2 kere evlenmiş ayrılmış biriyle 3 cü evililik düşünürmüydünüz

Bir tanığım var muhteşem bir kadın, güzel, melek gb vs ilk kocası hem dövdü hem aldattı boşandılar 2. Si de sapık çıktı görseniz adamı hayatta inanmazsınız. Şimdi bu kadının günahı ne? Ha bu kadın fazla şanssız ama yaş? Neden boşandığı? Doğru mu söylüyor iftira mı? Bunlar önemli tabii

ewlenmeden önce hç mi araştırmamış sormamış hadi 1. şans diyelim 2. ye daha dikkatli seçim yapabilrdi.

hırsızın hiç mi suçu yok diye düşünürdüm..
kısa ve öz hayır..

Ilk evliliğimi evlenmiş boşanmış bir adamla yaptım onu bile kaldıramadım,ikiye güvenemem

benim kuzenim 3 kere boşandı şimdi gene sevgilisi var demek ki olabiliyor illa adamları haksız bulamıcam

ben evliliği düşünemeyen biriyim,ama şunu düşünürdüm,topluma boyun eğmeyen özgür,özgüvenı yuksek,yaşamayı seven bır adam olduğunu düşünürdüm,yuzde 85 elinde imkan olsa boşanacak,yanı evliler mutlu mesut,başarılımıdırü,evlerının içi yangın yerın,onun eli onu cebınde,bu adam en azından anlamamış ve ayrılmış,yada karşı taraf anlaşammış ayrılmış,boşanmış olmak kımseyı kötü yapmaz,50 yıl bir yatıkda baş koymuş olmkda başarı değildir,neler taviz veriyor ınsanlar sırf evlilik hayatını götürmek için...

Bi tanıdığımız vardı biriyle nişanlandı Ada'mın 11. Nişanlısıydı :) herkes kıza salak gözüyle bakıyordu kız 12 yıllık evli ama ne evlilik Ada'm 12 yıldır gözünün içine bakıyo

Bir kere evlenmis ayrilmis biriyle bile dusunmem. Neden ? Bir kadin evliligini bosu bosuna bitirmez. O konuda hemcinslerime guveniyorum.
bende aynı fıkırdeyım hatta gecen sene bı konuda aynen boyle yazdım bırı tarafından topa tutuldum :D

Bunun cevabı bence "düşünürüm" ya da "düşünmem" olamaz. Hayat bu belli olmaz...

Back
X