2 kez kimyasal gebelik 3.transfere hazırlık

Gldmergn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
292
127
33
27
Merhabalar ben erkek infertilite sebepli bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. 2 kez transfer oldum. İkisi de kimyasal sonuçlandı. Doktorum histeroskopi yapılmasını istedi. Ama bütçe olarak beni biraz yoracağından yaşadığım yerde araştırma hastanesinde gidip bi doktorla görüşmeye karar verdim. Randevum cuma günü. Benim gibi olanlar var mı kesin bi sorun için mi böyle oluyordur ? Veya polip miyom vs varsa alttan muayane de görünmez miydi sadece histeroskopi de mi görülür ? Dondurulmuş embriyolarım var üçüncü transferimde 2 embriyo transferi yapılacak. Ama ondan önce bir sorun varmı diye araştırma hastanesinde baktırmam da sorun olur mu doktor açısından acaba ? Tedavi gördüğü merkezden farklı bi yere gidip sebebini öğrenmeye çalışan oldu mu?

Sadece histereskopide görünür. Bende ufak bir çıkıntı vardı rahimde tepede. Histereskopi oldum. Sonrasında doğal gebe kaldım 2. Tüp bebeğe hazırlanırken. Şimdi herkese öneriyorum. Keşke herkes histereskopi olsa.

Sadece histereskopide görünür. Bende ufak bir çıkıntı vardı rahimde tepede. Histereskopi oldum. Sonrasında doğal gebe kaldım 2. Tüp bebeğe hazırlanırken. Şimdi herkese öneriyorum. Keşke herkes histereskopi olsa.
Ne güzel adına çok sevindim bi sorun çıksa ayrı dert çıkmasa ayrı dert. Çıkarsa en azından ne olduğunu biliriz. Çıkmazsa acaba embriyolarda mı sorun var diye yine korka korka transfer olucam bu sefer. Allah hayırlısını versin inşallah 🤲

Ne güzel adına çok sevindim bi sorun çıksa ayrı dert çıkmasa ayrı dert. Çıkarsa en azından ne olduğunu biliriz. Çıkmazsa acaba embriyolarda mı sorun var diye yine korka korka transfer olucam bu sefer. Allah hayırlısını versin inşallah 🤲
Insallah histereskopi vesile olur senin de 🤲🏻

Kızlar merhaba umarım bilgisi olan vardır ben geçen yıl polip sebebiyle histereskopi olmuştum hemen diğer ay hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi doktorum hsg istiyor ben de korkuyorum rahim şekil bozukluğu olabilir mi diye bu sıkıntılar histereskopi de anlaşılırmı sizce yani geçen yıl böyle sıkıntılar olsaydı eğer histereskopide görünürmüydü

Merhaba rahim filminizde ne yazıyordu acaba ? Benimkinde hafif fundal indentasyon var ama rahim anomalisini düşündürecek bir şey yok yazıyor. Ben de doktora hiç göstermedim normal diye ama aklıma takılıyor bir taraftan 🙁

Merhaba rahim filminizde ne yazıyordu acaba ? Benimkinde hafif fundal indentasyon var ama rahim anomalisini düşündürecek bir şey yok yazıyor. Ben de doktora hiç göstermedim normal diye ama aklıma takılıyor bir taraftan 🙁
Raporu şu an bulamam ama bi konum var sizi oraya etiketleyeyim orda hsg fotosu eklemiştim bakınca anlaşılıyo anormali.

Benimki sizin kadar değil ama benim de hafif bir kalplik var. Tüp bebek öncesi ben de histereskopi talep edeceğim. Tekrar teşekkürler. Çok makbule geçti.
Rica ederim. Histereskopi çok güzel bir işlem. Hsgde çıkmayan poliptir vs varsa onlar da temizlenecekti baska anormali varsa onlar da düzeltilecekti. Doktorum keşke herkese yapsak demişti. Gerçekten de öyle. Hiç sorun yoksa cizik atılıyo o da ihtimali çok arttırıyor. Insallah vesile olur size de.

