2.kadin gibi hissettim kendimi..

evsizmutsuzcocuksuz

O işler öyle olmuyor ustaaa!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
116
101
18
37
Selam kizlar..
Yedigim bi halt sonucu kendimi tam olarak boyle hissediyorum.hemen kiliclari kusanmayin devamini okuyun

Eski konumu bilen var mi bilmiyorum ozet geciyim o yuzden.ing.kurs merkezinde bi hocadan hoslandigimi yazmistm.evli mi bekar mi onu bile bilmiyodm verdiginiz akillara da basvurarak baya bisey ogrendm hakkinda.kurs merkezinin sekreterine sordm ve evli olmadigini soyledi.yani oyle biliyomus.bi ay falan baya ilerlettik sohbeti ogrenci ogrtmen iliskisi olarak ki cogu ogrencisiyle oyle zaten.sonralari diger konuma da yazmistm bisey hissetmiyorm artik diye.ama yok kendimi kandirmisim.baktm hala dusunuyorum.biri 11880den nunarasini bulmami soylemisti.ben de tuttum buldm numarayi.bi hafta aramaya cesaret edemedm.sonra bu aksam 7 gibi aradm.bi bayan cikti.adini yanlis soyleyip sunu aradm dedim.o da basladi kufur etmeye.iste sen benim kocami arayip huzurumuzu bozan kizsin.yok ben senin numarani tanidim.evlI barkli adamdan ne ister senin gibi o..lar.daha neler neler.kapadm tabi.yarim saat sonra ayni numara aradi.adini soyle seni mahvedicem falan.ben de numarayi yanlis cevirdigimi soyledim.sonra aglamaya basladi.esim bi aydir cok degisti kadinlar hisseder baskasina asik oldu dedi.ben de kadini tuttum teselli falan ettim.ama bI an aklimdn gecmedi degil hocanin son haftalarda tutumu cok degismisti.ya bilmeden de olsa insanlarin huzurunu bozduysam..kendimi igrenc hissediyorum.su anda 2 saatlik uykuyla duruyorum gozume uyku girmiyor migrenim fena tuttu.kendimi cok asagilik hissediyorum..

Kocasinin degismesine yol acan sey senmisin acaba?
Nasil seyler paylastiniz su bir ayda?
Davranislari nasildi sana?

Sen niye asagilik hissediyosun kendini asil hocan olacak adam asagilin onde gideni. İlk gordugunde suratina tukur benim için de

Kadına da size de üzüldüm. Sizin bir suçunuz yok içiniz rahat olsun. Öğretmen- öğrenci durumlarında öğretmenler ya evli çıkıyor ya sevgilisi olmuş oluyor, o yüzden bana pek güven vermiyor, bundan sonra dimdik bir şekilde ayağa kalkın, yuva yıkmadınız bir şey yapmadınız, kendinizi yıpratmayın.

ama çok seviyorum , ayrılamaaaaamcılardan değilseniz problem yok.
Asla.ama dedigim gibi sebep bile olduysam davranislarimla..bilmiyorum kurstan falan kesin ayrilcm zaten.pisligin tekiyse mutsuzlarsa falan bilemem de sebebi ben olmak istemem dusunvrsi bile igrenc

De mi..dogru soyluyorsunuz.benle alakali demiyorum.o olasilik bile mahvetti beni.ya davranislarimi anlayip karsilik verdiyse falan diye.bi daha tovbe zaten nufus cuzdanini gormeden goz ucuyla bile bakmam birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…