- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Çoooook korkuyordum. İlk aldık eve getirdik Allah'ım neden aldım. Başıma bela aldım dedim. Çünkü çoook korkuyordumsiz bu kedi işini çok sevdiniz galiba :))
bence daha birine alışmadan ikinci biraz zor olur
ama kedi de hiç beslemedim pek bilmiyorum da iki köpek çok zor tecrübe ettim kedi de zor olabilir
Çoooook korkuyordum. İlk aldık eve getirdik Allah'ım neden aldım. Başıma bela aldım dedim. Çünkü çoook korkuyordum
Bir iki gün sonra dedim ki elimi ısırtayım. En kötüsü neyse yaşayım. Bitsin gitsin. Ayy kıyamam hiç ısıramadı. Şimdi yatarken yanımıza geliyor. Sürekli yan yana. Özlüyorum resmen evden çıkınca. (Tabi artık feci ısırıyor. Ama korku falan kalmadı)
Çok istiyorum çoook :)
Isırma olayını bıraktırmaya çalışın benim kız bebekliğinde ben ve kuzenimle büyüdü @tuctuc 2 deliyle yaniÇoooook korkuyordum. İlk aldık eve getirdik Allah'ım neden aldım. Başıma bela aldım dedim. Çünkü çoook korkuyordum
Bir iki gün sonra dedim ki elimi ısırtayım. En kötüsü neyse yaşayım. Bitsin gitsin. Ayy kıyamam hiç ısıramadı. Şimdi yatarken yanımıza geliyor. Sürekli yan yana. Özlüyorum resmen evden çıkınca. (Tabi artık feci ısırıyor. Ama korku falan kalmadı)
Çok istiyorum çoook :)
2. kedi daha iyidir alıcaksanız sizinki büyümeden alın ki alışsınlar yoksa zor olabilir birbirletine kardeş olurlar daha çok oynaylar birlikte sıkılmazlarsokakdan almanızı isterim
Oyy yerim ya
Bende onlara aşığım.Oyy yerim yabizim iki kedimizde sokakdan anneminki vefat etti o ayrı
Benimde çok sevdiğim cinsler var ama sokakda o kadar kedi varken alamam heraldetüysüz kediler çok güzel ya komşumuzun var kafife gibi hemde tüy sorunu yok
Oyy yerim yabizim iki kedimizde sokakdan anneminki vefat etti o ayrı
Benimde çok sevdiğim cinsler var ama sokakda o kadar kedi varken alamam heraldetüysüz kediler çok güzel ya komşumuzun var kafife gibi hemde tüy sorunu yok
Çok karizmatik kedi ya maşallah
Ben de düşünüyorum kedi evlat edinmeyi ama, tüy sorunundan dolayı alamıyorum, o yüzden sfenks düşünüyorum, gerçi onlar miyavlamıyor tıslıyor biraz ama olsunOyy yerim yabizim iki kedimizde sokakdan anneminki vefat etti o ayrı
Çok güzeller ben çok seviyorumBen de düşünüyorum kedi evlat edinmeyi ama, tüy sorunundan dolayı alamıyorum, o yüzden sfenks düşünüyorum, gerçi onlar miyavlamıyor tıslıyor biraz ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?