- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
- Konu Sahibi umut_20114
-
İstanbul acıbadem tayfun bağış kızım doğal yoldan oldu ikinci bir türlü olmadı meğer eşimin spermi bitmişAmin canım seninkinide inşaallah aynen bende edetle birlikte basliyacagim bende çok heyecanliyim merkezin neresi canım ve aynen zaman geçmiyor sanki
Hoşgeldin Can'ım Allah bağışlasın kızının senin merkezin neresi ?Merhaba bende sizdenim :) 5 yaşında tüp bebek ile olan bir kızım var, şimdi ikinciyi Ağustosda deneyeceğiz ama sanki ilk gibi heyecanlanıyorum şimdiden. İnşAllah tekrar anne olmayı Rabbim nasip eder bize. Burada paylaşalım bu yoldaki deneyimlerimizi inşAllah.
Kızında tek embriyo mu koymuşlardı iki mi ben iki tane istiyorum inşaallah olursa ama yaparlarmı bilmiyorum doktorum Ozman gelsin konuşuruz dediCanım ben Ankarada yaptıracağım ancak merkez belli değil :) yine ilk doktorumla yapacağız, merkezi söylemedi. İlki Genartta olmuştu, bunda tadaviye göre merkeze karar vereceğiz dedi. Benim eşim azosperm sperm durumuna göre değerlendirecekler sanırım
Canım bende adanadayim şuan birkaç yerle görüştüm kararını vermedim şuan bizde sorun ben pcos esimdede morfoloji sorunu var canimİstanbul acıbadem tayfun bağış kızım doğal yoldan oldu ikinci bir türlü olmadı meğer eşimin spermi bitmişboşa vakit kaybetmişiz her ay hüsran yasamak kötüydü neyse bunada şükür tabi Allah yüzümüzü güldürsün bukadar bekledik biraz daha bekleriz senin merkezin neresi? Sorması ayıp değilse sizde sorun ne?
Hoşgeldin canım topigime inşallah ikinci kez anne olmayı nasip eder Rabbim evt canım paylaşalım inşaallahMerhaba bende sizdenim :) 5 yaşında tüp bebek ile olan bir kızım var, şimdi ikinciyi Ağustosda deneyeceğiz ama sanki ilk gibi heyecanlanıyorum şimdiden. İnşAllah tekrar anne olmayı Rabbim nasip eder bize. Burada paylaşalım bu yoldaki deneyimlerimizi inşAllah.
Canım kızımda iki tane koyulmuştu. İkiside tutmuştu ama biri kanamayla gitti. Şimdide iki tane isteyeceğim ancak sezeryan olduğumdan kabul edermi bilmiyorum. Bizde daha konuşmadık. İnşallah kabul eder ve üç çocuğum olur :)Kızında tek embriyo mu koymuşlardı iki mi ben iki tane istiyorum inşaallah olursa ama yaparlarmı bilmiyorum doktorum Ozman gelsin konuşuruz dedi
Teşekkür ederim canım, inşAllah senin bu topiğin bizim uğurumuz olur :))Hoşgeldin canım topigime inşallah ikinci kez anne olmayı nasip eder Rabbim evt canım paylaşalım inşaallah
Hoşgeldin canım, bende bu ayki adetimi bekliyorum. Doktor olunca haber ver demiş heralde bazı testler isteyecek. Ben direkt ağustosda tedaviye başlayacağım Ankarada. Doğuda yaşıyorum o nedenle bu ay yapılması gerekenleri yapacağım sanırım. 1 Ay izin var malesefMerhaba bende 2.kez anne olmak isteyenlerdenim sansim nedir bilmiyorum bayram sonrasina bazi kan tahlillerini yaptiriyorum. Yasim 43 hangi sorunlarla karsilasacagim henuz bilmiyorum. Rabbim hayirlisini versin
Hoşgeldin canım insallalah hepimiz kavusuruz bebeklerimize merkezin neresi canimMerhaba bende 2.kez anne olmak isteyenlerdenim sansim nedir bilmiyorum bayram sonrasina bazi kan tahlillerini yaptiriyorum. Yasim 43 hangi sorunlarla karsilasacagim henuz bilmiyorum. Rabbim hayirlisini versin
Hosbuldum ben amh rubella bikac testi yaptirdim bayram sonrasi gitmeyi dusunuyorum. 1 ay gibi bi sure yeterli geliyor hatirladigim hayirlisi insallah hersey yolunda gider 1 ayda tedavin olur ve olumlu sonuc alirsin.Hoşgeldin canım, bende bu ayki adetimi bekliyorum. Doktor olunca haber ver demiş heralde bazı testler isteyecek. Ben direkt ağustosda tedaviye başlayacağım Ankarada. Doğuda yaşıyorum o nedenle bu ay yapılması gerekenleri yapacağım sanırım. 1 Ay izin var malesef
Hosbuldum insallah istanbuldayim sisli memorial dusunuyorumHoşgeldin canım insallalah hepimiz kavusuruz bebeklerimize merkezin neresi canim
Teşekkür ederim canım inşAllah hepimiz kavuşuruz. Benim ilkide 1ayda olmuştu. Temmuz 21de başlamıştım 23 ağustosda hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşAllah hepimizin tedavi süreci su gibi geçer ve tekrar kavuşuruz bebişlerimizeHosbuldum ben amh rubella bikac testi yaptirdim bayram sonrasi gitmeyi dusunuyorum. 1 ay gibi bi sure yeterli geliyor hatirladigim hayirlisi insallah hersey yolunda gider 1 ayda tedavin olur ve olumlu sonuc alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?