- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
Öyle mıymış önceki mesajları okuyamadım. Yani ikisiyle de aynı anda görüşmüş.Yok yok tosunum bu başkaymış Leyla haftanın her günü başka çeşit çorba seviyor. Her gün aynı çorbayı mı içecek aşk olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mıymış önceki mesajları okuyamadım. Yani ikisiyle de aynı anda görüşmüş.Yok yok tosunum bu başkaymış Leyla haftanın her günü başka çeşit çorba seviyor. Her gün aynı çorbayı mı içecek aşk olsun
Neeeee çocukları mı var birde ? Gerçekten bunlar doğurmadan bi testten geçsin allah aşkına ya2 tane evladı var Jes. O yavruların başına getirmeye çalıştığı adam profillerine bak Allah aşkına. Boşanmasa bundan iyiymiş. En azından çocukların öz babaları olurdu
dı dıtt.tam bi ruh hastasısın diyorum ya allah bin beterini versin sana
Beddua etmeyin biliyorsunuz sahibine geri dönüyor kendileri. Tedavi sürecinde iyi gelmez size bu zihniyettam bi ruh hastasısın diyorum ya allah bin beterini versin sana
İnsanların nele ryaşadığını bilmeden saçma sapan yorum yapan herkese aynı şeyleri yaşamasını diliyorum ,Tabi bu da bir ihtimal
belki de gizli kamera yerleştirmiştir.
Tamam pardon
Amin bacom.İnsanların nele ryaşadığını bilmeden saçma sapan yorum yapan herkese aynı şeyleri yaşamasını diliyorum ,
Ben dedim kaçın diyetam bi ruh hastasısın diyorum ya allah bin beterini versin sana
Yaw sana diyorum Leyla her gün başka çorba seviyor sen de birbirine karıştırıyon çorbaları oldu mu şimdiÖyle mıymış önceki mesajları okuyamadım. Yani ikisiyle de aynı anda görüşmüş.![]()
Bu teyze de katilsever tayfadan
![]()
ay canım çok üzüldüm haram zıkkım olsun,kocan seni boynuluyordu takip et bence ,dı dıtt.
2 sene olacak neredeyse siteye üye olalı ilk kez sizi şikayet ettim :) hakkınızı helal edin![]()
tam bi ruh hastasısın diyorum ya allah bin beterini versin sana
sana da abinin aynisindan diliyorumtam bi ruh hastasısın diyorum ya allah bin beterini versin sana
Teşekkür ederiiiiiim böyle baktığın içinkendileri gitmedi canım özür dilediler aldattıkları için ama abim affetmedi,hangi erkek olsa affetmezdi zaten
Kocam beni boynuzluyo muay canım çok üzüldüm haram zıkkım olsun,kocan seni boynuluyordu takip et bence ,
Bur da bir yorum yaptım ,şu yazdıklarınza bakın ya ,çok merak ediyorsanız söyleyim abimi aldatan ilk karısı 4 kere evlendi boşandı ,yani sorun abim değildi .neyse ya istedigğinizi yazın umrumda değilsiniz,sadece laf olsun diye yorum yapıyorsunuzsana da abinin aynisindan diliyorum