2 haftalık yeni gelin evime buyrunn :)

rumuzumyokk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
48
40
33
HOŞGELDİNİİİİZ :)) Daha eksiğimiz var ama inş zamanla hallolucaklar burası yemek bölümümüzz...
evımız.webp

Oturma Köşemizz :)
evımız1.webp
evımız2.webp

evımız3.webp
Yatak Odamıız :)
evımız5.webp
evımız6.webp
evımız11.webp

İkea banyom :)
evımız4.webp

Mutfağımmm :)
evımız9.webp
evımız10.webp

Baktığınız için teşekkür ederimm yorumlarınızı da beklerimm :)

evınız sahane gercekten bayıldım tam benım tarzım güle güle aşkla oturun inşallah bu arada ilk defa bı eve yorum yaptım sanırım:D

1... si galiba karadenizlisin dolabın üzerine koyduğun dolaylıktan anladım....2..si sende kırmızılar serpiştirmişsin evine buna bayıldım çünkü bende severim kırmızılarıı..3...sü evin şahane olmuşşş. sağlıkla ,,huzurla otur evindeee :KK76::KK76:

1... si galiba karadenizlisin dolabın üzerine koyduğun dolaylıktan anladım....2..si sende kırmızılar serpiştirmişsin evine buna bayıldım çünkü bende severim kırmızılarıı..3...sü evin şahane olmuşşş. sağlıkla ,,huzurla otur evindeee :KK76::KK76:
eveet karadenızlıyım cookk tesekkur ederımm :)

her şey harika çok beğendim allah güle güle oturmayı nasip etsin :KK68:
avizelerin harika acaba ben de bu tarz avize aradım ama bulamadım nereden aldığını paylaşabilir misin?:KK23:

yatak odasında çiçek görünümündeki o ışıklı şey abajur mu ne? onu nerden aldınız? çok hoşuma gitti. eviniz çok güzel bu arada güle güle oturun

her şey harika çok beğendim allah güle güle oturmayı nasip etsin :KK68:
avizelerin harika acaba ben de bu tarz avize aradım ama bulamadım nereden aldığını paylaşabilir misin?:KK23:

teşekkür ederim öncelikle, avizeler hakcan aydınlatmadan, sipariş üzerine özel tasarım olarak yapıyorlar ama sizde yaptırabilirsin. :)

HOŞGELDİNİİİİZ :)) Daha eksiğimiz var ama inş zamanla hallolucaklar burası yemek bölümümüzz...Eki Görüntüle 1299314

Oturma Köşemizz :)
Eki Görüntüle 1299315 Eki Görüntüle 1299316

Eki Görüntüle 1299317 Yatak Odamıız :)
Eki Görüntüle 1299325 Eki Görüntüle 1299326 Eki Görüntüle 1299327

İkea banyom :)
Eki Görüntüle 1299328

Mutfağımmm :)
Eki Görüntüle 1299339 Eki Görüntüle 1299341

Baktığınız için teşekkür ederimm yorumlarınızı da beklerimm :)
eviniz çok güzel yeni eşya kokusu olur ya mis gibi kokusunu alıyorum birde ağaç şeklinde ki abajura bayıldım güle güle sağlıcakla oturun

mevlam iyi günler göstersin hep güzel anıları birittirin inşallah. sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşantınız ve mutlu çocuklarınız olsun... maşallah subanallah barekallah (ben nazardan korkarım)

çok güzel döşemişsin..beyaz..ama yatak odasındaki komode nin üstündeki..gece lambasına bayıldım..nereden aldın diye sorabilirmiyim..ağız tadıyla oturmanı dilerim..:KK8:

Back
X