- 22 Nisan 2015
- 697
- 1.067
- 313
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
O nasıl oluyorNüfus cüzdanına da güvenme
10 yıllık eşimin nüfus cüzdanında bekar yazıyor
Yüzük takmaz etrafta eşinden çocuğundan söz etmez
Her hafta iki gün toplantıya gittiği ve birkaç saat kaldığı -yani sizin kursa gelip ders verdiği gibi düşünün- kurumdaki sekreter 3 yıldan sonra öğrenmiş evli olduğunu
Böyle adamlar da var uzaktan aşık olmak sıkıntılı tanışın kaynaşın sonra aşık olun
O nasıl oluyor
Resmi nikahınız mı yok
Canım benim eşinde daha yenilemedi nüfus cüzdanı ni hâlâ bekâryazar.O nasıl oluyor
Resmi nikahınız mı yok
var canım resmi nikah
kimliğini değiştirmeyince oluyor
kimse zorla kimlik değiştirtmiyor ki
ben de ikinci soyadım yazsın diye değiştirttim 6-7 ay sonra ama o değiştirmedi
Canım benim eşinde daha yenilemedi nüfus cüzdanı ni hâlâ bekâryazar.
Benimki usengec hiç sevmez bu tarz şeyleri mavi akbil ve diğer bütün resmi işlemlerini ben yaparım. Sırf bekâr goruneyim diye değil ama karşı taraf öyle algılamiyorSağolun kızlar valla öğrenmiş oldum hiç aklıma gelmemişti bu
tehlikeli durum hemen müdahale edilmeli
İlk defa aramanıza rağmen numarani tanıdım demiş ben oraya takıldımSelam kizlar..
Yedigim bi halt sonucu kendimi tam olarak boyle hissediyorum.hemen kiliclari kusanmayin devamini okuyun
Eski konumu bilen var mi bilmiyorum ozet geciyim o yuzden.ing.kurs merkezinde bi hocadan hoslandigimi yazmistm.evli mi bekar mi onu bile bilmiyodm verdiginiz akillara da basvurarak baya bisey ogrendm hakkinda.kurs merkezinin sekreterine sordm ve evli olmadigini soyledi.yani oyle biliyomus.bi ay falan baya ilerlettik sohbeti ogrenci ogrtmen iliskisi olarak ki cogu ogrencisiyle oyle zaten.sonralari diger konuma da yazmistm bisey hissetmiyorm artik diye.ama yok kendimi kandirmisim.baktm hala dusunuyorum.biri 11880den nunarasini bulmami soylemisti.ben de tuttum buldm numarayi.bi hafta aramaya cesaret edemedm.sonra bu aksam 7 gibi aradm.bi bayan cikti.adini yanlis soyleyip sunu aradm dedim.o da basladi kufur etmeye.iste sen benim kocami arayip huzurumuzu bozan kizsin.yok ben senin numarani tanidim.evlI barkli adamdan ne ister senin gibi o..lar.daha neler neler.kapadm tabi.yarim saat sonra ayni numara aradi.adini soyle seni mahvedicem falan.ben de numarayi yanlis cevirdigimi soyledim.sonra aglamaya basladi.esim bi aydir cok degisti kadinlar hisseder baskasina asik oldu dedi.ben de kadini tuttum teselli falan ettim.ama bI an aklimdn gecmedi degil hocanin son haftalarda tutumu cok degismisti.ya bilmeden de olsa insanlarin huzurunu bozduysam..kendimi igrenc hissediyorum.su anda 2 saatlik uykuyla duruyorum gozume uyku girmiyor migrenim fena tuttu.kendimi cok asagilik hissediyorum..
evet. bayağı konu açmış anıl bey buradaDede düsmanı Anıl beyin konusu degil mi bu..?
Nasıl yani konu sahibi yalan miymisevet. bayağı konu açmış anıl bey burada
Nasıl yani konu sahibi yalan miymis
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/opusen-dedeler.885449/page-6#post-44034691Nasıl yani konu sahibi yalan miymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?