- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Gelin hanımlar bence abinizden değil komple sizin aileden kaçmışlaray canım çok üzüldüm haram zıkkım olsun,kocan seni boynuluyordu takip et bence ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin hanımlar bence abinizden değil komple sizin aileden kaçmışlaray canım çok üzüldüm haram zıkkım olsun,kocan seni boynuluyordu takip et bence ,
Olmadı olmadıYaw sana diyorum Leyla her gün başka çorba seviyor sen de birbirine karıştırıyon çorbaları oldu mu şimdi
Abinizden mi biliyorsunuzay canım çok üzüldüm haram zıkkım olsun,kocan seni boynuluyordu takip et bence ,
bencede uğraşma bende uğraşamam ,insan gibi yaşadıgımız bir olayı yazdım, siz dalga geçin diye paylaşmadım.yazık yaKocam beni boynuzluyo mu
Şimdi bir şey derdim de ban yemek istemiyorum
Neyse hadi o benim gibisini bulmuş 2 rekat şükür namazı kılsın
pfff uğraşamicam sizinle
Daha etkili olduğunu düşünüyorlarsa demek kiNiye bin beteri? Niye misli misli?
Ay ben de bu beddualardaki kat sayılardan hazzetmiyorum hiç.
37 yaşındaki bir kadın nasıl böyle şuursuz yazabiliyor hayretay canım çok üzüldüm haram zıkkım olsun,kocan seni boynuluyordu takip et bence ,
ya ne dedim simdi abin harika degil miydi? ben iyi dilekte bulunuyorum suclu ben oluyorum hayret bir sey.Bur da bir yorum yaptım ,şu yazdıklarınza bakın ya ,çok merak ediyorsanız söyleyim abimi aldatan ilk karısı 4 kere evlendi boşandı ,yani sorun abim değildi .neyse ya istedigğinizi yazın umrumda değilsiniz,sadece laf olsun diye yorum yapıyorsunuz
Aynen ya. Çevremde iki tane var böyle, biri evli ve psikopat bir adamla birlikte, biri kumarbaz gece alemci bir adamla. Bir yere kadar uyarabiliyorsun. Geçen dedim senin kızın böyle bir adamla birlikte olsa naparsin diye o adamı öldürürüm diyor, ee sende bir annenin evladisin dedim ağliyor bu seferde seviyorum diye. O zaman öyle kabul edeceksin dedim ne diyeyim.Allah akıl fikir versin. Bu kadar mı çaresiz bu kadar mı yokluktasınız ? Sonra sokak ortasında sizin kafadakiler dövülüp öldürülünce yardım eden garibanı da içeri atıyorlar. Ben elimi sürmezdim diyeceğim de dayanamam işte. Değmiyorsunuz cidden.
Sayenizde deme boşuna. Bilerek açıyorsun bu konuları.Ben görüşmek için uğraşmadım kızlar, adam çok ısrar ediyor, o yüzden size danıştım. Flörtü kabul etmeyince işten girip ısrar etti. Engelledim şimdi sayenizde
Çünkü 37 yaşında şuursuz bir kadın37 yaşındaki bir kadın nasıl böyle şuursuz yazabiliyor hayret![]()
çok şükür çok düzgün bir Ailem var,ayrıca seni hiç ilğilendirmez cicim,Allah onlardan korudu bizi, iyi ki de yoklar...Gelin hanımlar bence abinizden değil komple sizin aileden kaçmışlar
umarim o dayakci ve tecavuzcu adam bu engelleyisinizi hazmedebilir de basiniza bir is gelmez. sokakta gorunce yuzune bakmamaniz gereken adamlar hakkinda acaba cocuklarima baba olur mu diye tereddute dusuyorsunuz sasiriyorum gercekten.Ben görüşmek için uğraşmadım kızlar, adam çok ısrar ediyor, o yüzden size danıştım. Flörtü kabul etmeyince işten girip ısrar etti. Engelledim şimdi sayenizde