2 kez aldatilmak mi ??

birincisini affettiğinizde garantilediğiniz durum

Bence numaranın sahibi bayan mı dan önce daha büyük bir sorununuz var. Eşiniz size şiddet uygulamış. Eşiniz doğru söylüyor olsa bile ki söylemediği çok açık zaten size şiddet uygulayan biri hayat arkadaşınız olmamalı.

Taviz tavizi dogurmus.
Malesef bir kere aldatan ,tekrar yapar ...

Aldatıldiginizi ogreniyorsunuz, uzerine dayak yiyip dahada uzerine iki cocukla evden kovuluyorsunuz. Birsekilde esiniz agliyor ! Ben İnanmadim tabi... hemen affediyorsunuz. Dogal olarak ikinci kez aldatiliyorsunuz. Durumunuz bu. Ya bu deveyi gudecek yada bu diyardan gideceksiniz. Soyle dusunun esiniz sizi evden kovmustu ve geri barismak istemedi hatasıni kabul etti ve sizi terk etti. O zaman ne yapacaktiysaniz simdide onu yapın.

boşanamayacaksan sesini çıkarmayacaksın...
benim bsşımda da şu an öyle bir şey var...
takipteyim ve sesimi çıkaramıyorum...
çıkarsam biliyorum şimdilik birşey yapamayacağımı...boşuna kavga gürültü
yine bu evde olucam ve bu sefer adam daha da kendini bulunmaz hint kumaşı görecek...
vakti gelince çat çat yüzüne vurup arkanı dönüp gidebilecek yerin olmalı...aksi halde
eline birşey geçmiyor...yıprandığınla kalıyorsun

Yani kayıtlı numaraya benim alakam yok diyor ben mi çok safim nedir bu ???
Simdi kayitli numaradan haberi olmasa watsapptda mi gormems bayaan resmi oldugunu bana coj mantiksiz geldi can havliyle siylenen bir yalan gibi...

3 senede 2 çocuk neden ya? belli ki bu adam "evlilik" kavramını idrak edip sahiplenecek fırsat bulamamış. sonra da affedersin götü başı dağıtmış.
"koca" olmayı öğrenemeden "baba" olmayı öğretiyorsunuz, sonra da böyle hiçbirini öğrenemiyorlar.

istisnalar daima vardır.

hani dese ki whatsapptaki erkek arkadaşın sevgilisidir. whatsapp resmine sevgilisinin resmini koyan çok var çünkü ozaman tamam haklı olabilir dicemde nedeni saçma olmuş bide whatsapp'ında bayan ekli diye niye 2.kez aldatıldığınızı düşünüyosunuz ki hiç mi işyerinden bayan arkadaşı yok tamam size şiddet uygulamış aldatmış hiçbi haklı yanı yok ama bence sohbet dökümlerini isteyin vermezsede boşanın yoksa bu işin sonu gelmeyecek gibi duruyor.

Böyle bişey olmasaydı size şiddet uygulamazdı
sizi söylediği yalana inandıramadığı için kendince başka çare bulamadı ve size şiddet uyguladı
telefon detaylarına bakabilirsiniz ama keşke ona hiç söylemeden araştırsaydınız
kanıtlayınca söylerdiniz

Telefon detaylarına bakabilmeniz için eşinizin telefonu elinizde olması lazım oraya şifre gelecek ve sonrasındada mesajlar geliyor en azondan bi 15 dakika telefon elinizde olmalı bu olaydan sonra eşinizin telefonu ortaya bırakacağını sanmıyorum

Taviz tavizi doğurmuş. Eşin elbette inkar edecek. Şu saatten sonra nasıl güveneceksin? Hep aklına gelecek. Atıyorum fısıltıyla bile konuşsa kiminle konuşuyor diyeceksin. Eşin pişmansa sen ona nasıl inanacaksın, asıl mesele bu. Ve bu adam bir kere aldatmış, daha sonrasında takibe almadın mı? Sana tepki gösterip evden kovmuş, belli ki suçunu bastırmaya çalışmış. Şimdi dicem, eğer pişmansa kendini sana inandırsın, ne bileyim numarasını değiştirsin, mesela whatsapp kullanmasın vs ancak "bu kadar kontrol erkeği sıkar, ben bu kadar kontrol edilsem rahatsız olurdum" diyeceklerden çekiniyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Allah yardimcin olsun .. bence sen bosanmiycaksin boyle devam edecek.. onun icin tek tavsiyem yakalasaniz bile haberiniz yokmus gibi davranin.. cunki aldatdigini bilip kabul edince erkegin gozunde gurursuz durumuna dusuyor insan ..

ablacım ya canım ablam ne kalbi temiz bi insansın..
sakın aptalım safım deme üzüldüm sana ya ..
sen iyi niyetli oldugun için herkesi kendin gibi sanıyorsun
napcan şimdi neye karar verdin boşanacak gücün imkann var mı
yoksa napacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…