merabalar dertleri ve ben yine.. diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. en azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..
yok bejigolo olmasın :44:
öylede sırf o destekleri için beni böyle üzmesine izin mi vermeliyim nankör değilimki benİkisinden de ayrılıp tek başına yaşamayı düşünmez misin?
Sırf maddi imkanları iyi diye arkadaşının eski sevgilisini hayatına alıp yola onunla devam etmek ne kadar mantıklı?
Üstelik şuandaki sevgilin de sırf sen psikologa git diye her ay sana belli bir para göndermiyor muydu? Ne cabuk unuttun onun desteklerini?
benim de kafamı kurcalayan o zatentatlım öyle ya sanada arkadaşına yaptığı gibi sadece istediğini alana kadar iyi davranıyorsa?
öylede sırf o destekleri için beni böyle üzmesine izin mi vermeliyim nankör değilimki ben
yok be
merabalar dertleri ve ben yine.. diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. en azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..
merabalar dertleri ve ben yine.. Diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. Aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. Ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. Gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. En azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. Ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. Bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?