- 17 Ağustos 2015
- 116
- 101
- 18
- 37
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
Yok kesinlikle o whatsapda resmi varBelki yanlis numara? Bu hocanin whatsappi vardir bence. Numarayi rehberine kaydedip whatsapp listesine bir baksana fotografini koymus mu? Belki ismi ayni olan cok alakasiz birini goreceksin o fotografta. Tabi herkese aciksa profili. Kontrolü yapinca hemen sil bence.
Yok kesinlikle o whatsapda resmi var
Kurs merkezini aradim zaten demin biraktigimi soyledimHimm. Valla kimse gorundugu gibi degil artik. Allah yardimcimiz olsun. Karisina uzuldum. Sen de durumu bilmiyormussun arkadasim yuklenme kendine. Mesafe koymalisin. Baya bir mesafe.
bence sekreterGenelde her şey olur olur ben tam olaya bir yerinden müdahale olursam eğer kabak benim başıma patlarSizde de aynı böyle bir durum olmuş. Kocası kim bilir kimlerle kırıştırıyor, talihsizlik olmuş ve olay size dönmüş. Üzülmeyin ya. Sizlik bir şey yok sonuçta. Ama bu 2. kadın kim bende merak ettim
Bence takmaması daha iyi valla şuanda en çok kapılanlar o parmağında yüzük olan adamlar..Hayir yuzuk falan takmiyo.valla ben evli olsam civiletirim o yuzugu ya evli oldugunun sembolu ve takmiyosun yani.pislik yapmak icinmis iste baksaniza
Sekreter abla 50 li yaslarinda :))bence sekreter
Allam ya kiyamet mi kopcak nedir dunyanin haline bakBence takmaması daha iyi valla şuanda en çok kapılanlar o parmağında yüzük olan adamlar..
Bazı edepsizler özellikle yüzüklülere yöneliyor
Zaten sen gibiler de araştırıyor önem veriyor ve öğrenip kendini çekiyor nihayetinde
Asıl sorun o diğerlerinde
Bende eşimde takmıyoruz yüzük müzük
Yaa bu arada ne ilginçtir bu gün rüyamda eşimin yüzük taktığını görüp delirmiştimkızıyodum niye taktın bi haltlar mı karıştırcan ne diye
Uyanır uyanmazda bu konuya bu yorumu yaptım hayırdır inşallah
O da bir ihtimal:) Ama ben yine de oyumu 18 lik öğrencilerden yana kullanıyorumbence sekreter
De mi..dogru soyluyorsunuz.benle alakali demiyorum.o olasilik bile mahvetti beni.ya davranislarimi anlayip karsilik verdiyse falan diye.bi daha tovbe zaten nufus cuzdanini gormeden goz ucuyla bile bakmam birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?