• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kişi arasında kaldım:((((((

derya0346

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
27
37
3
36
merhabalar,
başlıktan da anlaşıldığı gibi 2 kişi arasında kaldım.Daha önce bir evlilik yaptım ayrıldım.O süreçte ve sonrasında aynı çalıştığım yerde bir bey ile görüşmeye başladım.Bana çok yardımcı oldu.Süreci tam olarak atlatamasam da o kişi sayesinde epeyce kolayladım.Ama şu an ona karşı aşk mı yoksa vefa duygusu mu besliyorum bilmiyorum.Taki karşıma yeni biri çıkana kadar.İlk görüştüğüm kişiyle günler öncesinden başka bir sebepten dolayı görüşmeme kararı aldık.Ancak aynı yerde çalıştığımız için çok da başarılı olamadık.Ama benim aklıma bu yeni çıkan kişide malesef.Öyle bir çıkmazdayım ki.2.kişiyle yeni birşeyler denemek istiyorum lakin ama vicdan azabı çekiyorum napmalıyım bir türlü bilmiyorum.

Birileri seçeneğiniz haline geliyorsa gönül meselelerinde hiçbirini seçmeyin.

Birinciyi gerçekten sevseydiniz ikinci aklınızı karıştıramazdı.
Zaten günler öncesinden bitirme kararı almışsınız. O sebepten ben ikinciye şans verin diyorum.

Boşanma sürecinizi kolaylaştıran iş arkadaşınızla bir gönül ilişkisi kurmuş, görüşmeme kararı almış ancak başaramamışsanız yani tamamen bitirmemişseniz ikinci kişi nasıl giriyor hayatınıza o kısmı anlayamadım

merhabalar,
başlıktan da anlaşıldığı gibi 2 kişi arasında kaldım.Daha önce bir evlilik yaptım ayrıldım.O süreçte ve sonrasında aynı çalıştığım yerde bir bey ile görüşmeye başladım.Bana çok yardımcı oldu.Süreci tam olarak atlatamasam da o kişi sayesinde epeyce kolayladım.Ama şu an ona karşı aşk mı yoksa vefa duygusu mu besliyorum bilmiyorum.Taki karşıma yeni biri çıkana kadar.İlk görüştüğüm kişiyle günler öncesinden başka bir sebepten dolayı görüşmeme kararı aldık.Ancak aynı yerde çalıştığımız için çok da başarılı olamadık.Ama benim aklıma bu yeni çıkan kişide malesef.Öyle bir çıkmazdayım ki.2.kişiyle yeni birşeyler denemek istiyorum lakin ama vicdan azabı çekiyorum napmalıyım bir türlü bilmiyorum.
Aklina baska birini düşürecek eksik hislerin var madem veda zamani gelmiş demektir.

ben sizin yerinizde olduğumda her ikisinden de anında uzaklaşır, arama mesafe koyardım, ilişki için acele etmezdim, 5-6 ay geçtikten sonra hangisi olacağını daha iyi anlarsınız. Şu anda kafanız karışıyorsa henüz siz de kimi istediğinizi bilmiyorsunuz, maceraya atılmayın biraz geri çekilip izleyin

merhabalar,
Sevgi de seçenek olmaz. Ikisinden de ayrilip yolunuza bakin derim.

ilk görüştüğüm kişiye karşı vicdan azabı taşıyorum çunkü bana çok destek oldu.bu yüzden kopamıyorum belkide.2.istediğim kişiyle şu an her şey denk gibi duruyor.ve benden hoşlandığını söyledi.

Selvi Boylum Al Yazmalım'a dönmeden olayınız...
Al yazmayı çıkarın selvi boyluya varın...

1. Kişiyle görüşmeme kararını verebilmişsiniz zaten demek ki o da kahrınızdan ölmemiş. Neden vicdan yapıyorsunuz ki anlamadım. Geçiniz vicdan falan alakası yok. Soru şu olmalı bence: kaz için eldeki tavuktan olur muyum? Bu riske değer mi?
Bence acele ediyorsunuz.

Back
X