2 kere boşanmış adamla olur mu?

Hayatınızla kumar oynamanızın lüzumu yok bence.

Şaşırdınız mı siz yahu ne işiniz var böyle biriyle? Diyelim ki iftira, kimse gerçekten canından bezdirmemiş birine böyle ağır iftira atmaz. Bunları yapmadıysa bile (ki kalıbımı basarım yapmıştır) berbat biri olduğu kesin. Çocuğunuzu düşünün de bari kaçın bu adamdan.

Kocam beni boynuzluyo mu :KK70:
Şimdi bir şey derdim de ban yemek istemiyorum :KK70:
Neyse hadi o benim gibisini bulmuş 2 rekat şükür namazı kılsın

pfff uğraşamicam sizinle
bencede uğraşma bende uğraşamam ,insan gibi yaşadıgımız bir olayı yazdım, siz dalga geçin diye paylaşmadım.yazık ya

Bur da bir yorum yaptım ,şu yazdıklarınza bakın ya ,çok merak ediyorsanız söyleyim abimi aldatan ilk karısı 4 kere evlendi boşandı ,yani sorun abim değildi .neyse ya istedigğinizi yazın umrumda değilsiniz,sadece laf olsun diye yorum yapıyorsunuz
ya ne dedim simdi abin harika degil miydi? ben iyi dilekte bulunuyorum suclu ben oluyorum hayret bir sey. :deli:

Bunu burda sormaniz bile o kadar gereksiz ki her sey ortada.Biz bir sey olmaz git adamla takıl desek kendine bunu yapacak mısın?Biraz akıllı olun lütfen ya

Daha nasıl bir delil istiyorsun gorusmemek için...sende evlen,dovsun, tecavüz etsin o zaman inanirsin. ...tovbe tovbe

Allah akıl fikir versin. Bu kadar mı çaresiz bu kadar mı yokluktasınız ? Sonra sokak ortasında sizin kafadakiler dövülüp öldürülünce yardım eden garibanı da içeri atıyorlar. Ben elimi sürmezdim diyeceğim de dayanamam işte. Değmiyorsunuz cidden.
Aynen ya. Çevremde iki tane var böyle, biri evli ve psikopat bir adamla birlikte, biri kumarbaz gece alemci bir adamla. Bir yere kadar uyarabiliyorsun. Geçen dedim senin kızın böyle bir adamla birlikte olsa naparsin diye o adamı öldürürüm diyor, ee sende bir annenin evladisin dedim ağliyor bu seferde seviyorum diye. O zaman öyle kabul edeceksin dedim ne diyeyim.

'2 Kere boşanmış adamla' olur mu diyerek kendin söylüyorsun olmayacağını :D
Bahanelerin arkasına sığınmak yerine kendi içindeki gerçeği gör derim.

Ben görüşmek için uğraşmadım kızlar, adam çok ısrar ediyor, o yüzden size danıştım. Flörtü kabul etmeyince işten girip ısrar etti. Engelledim şimdi sayenizde
Sayenizde deme boşuna. Bilerek açıyorsun bu konuları.

Ben görüşmek için uğraşmadım kızlar, adam çok ısrar ediyor, o yüzden size danıştım. Flörtü kabul etmeyince işten girip ısrar etti. Engelledim şimdi sayenizde
umarim o dayakci ve tecavuzcu adam bu engelleyisinizi hazmedebilir de basiniza bir is gelmez. sokakta gorunce yuzune bakmamaniz gereken adamlar hakkinda acaba cocuklarima baba olur mu diye tereddute dusuyorsunuz sasiriyorum gercekten.

Back
X