2 kere boşanmış adamla olur mu?

Darp raporu hiç almadım, aşamalarını bilmiyordum, hep kulaktan dolma bilgilerim vardı.
Bir arkadaşım erkek kişisi söyle dedi mesela geçen gün,
Bu 1 aydır karısından ayrıymış, kadını görmemiş bile, kadın kendi kendine “beni dövdü” diyip darp raporu ve uzaklaştırma almış. Böyle iddia etti.
Erkekler darp raporunu böyle iddia etti bana hep.

sen daha hakaret etmeye devam et de bi ne olucak izle bence. kes be artik ne yazip duruyosun ordan oraya saldiriyosun
Ailemin yaşadıgı bir şey yazdım,ve yazdıgımı neresiyle okuduysa arkadaş dalga geçti,napıyım dalga geçiyor diye alkışmı tutsaydım?

Seri katillerin komşularına sordukları zaman "asla böyle biri değildi, çok şaşırdık, nasıl yapmış bunları inanamıyoruz, çok sessiz kendi halinde biriydi, bize karşı kibar davranırdı" diyorlar. Aynen iki kadın da iftira atmış bence de. Evlilik içi tecavüz bile var ve çocuğunuz olmasına rağmen acaba mı diyorsunuz. Benim oturduğum yere komşu olarak taşınsa gece rahat uyku uyuyamam. Çoluğumu çocuğumu evde tek bırakamam, siz evlenmekten bahsediyorsunuz.

Durumu iyiymiş aman kaçırmayın derdim de çocuğunuza yazık. Durumu iyi olmasa, parası pulu olmasa ne değişecekti? Kadınlar parası pulu batsın deyip canlarını zar zor kurtarmış daha hala önce arkadaş oluruz diyorsunuz. Şanslıysanız sizi dövüp tecavüz etmez belki.

Seri katillerin komşularına sordukları zaman "asla böyle biri değildi, çok şaşırdık, nasıl yapmış bunları inanamıyoruz, çok sessiz kendi halinde biriydi, bize karşı kibar davranırdı" diyorlar. Aynen iki kadın da iftira atmış bence de. Evlilik içi tecavüz bile var ve çocuğunuz olmasına rağmen acaba mı diyorsunuz. Benim oturduğum yere komşu olarak taşınsa gece rahat uyku uyuyamam. Çoluğumu çocuğumu evde tek bırakamam, siz evlenmekten bahsediyorsunuz.

Durumu iyiymiş aman kaçırmayın derdim de çocuğunuza yazık. Durumu iyi olmasa, parası pulu olmasa ne değişecekti? Kadınlar parası pulu batsın deyip canlarını zar zor kurtarmış daha hala önce arkadaş oluruz diyorsunuz. Şanslıysanız sizi dövüp tecavüz etmez belki.
çok haklısınız, sosyopat fln mı acaba bu adam

Hani siz geçen don sütyen için sponsor olsun diyordunuz bir adam için o adam bu adam mı?

Ailemin yaşadıgı bir şey yazdım,ve yazdıgımı neresiyle okuduysa arkadaş dalga geçti,napıyım dalga geçiyor diye alkışmı tutsaydım?
yoo bak biz sen ne kadar cirkinlesirsen cirkinles sana hakaret ediyor muyuz?

ayrica sen o abim harikadir ama evlendigi uc kisi de onu aldatti virt zirt seylerini zeka seviyesi senin gibi olanlara anlat bence inandirirsin o zaman. inanmak zorunda degiliz anlattigin hicbir seye. inanmiyoruz diye hakaret de edemezsin.

Valla abim de 3 evlilik yaptı, abim diye demiyorum mükemmel biridir,maalesef gelin hanımlar hızlı çıktılar,çok şükür şu an da çocuklarıda oldu çok mutlu ma işin içinde dayak varsa çok iyi düşün derim
Abinde heç kusur yok yane :KK70:

Back
X