- 17 Ağustos 2015
- 116
- 101
- 18
- 37
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
Boyle bi seye insallah diyecegim aklima gelmezdi ama insallah oyledir Allah islah etsin kucucuk cocuklari varmis bi deO hocan başka kadınla görüşuyor kuzumm.. benden de o adama bir tükürük!
O hocan başka kadınla görüşuyor kuzumm.. benden de o adama bir tükürük!
De mi..dogru soyluyorsunuz.benle alakali demiyorum.o olasilik bile mahvetti beni.ya davranislarimi anlayip karsilik verdiyse falan diye.bi daha tovbe zaten nufus cuzdanini gormeden goz ucuyla bile bakmam birine
Whatsapp fotosu varmış. O adammiş.Iyide ayni isim soyisimden bir sürü kisi vardir. Belki senin hocanın hatti kendi adina bile değildir.
Teseskkurler ama bunun tersi bence anormal olan.bi de kadinin o sesi soyledikleri..cok etkilendim.nick de espri amacli ya degistirebiliyo muymuşuz :)Seni tebrik ediyorum.
Evli olduğunu bildiğin anda kendini geri çekip kahrolmussun.
Ki aranızda hiç bisey geçmemiş.
Hep böyle güzel kal.
Ayrıca şu nickini değiş resmen olumsuzlugu kendine kendine cekiyosun
Whatsapp fotosu varmış. O adammiş.
Hayir yuzuk falan takmiyo.valla ben evli olsam civiletirim o yuzugu ya evli oldugunun sembolu ve takmiyosun yani.pislik yapmak icinmis iste baksanizaYa bu evli oldugunu anlamadim diyorlar ya yuzuk mu olmuyot parmaklarinda?
Demek ki yuzuk cok onemli
Aynen oyle.bi de esinin telefonunu hemen o anda acmasi garip geldi.oyle bi adamsa sifreli ya da ne biliyim sessizde falan tutmali sanki.aradm iki kere caldI calmadi acti kadin telefonuHadi ya , o zaman durumlari karisik demek ki. Yoksa gelen ilk aramada karısı niye bu kadar cildirsin ki. Tetikte bekliyormus gibi.
Demekki adam bi haltlar zaten karistiriyor.
Ya bu evli oldugunu anlamadim diyorlar ya yuzuk mu olmuyot parmaklarinda?
Demek ki yuzuk cok onemli
seninle alakası yok ki..bilmiyormuşsun kızma kendine boşunaSelam kizlar..
Yedigim bi halt sonucu kendimi tam olarak boyle hissediyorum.hemen kiliclari kusanmayin devamini okuyun
Eski konumu bilen var mi bilmiyorum ozet geciyim o yuzden.ing.kurs merkezinde bi hocadan hoslandigimi yazmistm.evli mi bekar mi onu bile bilmiyodm verdiginiz akillara da basvurarak baya bisey ogrendm hakkinda.kurs merkezinin sekreterine sordm ve evli olmadigini soyledi.yani oyle biliyomus.bi ay falan baya ilerlettik sohbeti ogrenci ogrtmen iliskisi olarak ki cogu ogrencisiyle oyle zaten.sonralari diger konuma da yazmistm bisey hissetmiyorm artik diye.ama yok kendimi kandirmisim.baktm hala dusunuyorum.biri 11880den nunarasini bulmami soylemisti.ben de tuttum buldm numarayi.bi hafta aramaya cesaret edemedm.sonra bu aksam 7 gibi aradm.bi bayan cikti.adini yanlis soyleyip sunu aradm dedim.o da basladi kufur etmeye.iste sen benim kocami arayip huzurumuzu bozan kizsin.yok ben senin numarani tanidim.evlI barkli adamdan ne ister senin gibi o..lar.daha neler neler.kapadm tabi.yarim saat sonra ayni numara aradi.adini soyle seni mahvedicem falan.ben de numarayi yanlis cevirdigimi soyledim.sonra aglamaya basladi.esim bi aydir cok degisti kadinlar hisseder baskasina asik oldu dedi.ben de kadini tuttum teselli falan ettim.ama bI an aklimdn gecmedi degil hocanin son haftalarda tutumu cok degismisti.ya bilmeden de olsa insanlarin huzurunu bozduysam..kendimi igrenc hissediyorum.su anda 2 saatlik uykuyla duruyorum gozume uyku girmiyor migrenim fena tuttu.kendimi cok asagilik hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?