2 kere evlenmiş ayrılmış biriyle 3 cü evililik düşünürmüydünüz

Bekarlik GGüzel diye diye evde kaldik kiizzz

Doğrusunu söylemek gerekirse hayır evlenmezdim.
Çünkü hiç evlenmedim ve de ister istemez bu sorun olurdu. Birinden boşandı tamam, ikinciden neden boşandı diye insanın aklına gelir.
Onun haricinde daha önce bir kere evlenmiş biriyle de evlenemem. Daha doğrusu istesem de ailem izin vermez zaten.
Hele bir de çocuğu falan varsa baştan yatar o iş. Çocuk varsa eski karısıyla veya karılarıyla asla kopamaz o adam. Bu da beni ömür boyu bir çılgınlığın içine sürükler. Mutsuz olurum ve mutsuz ederim. Manasızca bir huzursuzluk fırtınasıyla yaşamak zorunda bırakırım karşımdakini. Sonuç olarak boşandığı 3. eşi de ben olacağım için baştan kalkışmaya gerek duymak intihar gibi olur.
Açık açık yazdım valla, durum bu bende.

Düşünürdüm.

Zaten 2 kex boşanmış, 3. kez boşanacak hali de yok herhalde , yani bunca evlenip boşanmaktan hali kalmamıştır bence
Zaten 2 kere boşadım boşayacağımı, üçüncü de zor olmaz benim için. Ha bir eksik ha bir fazla, canımı sıkma koyarım kapının önüne!

derse ne olacak Şeri

Bende düşünmezdim boşanma nedenleri düşünmek lazım iki kere olunca adamda bir sorun var öyle olmasa zaten kadın boşamaz

Bende düşünmezdim boşanma nedenleri düşünmek lazım iki kere olunca adamda bir sorun var öyle olmasa zaten kadın boşamaz

Nedn ayrildiginin sebeplerini arastirirdim.
Bunu ilk once ona hic bisey sormadan eski karilariyla iletisime gecerdim.
Eger ilk once ona sorarsan bilir elbet ardindan eski karilrina gidicegini. Tehditle felan yalan soylete bilir. Evet bunu yapabilir, cunku benim eski sevgilim boyle yapti.
O yuzden once eski karilariyla gorus, ve ardindan evlenmek istedgin adama sor ayni sorulari. Bak bakalm dogru cevao veriyormu.
Boyle yaparsan 2 sekilde kazanirsin.
1. Hic bi etki olmadan gercekleri duyarsin eski eslerinden.
2. Cevaplarini bildgin sorulari sormakla karsindaki insanin ne kdr durust oldugunu olce bilirsin.

konu sahibi önce bi boşanın da sonrasında kendiniz için bol bol anket açarsınız. ne bu evlilik merakı

herkes 2 kez boşanan erkek üzerinden vermiş cevabını haklı olarak ama konu sahıbı kendisi için soruyo

Hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım ama ben de düşünmezdiim sanırım çünkü aklımda hep bi' tereddüt kalırdı emin olamazdım ama çook iyi tanıyorsan eminsen neden olmasın

Çok zor ya.

Ama arkadaşımın abisi 3. Evliliğini yaptı. 3. Eşi dünya tatlısı bir bayan ve ilk evliligiymis. Mutlular olabiliyor yani. .

Kadinlr psikolojik ve fiziksel siddete maruz kalsalar bile evliliklerini bitirmeden once cozum ariyorlar. Sorunun cozulemeyecegini anladiklari an evliliklerini sonlandiriyorlar o yuzden kor kutuk asik olsam bile arastirmadan evlenmezdim. Gerekirse eski esleriyle bule konusurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…