2 haftalık evliyim kayınvalidem hergün görüşmek istiyor yalnız kalamıyoruz :(

çözümünü çok beğendim.bence çok işe yarayacak.

arkadaşlar ayrıca ben burda yeniyim nasıl konu açıcam bilmiyorum arkadaşım başka topikte konuşalım demiş ama nasıl açıcam bana anlatabilirmisiniz.

Canım "Eşi ve Eşinin Ailesi" bölümünde, tüm konuların alt alta dizili olduğu sayfa açıkken;
konu başlıklarının en üst bölümünde "Seçenekler" diye bir buton var.
O butona tıklayınca "Yeni konu Aç" yazısını görürsün.
Yeni konu aç butonuna tıkladıktan sonra da canım sayfada yönergeler var.
Konu başlığını ve yazını yazdıktan sonra onaylayınca konun açılmış olur.

Senin konunla sukut arkadaşın konusu aynı değil ya,
bir başlıkta 2 konu üzerinde ayrı ayrı sohbet oluştu,
takip edenler için sıkıntı oluşturuyor bu durum.
Senle açtığın topikten devam ederiz canım.

Bence hiç bir şey söyleme. Eşin rahatsız olup o göndersin ailesini.onlar gelmeden işi pişirmek de iyi fikir. Oedipus kompleksi bence çift taraflı. sadece erkekler değil anneleri de aynı şeyi hissediyor.hatta bazen sadece annelere sirayet ediyor bu durum.Bir erkek hayatının kadınını bulunca olay bitermiş Freud a göre ama senin kayınvalidede bitmemiş belli.kadına bak ya sanki adamın karısı kendisi.Seni engelleyecek aklınca.bence çok hastalıklı. Mümkün olduğunca uzağa gidin yaşamaya.

daha dun eteklerımdekı tasları doktum 4 yıllık evlılıgımde.bastan bende senın gıbıydım ama ne yazıkkı cok anlayıssız bı esım vardı ve ne desem onlar benım aılem deyıp gecıstırıyordu mecburmusum...cok seyler calıstıgım zaman suresıncede tek gun boşum vardı ondada kaynanamın temızlıgıyle ugrasıyodum kı bı cocugum var.evımde kalmaları 5 dk mesafede baklava boreklerı amaaan neler neler en sonunda benım gelın bana ne yapmıs deyınce ıyce koptu ıpler bu hallere kalma yenı olman bı avantaj koy tavrını ıncıtmeden kırmadann anlayacaklar emınım sonradan basta ıydı sonra ne ettıkı bız bole oldu derler..benım evlılıgımın ılk zamanları kabustuu ayyy hatırlattınyasakkelime

ne dıyebılırım oglunu evlendırdıgıne gore yasını basını almıs ınsallar bu kadar dusunceız olmamaları lazım cunku kendılerıdee bu donemden gecmedımı hıcmı akıl etmezlerrr yada baska sey aklıma gelyoo oglunu tekk bırakamıyoo sızınle belkıde kısakanıyoo :) boyle kayınvalıdee sıkmalarını cokk duydumm en son altında kıskanclık cıkmıstı

ya gercekten sinir edici esinde agzini acsin bence bari pazar gununu yanliz gecirin sanki sen ailesiyle evlenmissin gibi cok sacma wallaha:s

Kayınvalidenler gittikten sonra eşine hayatım seni çok özledim, bu kalabalıktan çok yoruluyorum ve sana zaman ayıramıyorum. Ama sabırlı ol ailen daha az gelmeye başlayınca rahat olacağım ve sana harika sürprizler yapacağım falan de, biraz onu yanlız kalmaya özendir. Ailesi gelince sürekli kendine bir iş bul ve onlarla aynı odada kalmamaya calış. Kusura bakmayın sabah erken kalkacağım sonra geç oluyor banyo yapmam lazım de, yıkanmaya gir uzun uzun kal. Manikür yapacağım de ,ağda yapmam lazım de odama çekil. Yani yalnız kalmak istediğini hissettir. Senin genç bir kadın olduğunu, evinde işlerin olduğunu anlasınlar. Onların yanında eşine cilve yap, bu zor olabilir ama yeni evli olduğunuzu yalnız kalmak istediğinizi belki anlarlar. Baktın olmuyor senin ailende sürekli gelmeye başlasın en azından eşin rahatsız olunca ne yapayım seninkilerden örnek alıyorlar bende gelme diyemiyorum dersin :lepi:

