2 kere boşanmış adamla olur mu?

Toplumsal anketmi nedir bu? Aaah şeeey, sen şu sürekli ex kocasinn tekrar evlenmesinden korkan üye değilmisin? Böyle sürekli konu açan?
Eski üye ama bu, konu başlığını okuyunca direkt aklıma geldi ama, sanmıyorum, 2013 girişli üye, eski konuları da pek tutmuyor.

Yuh diyorum ne kafalar var
O konu bdv konusuydu aslinda. Cok fazla kisiye ulasirdi ama araya karıştı tasinmadi herhalde. O sebeple 4 5 sayfa falan konusuldu. Ben de Gozlerime inanamadim okurken. Bu kafalarla cocuk büyütüyorlar.

evlen demedim hastamıısn sen iyi oku yorumumu,şiddet varsa iyi düşün dedim
ay daha nesini düşünsün
tam aksine düşünecek birşey yok zaman bile kaybettiğine değmez ele bunu gitsin demeniz gerekirdi

Kız Leyal06 Leyal06 bu ne hız, herkes hazır olda sana koca mı arıyor. İç çamaşırı faslını yeni kapatmamış mıydın sen

Yuh diyorum ne kafalar var
konuyu nerdne nerde çektiniz ya, ben orda kızla yazıstım zaten belki bir boşlugunamı geldi,ya da kavgamı ettiniz demiştim öyle düşünen bir zihniyetle değilim,ayrıca kendimi ifade etmek te zorunda değilim çünkü gercekten anlamıyorsunuz

Kızlar saolun yorumlar için, gözüm açıldı farklı görüşler alınca, dışardan olaya bakmak farklı oluyor.
Adamla iletişimi sonsuza kadar kesiyorum.
Sizin bunları düşünebilme yetiniz yok mu? Adamın ne mal olduğunu anlamak için azıcık zeka kırıntısı bile yeter oysaki. Bu nasıl bir yokluk, illa evlenmek zorunda mısınız? Fb bulun kendinize bundan iyi. En azından çocuğunuzu elin tecavüzcü sapıklarıyla muhatap etmezsiniz.

Beraber iş yapalım diyor, bana da faydası olurmuş işin, arkadaş olarak diyor, ne diyeyim engel mi basayım her yerden
Nerden tanıştınız bu adamla? Evli olunca o zaman koca her istediğini yapar mı ? Yok insanlar evliyken tecavüz olmaz diyormuş hayal edin eşiniz evliyiz diye sizinle zorla birlikte olsa ne hissedersiniz? Tecavüz olup olmadığını o zaman anlarsınız

Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
Hee eski karısı yalan söylüyordur. Yani tecavüz başlı başına kolay bir kelime :halay::işsiz: Ağzı olan konuşuyor. Takma sen. Evlende bari eskileri kurtarırsın adamdan:işsiz::rolleyes:. İhanetin şüphesi bile kelle götürmüş Osmanlı'da. :ruh:Arkadaş bizde kadın anlatıyor. İkiside söylüyor.:olamaz: Yetmiyor belge sunuyor. Yalan mı diye şüpheleniyor.:deli::KK47: Ya tecavüz anlatılırken bile stres yaratır. Emareleri var. Tecavüz e gelene kadar şiddet var. Darp vardır diye rapor var. :sinirli::KK53: hayır darp olmaz ise darp vardır diye rapor çıkmaz. He diyorsan ki ya belki sadece itişmedir:olamaz::KK1::işsiz:. Dün fazla doz nişan meselesi kk aldım . Bence bir an önce kaççççççç. :mapus::skandal::KK47::KK14:

Adam tecavuz etmedim, iftira diyor
Adama göre tecavüz değil fantaziydi belkide, karısı ya, rıza almaya gerek görmüyordur, bir de rıza mı alacak.
Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
Bildiğin kuru iftira ne yalanı, darp raporu oyuncak mı arkadaş.

Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.

geçmediniz öylemi? eminmisiniz ,ben Ailemin yaşadgı bir durumdan bahsettim orda saçma sapan biri yorumlar yapıyor,,siz gülüyorsunuz ve beni hakaret ettirecek duruma getiririyorsunuz.
Ya ben bir sey yazmadim diyorum kendine gel.

Back
X