2.kadin gibi hissettim kendimi..

De mi..dogru soyluyorsunuz.benle alakali demiyorum.o olasilik bile mahvetti beni.ya davranislarimi anlayip karsilik verdiyse falan diye.bi daha tovbe zaten nufus cuzdanini gormeden goz ucuyla bile bakmam birine

Seni tebrik ediyorum.
Evli olduğunu bildiğin anda kendini geri çekip kahrolmussun.
Ki aranızda hiç bisey geçmemiş.
Hep böyle güzel kal.
Ayrıca şu nickini değiş resmen olumsuzlugu kendine kendine cekiyosun

Sekreterin haberi yok evli olduğundan demekki özellikle gizliyor rahat rahat sevgili yapıp bekar gibi gezecek. Sana sadece bakışımı değişti kimlere ne bakışlar atıyor anladığım.
Eşinin küfürlü tepkisine bakılırsa ilk değil bu yaptığı.
Allah eşinin yardımcısı olsun. Sizde geri çekin kendinizi. Böylesinden kimseye hayır gelmez

Seni tebrik ediyorum.
Evli olduğunu bildiğin anda kendini geri çekip kahrolmussun.
Ki aranızda hiç bisey geçmemiş.
Hep böyle güzel kal.
Ayrıca şu nickini değiş resmen olumsuzlugu kendine kendine cekiyosun
Teseskkurler ama bunun tersi bence anormal olan.bi de kadinin o sesi soyledikleri..cok etkilendim.nick de espri amacli ya degistirebiliyo muymuşuz :)

Hadi ya , o zaman durumlari karisik demek ki. Yoksa gelen ilk aramada karısı niye bu kadar cildirsin ki. Tetikte bekliyormus gibi.
Demekki adam bi haltlar zaten karistiriyor.
Aynen oyle.bi de esinin telefonunu hemen o anda acmasi garip geldi.oyle bi adamsa sifreli ya da ne biliyim sessizde falan tutmali sanki.aradm iki kere caldI calmadi acti kadin telefonu

Ya bu evli oldugunu anlamadim diyorlar ya yuzuk mu olmuyot parmaklarinda?
Demek ki yuzuk cok onemli

Bence de yüzük önemli. Ama iste niyeti bozuksa farketmiyor. Arkadaşım bi kursa mi ne gitmis ne icindi hatirlamiyorum. Sinifin cogu da bayanmis. Ortam hoşuna gitmis heralde adamin. Başta parmaginda yüzük varken yavasca farkedilmediginin sanarak heralde çıkarmış yüzüğü sanmıyorum kötü niyet olmadan cikardigini

"iste sen benim kocami arayip huzurumuzu bozan kizsin" dediğine göre ve sizde ilk defa bu adamın numarasını çevirdiğinize göre o huzuru bozan kız siz değil başkası oluyorsunuz hiç ben mi neden oldum diye üzülüp düşünmeyin. Sekreteri bile evli değil diye biliyorsa ortada ciddi bir yalancı adam var, korkulur bundan diyeyim size. Bir yandan arayıp bunları öğrenmenizde iyi olmuş aslında ona göre davranırsınız.

seninle alakası yok ki..bilmiyormuşsun kızma kendine boşuna
mesafeni koy ama mutlaka artık yüzüne bile bakma hatta

burada herkes sorun sende değil demiş fakat biraz da sorun sizde bence. bariz bir şekilde ikinci kadın durumuna düşmüşsünüz. kadın yüreğindeki ateşin sebebi olarak sizi biliyor ve belki gece gündüz size beddua ediyor. var böyle tipler. ben de bu tür olaylarla karşılaştığımdan biliyorum. bir insanı iyice tanımadan bir adım atılmamalı bu yüzden. şimdiki evli erkekler iyi bir sopayı hak ediyor ya sinirlendim şimdi. hepsi değil fakat %80i böyle. özellikle büyük şehirlerde.

Belki yanlis numara? Bu hocanin whatsappi vardir bence. Numarayi rehberine kaydedip whatsapp listesine bir baksana fotografini koymus mu? Belki ismi ayni olan cok alakasiz birini goreceksin o fotografta. Tabi herkese aciksa profili. Kontrolü yapinca hemen sil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…