canım evliliğimin zehir olan il yedi ayını anlatıyor gibisin .. Ogünleri hatırladıkça hala yanarım. Cicim ayı olması gerekirken s...ım ayı olan günlerimizi....Ben yerinde olsam baştan tavrımı belli ederdim.Bunun şekli sana bağlı çünkü her ailenin kültürü görgüsü farklıdır.Fakat bildiğim birşey varsa iyi gelin olmaya çalışırsan sen üzülürsün .O yüzden kötü gelin ol demiyorum ama mesafeyi baştan koy.Yoksa giden gençliğine ağlarsın.Dert sahibi olursun genç yaşta...

nasıl başlarsa öyle gider yeni gelinim falan deme sınırı koy abartmışlar haftada bir amenna..

EVLİLİĞİNİZ HAYırlı olsun
bence abartılcak büğütülecek hiçbişey yok allah sizi başka problemlerle karşılaştırmasın sevgiden ev ziyaretinden misafirlikten zarar gelmez canım sana...belli ki sevmişler seni insan sevdiği yere gider gelir...
şimdi yeni oldunuz için geliyolar zamanla herşey rayına girer canım herkez dalar gider işine...
aslım samimiyetsiz.evine bikere gelmemiş birlikte olmak istemeyen insanlardan kork bunlar çok daha tehlikeli olr
problem aramayın keyfini çıkartın

evlendiğim ilk 6 ay benimde böyle geçti.evlerimiz yakın birbirine.eğer işten dönüşte uğramazsak kayınvalidem arayıp ağzına geleni sayıyodu neden gelmiyosunuz diye hatta eşime ne çabuk evini unuttun falan diye konuşuyolardı..neyse daha bi sürü bi sürü laf söz neler neler..hergün ağlamaktan helak oluyodum ailemede bişey diyemiyodum.çünkü bizimkilerin birde bizim düğünden önce maddi durumları iyiydi güya,meğer iflas etmişler haberimiz yok.hatta eşime bile söylememişler,benim bütün bileziklerimi altınlarımı falan aldılar benden. hem maddi olarak çökerttiler bizi hemde yetmiyo gibi laflarıda hiç bitmedi.ve devamlı yeni yeni borçları türemeye başladı.bende en sonunda hem eşime hem ailesine tavrımı koydum.hatta birgün ben gidiyorum diye aradım ailesini paniklediler falan..neyse şimdi benle o kadar iyilerki..biz işten yorgun geliyoruz diye eve yemek falan yapıp bırakıyolar..rahatsız etmemek için gelmiyolar bile.ama burda aileminde etkisi çok tabi.biraz benim ailemden çekiniyolar. ilk başta ben tavrını koy derim.yoksa kayınvalideler özellikle ezmek için laflarını geçirmek için bahane arıyolar.sen bişey deyincede gelin diyolar hemen.ama benim eşimde çok değişti tabi bu süreçte.önceleri laf söyletmiyodu şimdi kendi gitmek istemiyo.

tavrını koyacaksın baştan yeni evliyim alttan alıyım dersen iyice tepene çıkarlar sonra daha sert davranışlar ve laflarla kendini ifade etmek zorunda kalırsın. ama baştan bunu böyle istemiyorum, ben çalışıyorum bi pazar günüm var onu da vıcık vıcık ailenle geçirmek istemiyorum dersen ilerde daha şiddetli kavgalara girmene gerek kalmaz. kardeşlerin sizin banyo güzelmiş diye banyo yapması nedir yani, valla ben yıkarım başlarına o banyoyu. sempatiksalakcinni

