2 kese var, biri boş...

kamelya00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
463
0
46

arkadaşlar 6+4 de yani dün ultrasonda iki kese göründü. birinin içinde embriyo varken diğerinde gözükmedi. bundan 9-10 gün önce ilk ultrasonda 6,5 mm ölçüsünde tek kese gözüküyordu. şimdi ise biri dolu biri boş iki
kese görünüyor. boş olan kesenin boyutu 6mm civarında.. byle bir durum başınıza geldi mi, akıbeti ne oldu? merak ediyorum.. yorumlarınızı ya da yaşadıklarınızı yazarsanız sevinirim..

böyle bişey başıma gelmedi sorun olursa (inşallah olmaz) neler yaşanacağını bilmiyorum ana 10 mm ye kadar embriyo görünmeyebilir diye biliyorum...

canım benim başıma boş gebelik geldi tek kese vardı ve kürtaj oldum ama böle bir durumu ilk defa duyuyorum. umarım bir sorun olmaz..

cnm benum b enım fırkırmce bu ay ıkı yumurtan farklı zmanda catlamış cunku ılk gıdışındede tek kese varmış sonradan ıkı olmuş dmek bı kaç gun arayla catlamış ve döllenme de o şekılde oluş bıdahakı gıdışınde dıgerınınde kalp atışı gözukur dıyorum

hayır canım duymadım. haftaya gidecğm. o zamn 7+4 olacak.. inşallah o zaman duyarımm.diğer kesenin durumunun ne olacağını da çok merak ediyrm...

canım inşallah güzel haberlerini alırız, sen yeter ki şimdi stres yapma, kontrolüne az kaldı.. ben de beklemedeyim, 6+6 da kalp atışı duymak için gittik ama duyamadık, kese içerisinde embriyo görünüyor ama kalp atışı duyamadık, geç döllenme olabiliyormuş, bakalım 3 gün sonra yeniden kontrole gidicem,ben de beklemedeyim anlayacağın inşallah yüzümüz güler canım

merhabalar; bu durum benim de başıma geldi şu anda 11 haftalık hamileyim. 5 haftalık hamileyken 4 mm lik kesem grmüştük ama daha bebek oluşmamıştı. 15 gün sonra kontrole gittiğimizdeyse büyük bir şok yaşadık. çünkü kesemiz büyümüştü embriyomuz da oluşmaya başlamıştı ama sürpriz 2. bir kese daha vardı. diğerine göre oldukça da küçük bir keseydi. ölçülerini söylememişti doktor. beslenememiş o yüzden küçük kalmış olabilir, bekleyip 15 gün sonra tekrar bakacağız dedi gelişip gelişmeyeceği o zaman belli olacaktı. iki kese arasında kanama bölgesi de vardı işin kötüsü. zaten 1 hafta sonra kanamam başladı. doktora gittik 2. kese olduğu gibi duruyordu gelişmemişti. kanamam 10 gün devam etti. sonra geçti. tekrar doktora gittiğimizde 2. kese yoktu. kanamayla birlikte vücuttan atılmış dedi doktor.
ilk defa duyduğum bişeydi. tedirgin günler geçirdik ama şimdi tek kese tek bebekle yolumuza devam ediyoruz. umarım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
biliyorum çok iç açıcı bir örnek değil ama senin durumun daha farklı sanırım benim kesem göründüğünde çok çok minikti. hatta şu anda gittiğim doktor kan kesesi bile olabilir demişti. senin kesen ise geç döllenmeye bağlı olarak oluşmuş sanırım inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

inşallah canım, haberdar et gelince.. nerede oturuyordn sen?

paylaşımın için tesekkürler canım.. iki ıhtimal var.. bakalım merakla bekliyrm.. hayırlısı

Selam, aynısı benim de başıma geldi, ben de kanama hiç olmadı ama diğeri bir süre sonra kayboldu.. Buna topta kaybolan ikiz sendromu diyorlar.. İnternetten de bu isimle arayabilirsin.. Diğeri 7-8. hafta civarı kayboldu.. Diğeri onu absorbe etmiş öyle dedi doktor.. Ama oğlum şimdi 4,5 yaşında.. İkiz olabilirdi ama tek başına gelişti.. Korkulacak birşey yok bence.. Umarım senin de öyle hayırlı sonuç olur..

Ben de az once doktordan geldm aynı durum bende de mevcut bir kesede kalp atışı var digeri henuz cok kucuk acikcasi boyle birseyi ilk defa duydum sonu hayir olsun insallah

Bende 6+4 haftalik gittiğimde Dr 2 kese var 1 kese normal hafta ve boyutta dedi. bebegi gördü kalp atışı aldık. Fakat 2. Kese gelisememis. bir kaç hafta ya vücut onu kanamayla atar. Diğeri gelişmeye devam eder dedi. Hayret iÇinde kaldım. Oluyormuş İkizler de 1 i gelismez se vucut atar. Diğeri devam eder dedi. Hakkımızda hayirlisi

Aynı durumu şuan bende yasıyorum .sizin ikinci kesenin durumu ne oldu acaba?

kızlar merhaba bende forumda aynı konuyla ilgili başlık açtım. Eşimle dün doktora gittik ve bariz bir şekilde ikinci keseyi gördük.Diğer bebeğimiz Allah a şükürler olsun iyi durumda kalp atışıda var ama diğer kese boş dedi doktor biraz umutsuz konuştu ama konuyu açtığım yerde bir arkadaş da aynı benim gibi olmuş ve kanaması olduğu halde ikinci bebeği de tutunmuş ve şimdi ikizlere hamileymiş.Çok sevindim birazda umut oldu Allah hepimizin hakkında hayırlısını evlatlarında sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bize.İnş meleklerimiz bizimle olmaya devam eder...

ya kafam karıştı.benim dr da düşük tehlikesi dedi.ikinci kese boş olan yani daha büyüktü. Diğerinin kalb atışını gördük.ama kalp yavaştı. Ümit ediyormki ikizdir olabilir mi.çünkü diğerini vajinal ancak gördük.bi hafta sonra kalb normal hızlı ararsa bi aya gel eğer normal atmazsa hemen gel dedi.bi kurtarsaydk su stresden inşaallah.zaten 10 gündür kürtaj dediler kalp atışı yok diye .olmadım iyiki de olmamışım....seninki hala duruyormu boş kese

arkadaşlar merhaba, 5+2 haftalık hamileyim dün doktora gittim 2 tane kese gördü ve ikisi de boş. 2 Hafta sonraya randevu verdi. Kanamam olup olmadığı sordu ve çok şükür kanamam da yok . Ama büyük ihtimalle bir tanesinin tutanacağını söyledi . Çok merak ediyorummm bu 2 hafta nasıl geçer..

Bebeğimi kaybettim boş olan kese yüzünden. Sabırlı olun inş sizin durumlar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…