2.kadin gibi hissettim kendimi..

Yok kesinlikle o whatsapda resmi var

Himm. Valla kimse gorundugu gibi degil artik. Allah yardimcimiz olsun. Karisina uzuldum. Sen de durumu bilmiyormussun arkadasim yuklenme kendine. Mesafe koymalisin. Baya bir mesafe.
Kurs merkezini aradim zaten demin biraktigimi soyledim

Başka bir ilişkisi bar Ada'mın bence hızla koş uzaklaş seni saf bulup herşeyi üzerine yıkmasınlar bir de adın çıkacak yok yere

Genelde her şey olur olur ben tam olaya bir yerinden müdahale olursam eğer kabak benim başıma patlar Sizde de aynı böyle bir durum olmuş. Kocası kim bilir kimlerle kırıştırıyor, talihsizlik olmuş ve olay size dönmüş. Üzülmeyin ya. Sizlik bir şey yok sonuçta. Ama bu 2. kadın kim bende merak ettim

bence sekreter

Hayir yuzuk falan takmiyo.valla ben evli olsam civiletirim o yuzugu ya evli oldugunun sembolu ve takmiyosun yani.pislik yapmak icinmis iste baksaniza
Bence takmaması daha iyi valla şuanda en çok kapılanlar o parmağında yüzük olan adamlar..
Bazı edepsizler özellikle yüzüklülere yöneliyor
Zaten sen gibiler de araştırıyor önem veriyor ve öğrenip kendini çekiyor nihayetinde

Asıl sorun o diğerlerinde

Bende eşimde takmıyoruz yüzük müzük

Yaa bu arada ne ilginçtir bu gün rüyamda eşimin yüzük taktığını görüp delirmiştim kızıyodum niye taktın bi haltlar mı karıştırcan ne diye
Uyanır uyanmazda bu konuya bu yorumu yaptım hayırdır inşallah

Allam ya kiyamet mi kopcak nedir dunyanin haline bak

E tamam kendini kötü hissetemene gerek yok daha önce bilmiyordun evli olduğunu. Şimdi biliyorsun artık görüşmezsin olur biter. Sorun ne yani...

O numarayı ilk defa arıyorsunuz.
Numaranızı tanıyor falan olamaz.
Belli ki daha başka kadınlar da var.

Siz de evli olduğunu bilmiyormuşsunuz.
Kaldı ki çalıştığı yerde bile bekarım demiş sekreter öyle bildiğine göre.
Uzak durun, daha da muhatap olmayın.

De mi..dogru soyluyorsunuz.benle alakali demiyorum.o olasilik bile mahvetti beni.ya davranislarimi anlayip karsilik verdiyse falan diye.bi daha tovbe zaten nufus cuzdanini gormeden goz ucuyla bile bakmam birine

Nüfus cüzdanına da güvenme

10 yıllık eşimin nüfus cüzdanında bekar yazıyor

Yüzük takmaz etrafta eşinden çocuğundan söz etmez

Her hafta iki gün toplantıya gittiği ve birkaç saat kaldığı -yani sizin kursa gelip ders verdiği gibi düşünün- kurumdaki sekreter 3 yıldan sonra öğrenmiş evli olduğunu

Böyle adamlar da var uzaktan aşık olmak sıkıntılı tanışın kaynaşın sonra aşık olun

Netice de kendinizi kötü hissetmiş ve yanlış olduğunun farkında olmuşsunuz,
Ki zaten evli olduğunu bilmiyormuşsunuz,
Kızmayın kendinize,biran evvel kurs yerinizi değiştirin,siz uzak dursanızda bu sefer belki kendisi aynı ortamda bulunmaya çalışıcak ve şuan ki vazgeçtiğiniz fikir size cazip gelecek allah korusun.....

ben kendini niye kötü hissettiğini anlayamadım yalnız?
yani eşi önceden birilerinin aradığını belirttiği anda sizin o kişi olmadığınız apaçık.

bir de bana gidip işte bilinmeyen numalardan numarasını bulmak filan garip geldi. İlgilenen insan zaten sana bir şekilde ulaşmayı becerir. Lütfen artık bir bakıştan anlam çıkaran kız arkadaşlar da biraz sakin düşünsün...

siz evli olduğunu bilmiyormuşsunuz ayrıca aranızda duygusal bir ilişki vs olmamış. bence direk adamın numarasını falan silin muhabbeti de kesin. eğer size duygusal olarak yaklaşırsa kusura bakmayın eşinize ayıp olmuyor mu ben böyle bir şeyi kabul edemem deyin.

numarayı tanımış kadın öyle demişsin. daha önce de görüşmüş müydünüz ki telefondan? numarayı nerden tanımış kadın?

sız ılk kez aradıysanız sıkıntı etmeyın bence demekkı sız degılsınız tabı ılk kez aradıysanız belkı baska bır hayranı daha var oda arıyor dmekkı. ayrıca sende bı kadınsın baska bakan gozlerı anlarsın zaten anlamıssın belkıde gonlu sana kaydı karısı ılee arası acıldıı bence ya o kursu bırak yada cok cok mesafelı dur vebal alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…