Yanlış anlamayın da acaba eşinizin bir açığını mı kapatmaya çalışıyorlar? Eşiniz bu durumdan rahatsız olmuyor gibi geldi bana.Aile ne kadar erkekler için önemli olsa da tutamadıkları tek şey herkesin bildiği o yerdir. Bu kadar ilgisiz kayıtsız mı bu adam ya da nedir?; eşinize bu konuyu açtınız mı ne diyor?

işte bu .
bende rivera gb dusunuyorum

normalde yenı evli bir erkek özellikle yanlız kalmak ister karısıyla ..
ki daha çok yeni evlisiniz
evet aılesıne duskundur erkekler ama bence sen bıraz dişiliğini kullan bu durumda
mesela kayınvalıdenler sızdeyken yada sız onlardayken eşine bakış at , arada omzuna dokun ne blım işte mutfata yada elını yıkamaa falan gıttıgınde kıstır onu '' keşke şimdi başbaşa olsaydık .. '' gb seyler soyle

yok olmuyorsa da açıkca sıkıldım ben durumdan dıye belırt

1 aylık evliyim. Henüz daha kayınvalidem evime gelmiş değil. Evimizin birbirine çok uzak olması da etken tabi bu konuda. Eşimin ailesi Ümraniye de biz Halkalı da oturuyoruz. Benim ailemde Avcılar da..Anlayacağınız her iki tarafa da uzağız..
Kayınvalidemle telefonda görüşüyoruz. Her aradığımda çağırıyorum anne gel vs. diye.
Oda kızım siz daha yeni evlisiniz alışın evinize vs. diyor..
Geldiğinde günü birlik gelmeyecek kalır 1-2 gün.
Şuanda tek düşündüğüm bebek olursa ne olur sorusu..Ya ben otarafa taşınacağım ya o ...
Off yaa ne zor bir durum. Keşke hep böyle kalsak dicem ama olmuyor işte..
Yakın olsan dert uzak olsan dert.

Son düzenleme:

Sen daha yeni evlisin baslardasin :)
bu yüzden ne istiyorsun misafir kabul etme saatlerin
dinlenme saatlerin evde kendine ayiracagin vaktin falan
bunlari esinle paylas kayinvalidenide kirmadan onunda
anlamasini sagla ki kafan rahat etsin ...

Nerde durmalari gerektiklerini
mahremiyet nedir bastan belli etmezsen
basin daha cok agrir...

Senin ailenin yaptiklari olmasi gereken calisan insanlarin
gec saatte yatmalari eziyetten baska birsey degil...

yeni gelinim die ses etmiyorum demişşin ya bence baştan nasıl başlarsa öyle devam eder o yüzden onlar çağırınca gitme mesela haftada 1 gün git olmadı en fazla 2 gün..onlar gelince esne devamlı ne kadar yorgun olduğundan filan bahset pazarları inme biz geç kalkıyoruz hafta içleri uyuyamıyoruz filan die bahane et başka yolu yok

var ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama olmayacak bir durum da değil hani düşününce.dedektif gibisiniz vallahi son zamanlar da o kadar çok cinsel sorun yaşayan yeni evli çiftleri okuyoruz ki burda.inş öle bi sorunu yoktur konu sahibi ark.ın eşinin

basta neyi kast ediyon acaba diye kara kara düsünürkenCADIARZU

bunu okuyunca düstü jetonumdelikafadulden
daha neler kizlar sizden korkulur bende 140 yil düsünsem aklima gelmezdi

bahane bulmakla; atlatmaya calismakla olmaz arkadasim
anlayack insanlara benzemiyolar
tek bir yolu var ya alacaksin esini karsina acik acik soluceksin
yada kaynanana anlaticaksin durumu kirilacak ama
napalim yoksa anlamzlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…