- 14 Mart 2013
- 7.900
- 3.956
- 448
allaha sığın bu da geçer elhamdulillah o senin beyinKızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü
bir kere affetmek belki doğru evlatların var ama ikincisinide yapacaktır bu kesin,,,huylu huyundan vazgeçmezKızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü
acaba konu sahibi de eşini aldatsa eşi sadece Allaha sığınmakla kalır mı dersiniz ? bu nasıl anlayıştır dinimizde evlilerin yaptığı zinanın bile cezası farklıdır, kendi kadınlık değerinizi kendiniz düşürüyorsunuzallaha sığın bu da geçer elhamdulillah o senin beyin
fıttırmak üzereyim, buna dert değil kendim ettim kendim buldum denir !Saf misin bilmiyorum nedir ki bunun adi? Kadini evde görsen esin ben gormedim bilmiyorum kim getirmis dese inanacaksin.
O nasil bakis acisi? Yarin kadini eve getirse yine beyim deyip oturmasi lazim o zaman. Siz ayni durumda ne yapardiniz ?allaha sığın bu da geçer elhamdulillah o senin beyin
acaba konu sahibi de eşini aldatsa eşi sadece Allaha sığınmakla kalır mı dersiniz ? bu nasıl anlayıştır dinimizde evlilerin yaptığı zinanın bile cezası farklıdır, kendi kadınlık değerinizi kendiniz düşürüyorsunuz
O nasil bakis acisi? Yarin kadini eve getirse yine beyim deyip oturmasi lazim o zaman. Siz ayni durumda ne yapardiniz ?
e yani inanamaman kadar normal birşey yokKızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü
allaha sığın bu da geçer elhamdulillah o senin beyin
ironi yapmıştım ben desana da aynı cevabı yazayım bi arkadaş daha demiş. aldatılmış dayak yemiş evi terketmemiş 2. kez adam yine aynı şeyi yapmış napcam diyo ne denir bu arkadaşa ironi yapılır ben de öyle yaptım
3O nasil bakis acisi? Yarin kadini eve getirse yine beyim deyip oturmasi lazim o zaman. Siz ayni durumda ne yapardiniz ?
Ay ne bileyim bacım herhangi bir adamın 3. Veya 4. Karısı olmak istiyorum diyen üniversiteli tipler türedi. Aklımın sınırlarını zorluyorum onları anlamak içinironi yapmıştım zatenkocası aldatmış şiddet görmüş 2. kez yeltenmiş hala napsam diye soruyo ne denir bu kişiye
Aldatanı 1 kez affedersen, 2.ye aldatılırsın. 2 kez affedersen 3. ye aldatılırsın. 3 kez affedersen 4.ye aldatılırsın.. Bu listede bu şekilde sonsuza dek uzar gider. Ne bekliyordun ki, pişman olup bir daha yapmayacağını mı.. Aldatmak tedavisi olmayan hastalık gibidir, bir kere yakalanmışsa bir insan bu hastalığa bir daha kurtulamaz.. Tekrar ve tekrar aldatır.. Ya yarabbi şükür deyip devam edeceksin her defasında, ya da terkedeceksin. Başka yolu yok..Kızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü
Tamam iste simdi sonuna kadar katiliyorum o yorumaironi yapmıştım ben desana da aynı cevabı yazayım bi arkadaş daha demiş. aldatılmış dayak yemiş evi terketmemiş 2. kez adam yine aynı şeyi yapmış napcam diyo ne denir bu arkadaşa ironi yapılır ben de öyle yaptım
Tamam iste simdi sonuna kadar katiliyorum o yorumaironi yapmıştım ben desana da aynı cevabı yazayım bi arkadaş daha demiş. aldatılmış dayak yemiş evi terketmemiş 2. kez adam yine aynı şeyi yapmış napcam diyo ne denir bu arkadaşa ironi yapılır ben de öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?