2.kez aynı hataya düştüm

goalk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
444
29
118
iyi günler arkadaşlar okuyanlar yorumlarını esirgemezse sevinirim.ben bir yıl önce arkadaş aracılığyla biriyle tanıştım ayrı şehirledeyiz ikimizde iş güç sahibi evlenme yaşında ve zaten bu niıyetle tanıştırıldık.yaklaşık 4 ay görüşmemiz oldu ama kendisi bu süre zarfında çoğunlukla ilgisiz ve evlilik amacıyla değilde sanki normal arkadaşmışız gibi davrandı ben kendisini beğendiğim için bi süre idare ettim ama açık açık artık istemediğini belli edince normal bi şekilde helalleşip ayrıldık (ben ayrılırkende çok üzüldüm zorlandım ama tek taraflı olmayacağı için kendim bitirmeyi istedim)bazı yerleri uzun olmasın diye atlatım kendisi ilk başta gayet cidiydi yani hep mesafeli değildi.aradan yaklaşık 5 ay sonra beni aradı ben dönmedim tekrar 2 ay sonra aradı msj attı vs bende hani amacın ne gibilerden cvp yazdım bana çok pişman olduğunu bana umut verip yarı yolda bıraktığını beni 7 aydır hiç unutmadığını söyledi ben ilk başta dirençli davrandım ama iki üç hafta hep yazdı benim zaten mecburi bitirdiğim bi ilişki olduğu için bi süre sonra direncim kırıldı.
ama kendisi yaklaşık bir ay sonra tekrar maddi birikimi olmadığını vs bahane etmeye ve evlenmeyi bi kaç yıl düşünmediğini belirtmeye başladı ve en son bende dayanamayıp kavga çıkardım bana çok iyi biri olduğumu kendisine çok değer verdiğimi bunun karşısında kendisini eksik yetersiz hissettiğini söyledi hakkını helal et dedi bende bu sefer etmiyorum çünkü sen aylar sonra gelip benim kafamı karıştırdın emin değilsen gelmeseydin dedim tam ayrılalı bir hafta oldu ki kendisi bayramda eski kız arkadaşını ailesiyle tanıştırmaya götürmüş beni soran kişiyede o beni aradı aylar sonra ama yapamadım kavga ettik bitti zaten ben istemiyodum demiş sizden görüşlerinizi istiyorum böyle birine helallik vermemem doğru mu teşekkürler

ne helalliği yaaa
ben yerinde olsam,arama kaydını ve mesajları çıkartıp yüzüne fırlatırdım
hadsiz asalak yaaa
utanmadan bi de kız arkadaşını götürmüş!!
bunların hepsi moron!!

Ayni çukura 2 kere dusmussunuz ne yazikki Salak bu erkekler yaa hepsi laylaylom uzulmeyin lütfen. Hakkinizi da helal etmeyin bencede madem niyetin yok ne ugrasiyosun elin kiziyla Konudan bagimsiz olarak etrafta evlenilecek erkek kalmadigini düşünüyorum. Hepsinin akli seyinde olduğunu düşünüyorum ve bu dusunceyle kimseyle sevgili bile olmuyorum yillar sonra kedilerimle ayni evde yaslanicam diye tirsiyorum hafiften

ne helalliği yaaa
ben yerinde olsam,arama kaydını ve mesajları çıkartıp yüzüne fırlatırdım
hadsiz asalak yaaa
utanmadan bi de kız arkadaşını götürmüş!!
bunlar hepsi moron!!
ben kendisine beni aradığı ilk gün hani bi sıkıntı olduda bana ayıp etti diye geri döndüyse içinin rahat olmasını benden yana sorun olmadığını söyledim yine iki üç hafta sonra vicdanını rahatlatmak içinse yapma dedim her seferinde hayır ben o amaçla dönmedim hiç aklımdan çıkarmadım seni dedi ben neye üzüleceğimi şaşırdım ikinci defa böyle bi insana şans verdiğimemi ortak kişiler benim arayıp ısrar ettiğimi zannediyo adeta gururum kırıldı bana param yok diyip eski kız arkadaşını sadece 5 gün sonra ailesiyle tanıştırmasına mı yani benim suçum ne o zaman

ben senin yerinde olsam yemin ediyorum o kayıtları harfi harfine çıkartır onu rezil ederdim!!
bazı erkekler böyle takılmayacaksın çok
neden ben demeyeceksin,o an o malın hayatında elinin altında sen varmışsın!!
bu da ders olsun sana!bi dahakine dikkat et

