birincisini affettiğinizde garantilediğiniz durumKızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü
Simdi kayitli numaradan haberi olmasa watsapptda mi gormems bayaan resmi oldugunu bana coj mantiksiz geldi can havliyle siylenen bir yalan gibi...Yani kayıtlı numaraya benim alakam yok diyor ben mi çok safim nedir bu ???
Ne güzel. Umarım hiç ihtiyaç duymazsinizTelefon dökümü nasıl inceleniyor? O sadece mahkeme olunca hakim isterse alınabilen bişey sanıyodum ben canım
Ne güzel. Umarım hiç ihtiyaç duymazsinizGsm operatorunun online islemler menüsünde incelenebiliyor.
Evet. Sifre gerekiyor ve "detayları incelediniz" diye msj gidiyor karşı tarafa.A
Aminnn inşallah canım. Çok teşekkür ederim. Bu işlem internet üzerinde yapılıyor galiba değil mi
Çook teşekkür ederim patafiximEvet. Sifre gerekiyor ve "detayları incelediniz" diye msj gidiyor karşı tarafa.
Kızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü
Evet. Sifre gerekiyor ve "detayları incelediniz" diye msj gidiyor karşı tarafa.
Bunu bilmiyordum...Operatörden operatöre farkediyor sanırım. Ben eşimin şifresini biliyorum bazen bakıyorum, ona mesaj falan gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?