Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnış yazdım LOTUSODaha ne kadar arastirsin? Darp raporuna kadar bulmuş. Iyi bulmus valla.
Valla?Kızlar saolun yorumlar için, gözüm açıldı farklı görüşler alınca, dışardan olaya bakmak farklı oluyor.
Adamla iletişimi sonsuza kadar kesiyorum.
Ailemin yaşadıgı bir şey yazdım,ve yazdıgımı neresiyle okuduysa arkadaş dalga geçti,napıyım dalga geçiyor diye alkışmı tutsaydım?sen daha hakaret etmeye devam et de bi ne olucak izle bence. kes be artik ne yazip duruyosun ordan oraya saldiriyosun
Şahsen ben ikna oldum.Adam tecavuz etmedim, iftira diyor
Valla helal. Ben söver kaçarsın sandım.
Ama ben yarın da bir tinerci bulup konu açmandan korkmuyor değilim Leyla
S sassyassyyValla abim de 3 evlilik yaptı, abim diye demiyorum mükemmel biridir,maalesef gelin hanımlar hızlı çıktılar,çok şükür şu an da çocuklarıda oldu çok mutlu ma işin içinde dayak varsa çok iyi düşün derim
Bu kafayla zorinşallah bir sonrakinde doğru adamı bulurum
MÜGELİK OLUCAKSIN BAK SANA SÖYLEYEYİM:))))Beraber iş yapalım diyor, bana da faydası olurmuş işin, arkadaş olarak diyor, ne diyeyim engel mi basayım her yerden
Tecavüzcüden halliceinşallah bir sonrakinde doğru adamı bulurum
Uzatmaya devam ediyorsun farkındamısın?amacın ne burda bir kaç arkadsını etiketliyip dalga geçmek mi?
çok haklısınız, sosyopat fln mı acaba bu adamSeri katillerin komşularına sordukları zaman "asla böyle biri değildi, çok şaşırdık, nasıl yapmış bunları inanamıyoruz, çok sessiz kendi halinde biriydi, bize karşı kibar davranırdı" diyorlar. Aynen iki kadın da iftira atmış bence de. Evlilik içi tecavüz bile var ve çocuğunuz olmasına rağmen acaba mı diyorsunuz. Benim oturduğum yere komşu olarak taşınsa gece rahat uyku uyuyamam. Çoluğumu çocuğumu evde tek bırakamam, siz evlenmekten bahsediyorsunuz.
Durumu iyiymiş aman kaçırmayın derdim de çocuğunuza yazık. Durumu iyi olmasa, parası pulu olmasa ne değişecekti? Kadınlar parası pulu batsın deyip canlarını zar zor kurtarmış daha hala önce arkadaş oluruz diyorsunuz. Şanslıysanız sizi dövüp tecavüz etmez belki.
ben bu gruba insanlar la dalga geçmeye değil,tüp bebekle ilğili yorum almaya geldim ama anlıyorum ki siz insanlarla dalga geçmeyi görev haline getirmişsiniz burda be son kez uyarıyorum bana yorum yapma SAKIN.
Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesisana Ailemden bahsetmek zorunda değilim,çok merak ediyorsan semtimi falan yazayım gel araştır.daha fazla yazıp canımı sıkma benim
Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi![]()
yoo bak biz sen ne kadar cirkinlesirsen cirkinles sana hakaret ediyor muyuz?Ailemin yaşadıgı bir şey yazdım,ve yazdıgımı neresiyle okuduysa arkadaş dalga geçti,napıyım dalga geçiyor diye alkışmı tutsaydım?
Abinde heç kusur yok yaneValla abim de 3 evlilik yaptı, abim diye demiyorum mükemmel biridir,maalesef gelin hanımlar hızlı çıktılar,çok şükür şu an da çocuklarıda oldu çok mutlu ma işin içinde dayak varsa çok iyi düşün derim