Bunların cinsiyeti bozuk sakın kendinizde suç aramayin benim eski sevgilim olacak karaktersiz de ayni seyi yapmisti birakin dert etmeye degmez. Insallah mutlu olamaz o iliskisinde de sizi kirdigi yerden kirilir

benim hatam var tabiki ama kendisi gayet pişman bi şekilde geldi ben kendimce düzenimi kurmuş bişeyleri kabullenmiştim bana sen tanıdığım en ahlaklı en naif kızsın diyip durdu madem istemiyosun gelme ben bu insanlara anlam veremiyorum

Yazışmalar duruyorsa açık açık paylaş valla idiot bu erkekler

Ay pislik ya, karaktersiz.
Ben olsam bende hakkımı helal etmezdim.
Bırak kurtulmuşsun dengesizden, ne hali varsa görsün.
sadece şuna üzülüyorum ben gerçekten aklımdan çıkarmıştım onu hayırlısı buymuş teşekkür ederim yorumunuz için

sen cepte tutmak istemiş acıkcası vede zaten amacı kötü ise vercekten kul halkına girmiştir. sana kalmıs afedip affetmemek ama haksız

Canı sıkılmış beyfendinin malesef sizinle de can sıkıntısını geçirmeye çalışmış yada o kızdaymis aklı zaten.
şöyle söyleyeyim o kızla bi süre görüşmüşler fakat ayrılıp barışmalarla süren bi ilişkiymiş bitmiş ondan sonra başka biri olmuş sonra ben oldum yani aklı onda olsa araya bu kadar kişi girmezdi diye düşünüyorum ki ben bir yıldır tanıyorum kız ara ara msj atıyomuş bunu öğrendim ailesi en son evlen diye baya baskı yapıyodu belkide en mantıklı o geldi

yani işin kötüsü bana ayrılırken seni sevmediğimi söylemeye dilim varmıyo seni köpek gibi sevmesem aylar sonra dönmezdim ben ş... herifin tekiyim sen çok iyisin seni hak etmiyorum dedi sonra ben aramadım o aradı hatta görüşmek istedi en son kabul etmedim demiş böyle bişeyde hiç olmadı bu yalanlara ne gerek vardı anlamadım

Bunların cinsiyeti bozuk sakın kendinizde suç aramayin benim eski sevgilim olacak karaktersiz de ayni seyi yapmisti birakin dert etmeye degmez. Insallah mutlu olamaz o iliskisinde de sizi kirdigi yerden kirilir
ben zaten mutlu olacağını düşünmüyorum çünkü cidden benim hakkıma girdi bende en son helal etmediğimi söyledim gerisi Rabbim e kalmış

Yazışmalar duruyorsa açık açık paylaş valla idiot bu erkekler
yazışmalar durmuyo ama zaten kendisiyle kesinlikle iletişime geçmeyi düşünmüyorum aracı arkadaşlarda beni tanıyo ben gurur yapıp yalan söylecek değilim benim bozulduğum şey bunda yalan söyleyecek bişey yoktu gereksiz yere beni küçük düşürdü istenmeyen ama yağışan kişi oldum

sen cepte tutmak istemiş acıkcası vede zaten amacı kötü ise vercekten kul halkına girmiştir. sana kalmıs afedip affetmemek ama haksız
kesinlikle helal etmeyi düşünmüyorum kimse çocuk değil canımız isteyince insanların hayatına girip isteyince çıkıp bide iftira edemeyiz

hıc bısey yapma bence cnm zamanını calmaya degmez. elini kıpırdatma bıle onun ıcın. karaktersız dengesız biriymıs.. kurtulduguna sevin. uzak olsun boylelerı cok itici

Yapan kendine yapar demek ki ikinize birden yazdı kız kabul edince bir tarafları kalktı kıza ego kasmak için size iftira atmayı seçti. insan bile denmez.

Yeni kıza yazık olmuş. Size de geçmiş olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…