- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Hep mi boyle bu adam? Siddete meyilli, agresif?Bende senin gibi düşünüyorum yani üstüme geldi boynmu sıktı. Hatırlamak istemiyorum yaa
Bi süre uzak kalmak,
Çocuklarınız küçük olsa gerek. Mecburen bakacak birini bulup kendiniz çalışacaksınız. Kocanızdan da çocuklar için nafaka alabilirsiniz. Gül gibi geçinirsinizÜniversite mezunu ama calismiyor um . 25 yaşındayım . Evet düşünüyorum boşanmayi ama karar verdikten sonra napcam iki çocukla bilmiyorum nasıl bakcam onlara
Senin dediğin gibi olsa söyle yok ben bilmiyorum bu nu ben kaybdetmedim diyor salak salak Cvp lar yaziyorAdamın gunahını alamıcam..eşimin arkadaşlarında benımde telim mevcut çunku bazen benden arama yapar..
Herkeste benım noyuda onun sanar..
Ee whatsapptan baksa eşleri..erkek ısmıyle kayıtlı olan benı gorcekler..
Numarayı ara ve emın ol..gercı benım tele eşimde çıkar..aaay bilemedim ben
da konu açacağına git adliyeye boşanma davası aç bacımBende senin gibi düşünüyorum yani üstüme geldi boynmu sıktı. Hatırlamak istemiyorum yaa
Bari kılıf bulabilse... Aileniz yok mu, arkadanizda duracak birisi?Senin dediğin gibi olsa söyle yok ben bilmiyorum bu nu ben kaybdetmedim diyor salak salak Cvp lar yaziyor
Canım şöyle söyleyim benim telimde Kayıtlı bi kız arkadaşım vardı sonra numarasını değiştirdi bende kaydetmeyi unuttum öyle eski haliyle kaldı tabi unuttum numaramın değiştiğini. Aradan zaman gecti bişey soracaktım bi baktım profil resmi erkek. Numarayı o kapatinca adamın biri almış. Sizin eşinizin de öyle olmus olabilir. Şiddete bişi diyemem tabiiAçıklamaya bakın. Belki eskiden tanıdığım biri dir . Numarasini kapanmıştır. ?.. nasıl oluyorsa bi kız actirmistir
Canım şöyle söyleyim benim telimde Kayıtlı bi kız arkadaşım vardı sonra numarasını değiştirdi bende kaydetmeyi unuttum öyle eski haliyle kaldı tabi unuttum numaramın değiştiğini. Aradan zaman gecti bişey soracaktım bi baktım profil resmi erkek. Numarayı o kapatinca adamın biri almış. Sizin eşinizin de öyle olmus olabilir. Şiddete bişi diyemem tabii
Telefon dökümü nasıl inceleniyor? O sadece mahkeme olunca hakim isterse alınabilen bişey sanıyodum ben canımTelefon dökümünü incelediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?