2 kez aldatilmak mi ??

1 ay önce aldatmış, her şeye yeniden başlamanız 3 hafta falan sürdü demek ki.

Geçenlerde de rehberde birini daha yakalamışsınız.

Ama artı olarak bir de şiddet var, evden kovma var. 2 hafta şiddetin düzelmesi sürse, evden kovmaya da bir hafta desek

6 haftaya ne dersiniz?

Aldatma ve siddet bir adami bosamak icin yeterli iki neden bence daha ne yapmasini bekliyorsun ki ??

Kadınlar anlar ya kocasını tanır hisseder u aralar hem agresifti hemde uzak. Şiddete megillii değil di

Allah yardimciniz olsun....
Hekime degil cekene sor demisler

Kaç yaşındasınız? Ne iş yapıyorsunuz? Boşanmayı düşünmüyor musunuz?

Kocanıza "Bu dediğine kim inanır? Kadir İnanır" deseydiniz bence. Çünkü kendisinde pratik zeka 3 yaş civarında. Böyle bahane uyduranı ilk kez görüyorum.

Üniversite mezunu ama calismiyor um . 25 yaşındayım . Evet düşünüyorum boşanmayi ama karar verdikten sonra napcam iki çocukla bilmiyorum nasıl bakcam onlara

Adamın gunahını alamıcam..eşimin arkadaşlarında benımde telim mevcut çunku bazen benden arama yapar..

Herkeste benım noyuda onun sanar..
Ee whatsapptan baksa eşleri..erkek ısmıyle kayıtlı olan benı gorcekler..

Numarayı ara ve emın ol..gercı benım tele eşimde çıkar..aaay bilemedim ben

Üniversite mezunu ama calismiyor um . 25 yaşındayım . Evet düşünüyorum boşanmayi ama karar verdikten sonra napcam iki çocukla bilmiyorum nasıl bakcam onlara
Çocuklarınız küçük olsa gerek. Mecburen bakacak birini bulup kendiniz çalışacaksınız. Kocanızdan da çocuklar için nafaka alabilirsiniz. Gül gibi geçinirsiniz

Bakın ben boşanmayacaksınız gibi hissettim yazdıklarınızdan. Elbette sizin kararınız ama lütfen şunu unutmayın: "Çocuklarım" diyerek kendinizi kandırırsınız. Hiçbir çocuk annesinin babası tarafından daima aşağılandığı, şiddet gördüğü, aldatıldığı, huzursuz ve bereketsiz bir ortamda büyümeyi hak etmez.

Senin dediğin gibi olsa söyle yok ben bilmiyorum bu nu ben kaybdetmedim diyor salak salak Cvp lar yaziyor

Ufff allahim boyle erkeklerin esini aldatanlarin seyleri kopsun insallah....

COOOOK AMINN....

Açıklamaya bakın. Belki eskiden tanıdığım biri dir . Numarasini kapanmıştır. ?.. nasıl oluyorsa bi kız actirmistir
Canım şöyle söyleyim benim telimde Kayıtlı bi kız arkadaşım vardı sonra numarasını değiştirdi bende kaydetmeyi unuttum öyle eski haliyle kaldı tabi unuttum numaramın değiştiğini. Aradan zaman gecti bişey soracaktım bi baktım profil resmi erkek. Numarayı o kapatinca adamın biri almış. Sizin eşinizin de öyle olmus olabilir. Şiddete bişi diyemem tabii

Bu durum benimde basima geldi. Hatta profil fotosuna ustu ciplak bir erkek fotosu koymus. Aradimkizi takilmak icin adam bu numara benim dedi.

Tabi yinede eşinizin hal ve hareketlerinden sizaanlarsiniz z en iyisini. Aldiniz mi o numarayı,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…