- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Kedilerin cinsiyeti nedir? Mesela benim kedim erkek bir defasında erkek kedi getirmiştim dört gün dayanabildim. Çünkü baya kavga ediyorlardı. Kedim zarar görmesin diye iade etmek zorunda kaldım. Sonra dişi getirdim. Onunla da ilk günler biraz zıtlaştı getirdiğim dişi daha bebekti tabi pat diye anlaşmalarını beklemeyin. Sonuçta o evinizi sahiplendiği için mekanında başkasını istemez. Ama zamanla alıştılar. Şimdi arada bir minik minik kavgaları oluyor fazla müdahale etmiyorum.Herkese merhaba
Evde bir tane instagramdan sahiplendiğim bir kedim var. Çok seviyorum onu. Dün arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve evdeki kedisini bana vermek istediğini söyledi. Yoksa sokağa atacakmış. Bende evdeki kedimle anlaşıp anlaşamama konusunda kararsız kaldım. 2 kedisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Ilahi adalet umarim ona da ugrar.Dün arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve evdeki kedisini bana vermek istediğini söyledi. Yoksa sokağa atacakmış.
Benim disi kedim eve gelen erkek yavruyu kabul etmedi. Normalde iyi huyludur ama ikinci kediye tislamalar kihlamalar basa cikamadik. BebisKudrAlobar in kismetiymis, onun oglusu oldu.
Biz de bir dahaki kizaninda bizim kizimizi çiftleşirdik. Kendi yavrusu olunca sorun cikarmadan kabullendi. Su anda iki kedimiz var ama sadece kendi yavrusunu kabul etti, disaridan yabanci kediyi i-ih.
Kendi yavrusu erkek.Ben de maydanoz olayım
Kendi yavrusu da dişi mi
Ya da kısırlaştırdınız mı
Çok tatlılarKendi yavrusu erkek.
Kizi kisirlastirdik. Oglan daha bebe :) ama disi yavrusunu da seviyordu, disi ayirsak da sorun çıkarmazdı. Onun derdi disaridan kedi gelmesin.
Bizim kiz cins olmasa ciftlestirmezdim. Kırma yavrular maalesef yer bulamiyor, yavrunun gunahina giremezdim. Safkan olunca taliplerin arasindan istediginizi seçebiliyorsunuz.Çok tatlılar
Yok dişiyi kabul eder de ben evde bir dişi bir erkek nasıl olacak demiştim
Kız kısır olunca sıkıntı olmaz
Bizim kıza da bebek yapalım diyoruz da yavrular ne olacak modundayız
Bir tane olacağını bilsem hemen yapacağız
cins olursa sorun olmaz ama cins değilse sorun oluyor.bir tane arkadaşımın tekiri doğurdu Allahım yavrular 9 aylık oldular hala bir tanesi duruyorÇok tatlılar
Yok dişiyi kabul eder de ben evde bir dişi bir erkek nasıl olacak demiştim
Kız kısır olunca sıkıntı olmaz
Bizim kıza da bebek yapalım diyoruz da yavrular ne olacak modundayız
Bir tane olacağını bilsem hemen yapacağız
cins olursa sorun olmaz ama cins değilse sorun oluyor.bir tane arkadaşımın tekiri doğurdu Allahım yavrular 9 aylık oldular hala bir tanesi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?