Kızlar merhaba umarım bilgisi olan vardır ben geçen yıl polip sebebiyle histereskopi olmuştum hemen diğer ay hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi doktorum hsg istiyor ben de korkuyorum rahim şekil bozukluğu olabilir mi diye bu sıkıntılar histereskopi de anlaşılırmı sizce yani geçen yıl böyle sıkıntılar olsaydı eğer histereskopide görünürmüydraKızlar merhaba umarım bilgisi olan vardır ben geçen yıl polip sebebiyle histereskopi olmuştum hemen diğer ay hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi doktorum hsg istiyor ben de korkuyorum rahim şekil bozukluğu olabilir mi diye bu sıkıntılar histereskopi de anlaşılırmı sizce yani geçen yıl böyle sıkıntılar olsaydı eğer histereskopide görünürmüydü

Rahminizde
Kızlar merhaba umarım bilgisi olan vardır ben geçen yıl polip sebebiyle histereskopi olmuştum hemen diğer ay hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi doktorum hsg istiyor ben de korkuyorum rahim şekil bozukluğu olabilir mi diye bu sıkıntılar histereskopi de anlaşılırmı sizce yani geçen yıl böyle sıkıntılar olsaydı eğer histereskopide görünürmüydü
Rahminizde sıkıntı olsaydı histereskopi yapılırken anlaşılırdı. Doktorunuz neden tekrar hıstereskopi yapmak ıstedi ki?

Rahminizde

Rahminizde sıkıntı olsaydı histereskopi yapılırken anlaşılırdı. Doktorunuz neden tekrar hıstereskopi yapmak ıstedi ki?
Rahim fikmi istedi canım histereskopi geçen sene yapılmıştı ondan sonra hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi düşükten 1 sene geçince hala hamile kalamadım rahim filmi çekti çok şükür bi sorun çıkmadı

Rahim fikmi istedi canım histereskopi geçen sene yapılmıştı ondan sonra hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi düşükten 1 sene geçince hala hamile kalamadım rahim filmi çekti çok şükür bi sorun çıkmadı
Anladım canım sorun çıkmamasına çok sevindim. Benimde çocuğum yok ınş bizde hamile kalırız ve sağlıkla devam eder🤲

Merhabalar ben erkek infertilite sebepli bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. 2 kez transfer oldum. İkisi de kimyasal sonuçlandı. Doktorum histeroskopi yapılmasını istedi. Ama bütçe olarak beni biraz yoracağından yaşadığım yerde araştırma hastanesinde gidip bi doktorla görüşmeye karar verdim. Randevum cuma günü. Benim gibi olanlar var mı kesin bi sorun için mi böyle oluyordur ? Veya polip miyom vs varsa alttan muayane de görünmez miydi sadece histeroskopi de mi görülür ? Dondurulmuş embriyolarım var üçüncü transferimde 2 embriyo transferi yapılacak. Ama ondan önce bir sorun varmı diye araştırma hastanesinde baktırmam da sorun olur mu doktor açısından acaba ? Tedavi gördüğü merkezden farklı bi yere gidip sebebini öğrenmeye çalışan oldu mu?
Ne durumdasınız merak ettim .hikayemiz aynı nerdeyse

Ne durumdasınız merak ettim .hikayemiz aynı nerdeyse
Arkadaşım doktor histeroskopi istemişti ama bahçecide çok pahalıydı araştırma hastanesinde yaptırdım. Çok şükür hiçbir şey çıkmadı. Onun dışında da farklı bişey de önermediler zaten. Tekrar Transfer olucaktım ama instagramda uzun zamandır takip ettiğim yanıklar baharat diye bi sayfa vardı. Böyle kür falan hazırlayıp gönderiyorlar kullanıyorsun. En sonunda transferden önce onu denemeye karar verdik 1-2 ayda bile sonuç alanlar oluyormuş. Birazda onu deniycez. Sen hangi aşamadasın

Back
X