Doğuma Hazırlık 2 Isim Arasinda Kaldik yardim kizlar ltfn.. :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceydaa13

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
10
0
6
Denizli
Merhabalar Kizlar..
Biz esimle AREL ve EDIZ isimleri arasinda kaldik artik yazi tura bile oynamayi dusunuyoruz :) siz dusunun halimizi :)
belki esimin babasinin adini koyarakta kulanabiliriz MUSTAFA AREL veya MUSTAFA EDIZ ama dusuk ihtimal cok kararsiziz.:44:
yardimlarinizi bekliyoruz...

mustafa ediz diyorum ben...kulağa hos gelıyor

Bence Ediz daha güzel. İsim bulmak gerçekten çok zormuş bunu anladım. Biz de kızımıza isim arıyoruz... İsimleri ne olursa olsun bahtları güzel olsun inşallah meleklerimizin...

Cok guzel kiz isimleri var bizde soyliyebilirim yardimim dokunursa ne mutlu bana
ALYA, AFRA, EBRAR, ELIS kizimiz olursa bunlardan biri olucak kesin.

bencede ediz.anlam olarak ikiside guzel ama bizim toplumu biliyosunuz dalga gecerler cocukla ariel diye.

ediz ismini sevmiyorum ben , ama arelide mustafanın yanına yakıstıramadım bende oglumun adını Arel deniz koyacaktım Ege deniz koydum

Ediz kulağa daha hoş güzel geliyor bence Rabbim içinize sindirsin inşallah sağlıcakla büyütün

arel ismi tek başına çok güzel bir isim fakat başına mustafa koyucaksanız kesinlikle mustafa ediz

Dediginiz gibi Mustafa konulacaksa Mustafa Ediz daha hos geliyor ama bizim illa mustafa koyucagiz diye bir sey yok tek Arel de koyabiliriz esim ediz'i beyeniyor ben ise Arel'i karar veremiyoruz suan kendisi seviniyor herkez Ediz'i sectigi icin bakalim sonuc ne olucak biraz da sizlere bagli :)
Yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyoruz

Bence de Ediz.. Arel Ariel gibi bizim toplumumuz pek meraklıdır isimlerle dalga geçmeye çünkü.. Sadece Ediz olsun Mustafa Ediz koyarsanız özellikle eski toprak insanların pek çoğu mustafayı kullanacaktır hatta musti kalır çocuğun adı Ediz i kimse söylemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…