2 kere evlenmiş ayrılmış biriyle 3 cü evililik düşünürmüydünüz

hanımlar öldüyse asla düşünmezdim töbe töbe uğursuz mudur nedir diye.
çocukları varsa vereceği nafakadan dolayı düşünmezdim
ikisi de değilse yine düşünmezdim ya adam demek ki evlilik bağımlısı. Ben olmam önemli değil, önüne gelen herkesle evleniyor derdim. kendimi özel hissetmezdim

Neden ayrılmış, benim kaçıncı evliliğim?
Bunlar biraz önemli olurdu..
Ama yine de tercih etmezdim herhalde.

Gerçi benim bir akrabam 3. Hanımını aldı. İlk ikisi öldü.. Pamuk gibi de adamdır, bu insanla evlenilir yani.. Olumlu örnekler de var

Adamla nikah yapan mezara girmiş bir de bu açıdan bakmak gerek uğursuz falan olmasın neme lazım

Burada daha ilgi çekici olan kısım, 2 kez evlenmiş birinin 3. evliliğe de sıcak bakması bana göre.

Yoksa zaten ne evliliklerin ömür boyu sürmemesi garip, ne hayatta 2 kere yanlış evlilik yapmak garip.

Gördüğünüz kaç evlilik doğru ki?

+1
2 kere b.k ettiği ile girmeden önce insan bir durup düşünmeli.

adamı dinlersen hep kendisi haklıdr. bide kadınları dinlemek lazm kim bilr aldaattı mı dövdü mü kumar mı oynadı.... sorunun cevabı kesinlikle HAYIR ewlenmezdm. adam olsaydıda o kadınlara sahip çıksaydı

Bir tanığım var muhteşem bir kadın, güzel, melek gb vs ilk kocası hem dövdü hem aldattı boşandılar 2. Si de sapık çıktı görseniz adamı hayatta inanmazsınız. Şimdi bu kadının günahı ne? Ha bu kadın fazla şanssız ama yaş? Neden boşandığı? Doğru mu söylüyor iftira mı? Bunlar önemli tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…