadıkları tek şey herkesin bildiği o yerdir. Bu kadar ilgisiz kayıtsız mı bu adam ya da nedir?; eşinize bu konuyu açtınız mı ne diyor?
var ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama olmayacak bir durum da değil hani düşününce.dedektif gibisiniz vallahison zamanlar da o kadar çok cinsel sorun yaşayan yeni evli çiftleri okuyoruz ki burda.inş öle bi sorunu yoktur konu sahibi ark.ın eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?