2. Kedi almayı düşünüyorum kedisi olanlar yardımm

denizliligenc1995

Umut dolu insanlarız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
2.026
2.491
83
Herkese merhaba
Evde bir tane instagramdan sahiplendiğim bir kedim var. Çok seviyorum onu. Dün arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve evdeki kedisini bana vermek istediğini söyledi. Yoksa sokağa atacakmış. Bende evdeki kedimle anlaşıp anlaşamama konusunda kararsız kaldım. 2 kedisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?

Kedilerin cinsiyeti nedir? Mesela benim kedim erkek bir defasında erkek kedi getirmiştim dört gün dayanabildim. Çünkü baya kavga ediyorlardı. Kedim zarar görmesin diye iade etmek zorunda kaldım. Sonra dişi getirdim. Onunla da ilk günler biraz zıtlaştı getirdiğim dişi daha bebekti tabi pat diye anlaşmalarını beklemeyin. Sonuçta o evinizi sahiplendiği için mekanında başkasını istemez. Ama zamanla alıştılar. Şimdi arada bir minik minik kavgaları oluyor fazla müdahale etmiyorum.

arkadaşımın kedisi annesinin evinde kalmış o da evlenince kendisine küçük bir kedi sahiplenmiş

onun kedisi ve annesinin kedisi çok iyi anlaşmışlar

büyük kediye gidip onda kalıyormuş küçük kedi

birlikte oturuyorlarmış, yatıyorlarmış

arkadaşımın sesini duyunca kaçıyormuş beni alıp eve götürecek diye

hatta veteriner aşı yaparken büyük bağırmış küçük veterinere saldırmış şok olmuşlar

alışabilir de hiç sevmeyen de var

biraz eski kedinin huyu da önemli orası onun evi sonuçta rakip istemiyorlar özellikle aynı cinsiyetten

bizim kedi yazın yazlığın verandasından üç basamak merdiven inip bahçeye geçemiyordu

bir hafta sonra sahiplenmiş orayı bahçedeki sokak kedilerine saldırıyordu sokak kedileri onu tınmıyordu zira onlar bahçeye gelen gidene alışkın

İlk önce birbirlerine zarar vermeyecek sekilde karşı karsıya getirin kavga cıkartacak gibi olurlarsa evin ilk kedisi serbest şekilde dolaşırken diğerini odaya kapatın aralıklarla ikisinin yerlerini yani bu sefer evin kedisini sonra gelen kedinin odasına koyun yeni kedi serbest dolaşsın birbirlerinin mama kaplarını hatta kumlarını değiştirin kokularına alışsınlar bir kaç güne tamam olur birbirlerini merak edip kapı altından pati uzatmaya oynamaya başlarlar birde kısır değilse kısırlaştırın

3 kedim var birbirlerine zor da olsa alıştılar şimdi tek kaldıkları zaman üzülüyolar filan teki hariç bi tanesi hiç birini sevmiyo ama zararda vermiyo mümkün olduğunca diğerleriyle bişey paylaşmıyor tekini 7 8 aylıkken sokaktan aldık diğerleri geldiğinde küçüktü zaten ama sokaktan gelen bile alıştıysa bence hepsi alışır sadece biraz sabır gerekli

3 kedim var, en büyük erkek ikinci de erkekti anlaşmaları ilk etapta zor oldu büyük bize küstü..bir gece birini yanimizda yatırdık bir gece diğerini... gündüz gözümüz üstlerindeydi hep serbest bıraktık küçük çok sirnasikti ne yaptı ne etti büyük olan kendini begenmisi kendine alistirdi
En küçük ise kiz... o da çok yüzsüz gelir gelmez bi ona yalandi bi öbürüne, ikisi de ilk gunden kızı bagrina bastı... simdi evde curcuna yasiyoruz her gün

Kesinlikle alın bu dünyada 1 kediden daha güzel bir şey varsa o da 2 kedi.

Bir anda aynı ortama koymayın kedileri, önce diğer kedinin kokusunun sindiği bir oyuncak,bir eşya getirin eve

Sonra yeni kediyi eve getirin bir odaya koyun bir süre o odada yaşasın daha sonra yavaş yavaş tanıştırın fakat tanıştırırken kedilerden birini kucağınıza almayın bırakın koklaşsınlar

İlk kediniz bir süre durgunlaşabilir size tavır alabilir ama kesinlikle sonradan alışıyorlar
İnstagramda suzionline var onu takip edin bu konuyla ilgili postu vardı

Muhakkak alın çok mutlu olacaksınız

Benim disi kedim eve gelen erkek yavruyu kabul etmedi. Normalde iyi huyludur ama ikinci kediye tislamalar kihlamalar basa cikamadik. Bebis KudrAlobar in kismetiymis, onun oglusu oldu.

Biz de bir dahaki kizaninda bizim kizimizi çiftleşirdik. Kendi yavrusu olunca sorun cikarmadan kabullendi. Su anda iki kedimiz var ama sadece kendi yavrusunu kabul etti, disaridan yabanci kediyi i-ih.

Ben de maydanoz olayım

Kendi yavrusu da dişi mi

Ya da kısırlaştırdınız mı

Kendi yavrusu erkek.

Kizi kisirlastirdik. Oglan daha bebe :) ama disi yavrusunu da seviyordu, disi ayirsak da sorun çıkarmazdı. Onun derdi disaridan kedi gelmesin.
Çok tatlılar

Yok dişiyi kabul eder de ben evde bir dişi bir erkek nasıl olacak demiştim

Kız kısır olunca sıkıntı olmaz

Bizim kıza da bebek yapalım diyoruz da yavrular ne olacak modundayız

Bir tane olacağını bilsem hemen yapacağız

Bizim kiz cins olmasa ciftlestirmezdim. Kırma yavrular maalesef yer bulamiyor, yavrunun gunahina giremezdim. Safkan olunca taliplerin arasindan istediginizi seçebiliyorsunuz.

Zaten uretme niyetim yoktu, kendimize yavru alinca da kisirlastirdim. Yoksa bir disi bir erkek mumkun degil ayni evde kisir olmadan. Anasından cocuk peydahlardi esek sipasi.

cins olursa sorun olmaz ama cins değilse sorun oluyor.bir tane arkadaşımın tekiri doğurdu Allahım yavrular 9 aylık oldular hala bir tanesi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…