2 kez aldatilmak mi ??

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
48
Ankara
Kızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü

Terkedeceksin ablacım.
Ama çocuklarım bık bık a gerek yok..o cocukları babanın evinden getirmedin.Belli ki adamının gözü dışarıda.
Üstelik 1 kez affedince yine yapmış..ve yapmaya da devam edecek gibi.
kusura bakma resmen aptal yerine konuyorsun.
taviz tavizi doğurur arkadaşlar da demiş,bu eve kuma getirmeye kadar gider demedi deme...

Açıklamaya bakın. Belki eskiden tanıdığım biri dir . Numarasini kapanmıştır. ?.. nasıl oluyorsa bi kız actirmistir

Allah sabir versin disardakilerin farki ne ya alsana igrenc bir erkek daha
Savunmasida hic inandirici degil ne yapmayi dusunuyorsun

zeytin yağ gibi su yüzüne çıkıp evdenmi kovdu sizi?
Bence siz safsınız,telefonu eşinizden başka kaç kişi kullanıyorda kayıtlı kişiyi tanımıyor :)

3 yıllık evliliğe 2 çocuk ve 2 ihanet sığdırmış bir adamla evlisiniz. Bu 2 ihanet son 1 ay içinde yaşanmış. Sizce 2yle kalmış mıdır? Hiç sanmam. Artık yüzüne gözüne bulastirmaya başlamış. Ya göz yumup sineye çekmeye çalışacaksınız ya da yol vereceksiniz defolup gidecek. Ortası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…