- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
evet söyleyince bazen tepki gösteriyorlar cins olmayanların hakkı yok mu anne baba olmaya diye ama ne yazıkki gerçeklerde ortada tekir ilanları dönüp duruyor kimse almıyor,en iyisi yavrular heba olacağına kısırlaştırmakAynen işte tekir kızım
Sarışın bir tekir ama ben onun bebesini nerelere verem
Kendisi sokaktan geldi bebeleri sokağa atamam ki
arkadaşınıza öncelikle Allah vicdan versin, karnında bebek var ama vicdan duygusu 0.Böyle bir insana arkadaşım demem utanırım.Herkese merhaba
Evde bir tane instagramdan sahiplendiğim bir kedim var. Çok seviyorum onu. Dün arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve evdeki kedisini bana vermek istediğini söyledi. Yoksa sokağa atacakmış. Bende evdeki kedimle anlaşıp anlaşamama konusunda kararsız kaldım. 2 kedisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Kedinin cinsine karakterine göre değişir bu durum benim kedim british shorthair kendi halinde kendi dünyasında bi kedi 2.kediyi aldığımda günlerce kapının arkasından çıkmadı aç susuz kaldı orda diğer kedide çok hareketliydi ne zaman bizimki kafasını çıkarsa tısladı pençe attı 1 hafta sonra diğer kediyi sahiplendirmek zorunda kaldık 2 hatta 3 kedisi olan tanıdıklarım var ama ya kediler kardeş yada bebeklikten birlikte olan kediler diğer türlü anlaşmaları çok zorHerkese merhaba
Evde bir tane instagramdan sahiplendiğim bir kedim var. Çok seviyorum onu. Dün arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve evdeki kedisini bana vermek istediğini söyledi. Yoksa sokağa atacakmış. Bende evdeki kedimle anlaşıp anlaşamama konusunda kararsız kaldım. 2 kedisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Kedilerin cinsiyeti nedir? Mesela benim kedim erkek bir defasında erkek kedi getirmiştim dört gün dayanabildim. Çünkü baya kavga ediyorlardı. Kedim zarar görmesin diye iade etmek zorunda kaldım. Sonra dişi getirdim. Onunla da ilk günler biraz zıtlaştı getirdiğim dişi daha bebekti tabi pat diye anlaşmalarını beklemeyin. Sonuçta o evinizi sahiplendiği için mekanında başkasını istemez. Ama zamanla alıştılar. Şimdi arada bir minik minik kavgaları oluyor fazla müdahale etmiyorum.
Alışır arkadaşım. Ama ikisini hemen aynı odaya salma. Önce 2. yi kafesle onun yanında tut. Alışsın incelesin. İlk baş hırlayacaktır.Ama kafesle tuttuğundan güvende hissedecek yakınlaşacaktır. Daha sonra yine kafesten çıkartmadan kafesin kapağını açarak tut bu şekilde 1 haftada alışır yavaş ve sabırlaHerkese merhaba
Bu kedilerin cinsiyeti ne?kısırlar mı?Kedinizin yeni gelene başta tepki vermesi çok normal. Biraz sıkıntılı bir süreç oluyor başta ama birbirlerine zarar vermedikleri sürece ilişkilerine müdahale etmeyin onlar eninde sonunda kendi aralarında bir hiyerarşı kuruyorlar ve birbirlerinin varlığını kabulleniyorlar. Gerekirse başta mama, su ve kum kaplarını ayırın, daha sonra birleştirirsiniz. Benim farklı yaş ve zamanlarda evlat edindiğim 4 kedim var. Zamanla birbirlerine alışmayan kedi görmedim. En büyük kedim alıştı ama diğerlerine pek sokulmaz. Diğerleri ise kanka oldular. Örneğin fotodaki iki kedim başta çok kavga ediyordu, o kadar ki yeni geleni ayrı odaya koymak zorunda kalmıştım. Ama sonra alıştılar ve artık birbirlerini yalıyorlar ve birlikte uyuyorlar.
Eki Görüntüle 2578427
ikisi de dişi ve kısırlarBu kedilerin cinsiyeti ne?kısırlar mı?
kurban olurum yahatta veteriner aşı yaparken büyük bağırmış küçük veterinere saldırmış şok olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?