- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
ben daha ağır konuşcam şimdi. konuyu açan arkadaşımız da karakterli birini hak etmiyor sanki. :)
aldatmanın hiçbir türlüsü bana şirin gelmiyor kusura bakma yaptığın çok alçakca..
bunu söyleyen arkadaşım bende sana şunu söyleyeyim kaç tane karakterli erkek tanıdın? yada cinsiyet ayrımı yapmayalım kaç tane karakterli insan tanıdın? oradan düzgün olsalar başka bi yerleri yamuk. yada sen ne kadar karakterlisin? ben size en saf duygumu paylaştım aşık oldum dedim ama değer yargılarıma ters düştüğü için beynim beni yiyor zaten.kalbim ise onu istiyor.bu kalbim ile beynim arasında ki savaş ben ise ortada kalmış bir kuklayım.hayatım boyunca aldatmanın yanlış birşey olduğunu, asla yapamayacağım birşey olduğunu düşünürdüm, zamanında hayatta en çok değer verdiğim insanın beni aldattığını öğrendikten sonra yaşadıklarımı ben bilirim. ama büyük konuşmamak lazımmış insan an geldi mi bi karaktersize dönüşebiliyormuş. ben zaten kendimi yargılıyorum sizin beni yargılamanıza ihtiyacım yok. bana sadece tavsiyede bulunun istedim sevgilimi nasıl daha fazla üzmeden daha fazla kırmadan onu bu konunun dışında bırakabilirim. emin olun o aciz biri değil sadece şuan yaşadığı şeyin şokunda.
bende biliyorum eğer bölye birşey yaşanmışsa gerçekten sevmemişim demektir bir şeyler ilişkimde eksikmiş.o diğer çocukla zaten birşeyin olmasını istemiyorum.çünkü olamayacağımızı biliyoruz aslında çok zıttız bence.
Burası cok garip bir yer.İnsanlar burda dertlerini paylaşıyor ve yazan arkadaşlar resmen hakaret edip,konuyu açan kişiyi kırarak bişeyler yazıyor.
bakın kimsenin hayatı kimseyi irdelemez bir konuda yorum yapıcaksanız yapın öbür türlü yapmayın bence.
yok cocuk karaktersiz yok kız şöyle filan.sanane arkadasım ? eleştirmek sana mı kalmış.kız burda birşey danışıyor yardım edecekseniz edin.
canım benım görüsüm şu,sen tr'ye döndügünde sevgilinden sogumus olucaksın amerikadaki cocugu özleyeceksin zaten hep derler ya ''anı yaşa'' diye işte öyle.
yaşayamadıkların icin pişman olmaktansa kendi sınırlarının ölçüsünde bir şeyler yaşa.Hayatta hiçbir zaten yüreğinde ''ukde'' bırakma bişeyleri sonra hep keşke dersin.
bu sevgiline gelince soğumuş olucaksın dediğim gibi.sıkılmışsın birazda mesafe girince araya sanki o yüzden kendine yeni bir sayfa ac :)
Hata yapan insana hatasını söyleyeceksin ki millet iyice abuk sabuklaşmasın. Ben de hiç eleştirmeden geçenlere kızıyorum meselaForumda yasak olabilir, ama ceza almayı göze alarak yazıyorum eleştirilerimi zaten.
Kız kendisindeki hatayı söyledikten sonra tavrım yumuşadı zaten farkındaysan.
Ha belki diyeceksin ki sana mı düşmüş insanları düzeltmek. Evet, bundan sorumlu tutuyorum kendimi.
Bunları tartışmak için yazmadım, sadece bu olumsuz eleştiri olayının gerekli olduğunu belirtmek istedim. Ha bazen dozu kaçırıyoruz o ayrı(karaktersiz lafı öyleydi belki). Ama her olumsuz eleştirinin ardından "yargılamayın" lafını görüyorum ve her defasında daha da sinir olmaya başladım. Yargılamayalım da herkes kafasına estiği gibi davranmayı doğru bir şey mi sansın?
Senin vesilenle bunları herkese yazmış oldum, rahatladım
sevmedıgın bırıyle ewlnesen ne olur !! qun qelır kappıcaya komsuya doktra vb asık olabılrsın cunku mutlu deılsın sadce huzurlsn o senı sevıyo ya yeter hesabı kesınlıkle o cocuk ıcın ve kendn ıcın ayrıl bıtır o uzun suren ılıskını ewlılıklerde aldtmalar hep bu yuzden oluyo zaten kalbın nereye qoturyosa orya qıt belkı bu asık olduqun cocukla ewlnemcksn 2 ay sonra uyusmck kafanız ayrılcksnız ama karsna yenısı cıkck o yuzden sımdılık kalbın bunu ıstıyosa devam et derım ben hakkında hayırlısıı bende 15 yasndayken 3kısıyle bırden cıkıodum cocukluk ıste :) 1senelık cıktıım vardı onu bırktım daha yakısklıysa cıktım sonra o bana demıstı haytta yuzun hıc qulmesın dıye kı yemınedıorum ahı tuttu hıc mutlu olamıyorum kımle cıksm aldatılıyorum o yuzden ah alma quzel bı seklde konus
Türkçeye biraz daha özen gösterseniz.
Dikkatimi çektide. 15 yaşında 3 kişiyle çıkmak çocukluk değildir ayrıca.
çocukluk bunlar değildir yani.
Birde ben q ve w leri g ve v gibi değilde tam okunuşuyla okuyorum tam komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?