2.kez aynı hataya düştüm

hıc bısey yapma bence cnm zamanını calmaya degmez. elini kıpırdatma bıle onun ıcın. karaktersız dengesız biriymıs.. kurtulduguna sevin. uzak olsun boylelerı cok itici
kesinlikle birşey yapmayı düşünmüyorum zaten sadece benim için ikinci defa hayal kırıklığı olan bir ilişkiydi üzerine böyle şeyler olması katlanmayı zorlaştırdı ben biraz duygusal bir insanım fazlaca etkileniyorum ve kendimi kandırılmış hissediyorum

Yapan kendine yapar demek ki ikinize birden yazdı kız kabul edince bir tarafları kalktı kıza ego kasmak için size iftira atmayı seçti. insan bile denmez.
ben zaten kendisiyle ilgili kısmını Allah a havale ettim herkesin niyetini biliyo eminim hakkımı onda koymaz üzüldüğüm şey kimseye güvenmeyecek miyiz ben zaten ikinci sefer temkinli yaklaştım ki kendisinede incinmek istemediğimi söyledim 25 yaşındayım ve niyeyse git gide doğru insan konusunda umudum azalıyo

Bir erkek aylar sonra geri dönüyorsa zaten sevgilisinden ayrılmıştır, hayatındaki boşluğu doldurmak için dönüyordur.
Maddi durum filan hep bahane. Neyse siz de çok üzmeyin kendinizi, bu da bir tecrübe oldu size.

Olmadığı için kesinlikle sevin Allah sana daha güzel Kapılar açacak..unutma Allah sevdiği kullarını sınarmış

teşekkür ederim açıkcası ben ilk ayrılıkta zaten bişeler hissedere ve üzülerek bitirdiğim için ikinci durumda biraz duygusal davrandım biraz samimiyetine inandım heralde

bende anlam veremiyorum cidden ya.
hani diyorlar ya seviyosa döner gelir. e bu gelmiş aylar sonra hemde nerdeyse 1 yıl olcakmış.
yani gerçekten insanlar çok tuhaf ya.
hakkına giriyor ama farkında değil. umarım daha iyisi karşına çıkar

Olmadığı için kesinlikle sevin Allah sana daha güzel Kapılar açacak..unutma Allah sevdiği kullarını sınarmış
teşekkür ederim ben aynı şekilde umut ediyorum çok şükür diyorum çünkü ben az paylaşımda bile etkilenen biriyim daha ciddi olup bitse daha zor olurdu

teşekkür ederim ben aynı şekilde umut ediyorum çok şükür diyorum çünkü ben az paylaşımda bile etkilenen biriyim daha ciddi olup bitse daha zor olurdu
eski sevgilisi dediğiniz sizden önceki mi? yoksa sizle ayrıldıktan sonra ki sevgilisi mi?

teşekkür ederim demek ki kendini bildiği için bana en son konuşmamızda ben seni hak etmiyorum ş... in tekiyim kaç kurtul benden dedi ben bunu klasik ayrılma cümleleri sandım ama adam gerçekten kendinin ne olduğunu söylemiş bana

eski sevgilisi dediğiniz sizden önceki mi? yoksa sizle ayrıldıktan sonra ki sevgilisi mi?
söyle söyleyeyim bu kız benden önce olan bir yıl süren ama ayrıl barış devam edip bi süre sonra biten biri.benden önce derken arada ciddi zaman var ve kısa bi ilişki daha var onunla ayrılıp benimle tanışmadı yani

anladım canım. demekki o zaman ne yaptığı belli değil adamın. bir süre sonra o kızı da bırakıp yine seni arayabilir. o yüzden sen yine 3. kez aynı hataya düşme derim

Canim helallik sana kalmis kimse sana et etme diyemez Allah bile ben karismam kul hakkina dio yani senin boyle bir hakkin var helal etmemek gibi sen nasi kullanirsin sana kalmis

Terkedip giden zaten niye döner ki sen aynı sensin...boşluktan dönüyor yada ne kaybettim yeniden görmek için geliyor karaktersiz bunlar...Senin duygularınla oynamış Allah'a havale et...

O kızda onu öyle bırakır bak görürsün ne edersen bulursun bu hayatta

Ne helallligi kardeşim ya sinirim tepeye çıktı şerefsiz Utanmaz pislik herif

anladım canım. demekki o zaman ne yaptığı belli değil adamın. bir süre sonra o kızı da bırakıp yine seni arayabilir. o yüzden sen yine 3. kez aynı hataya düşme derim
ben artık yoluma bakıyorum cnm sadece kimsenin ettiği yanına kalmasın istiyorum dediğin gibi bi durum olursa bu sefer aynı hatayı yapmıycam Allahın izniyle

Canim helallik sana kalmis kimse sana et etme diyemez Allah bile ben karismam kul hakkina dio yani senin boyle bir hakkin var helal etmemek gibi sen nasi kullanirsin sana kalmis
ben bir bardak çay içtiğim insanın bile hakkı kalmasın istiyorum ki bugüne kadar hep helallik aldım ve verdim benim için bu yüzden önemli kendisi bana çok ısrar etti yalvarırım dedi bunun için fikir almak istedim sizce yanlı mı bakıyorum diye

Terkedip giden zaten niye döner ki sen aynı sensin...boşluktan dönüyor yada ne kaybettim yeniden görmek için geliyor karaktersiz bunlar...Senin duygularınla oynamış Allah'a havale et...
aslında bende bunları biliyodum ve tahmin ettim ama hem bişeyleri bitirememiş olmam hem kendisinin ısrarı ciddiyeti ve benim uyarılarıma ragmen devam etmesi direncimi kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…