calısyorum ve ıs yerınden kacamak 2dkda cevap verblmek adına hızlı hzlı yazdıgm ıcın bole oldu merak etme ben senden ve turkce ogretmenınden daha fazla ıyı yazıyorumdur turkceyıTürkçeye biraz daha özen gösterseniz.
Dikkatimi çektide. 15 yaşında 3 kişiyle çıkmak çocukluk değildir ayrıca.
çocukluk bunlar değildir yani.
calısyorum ve ıs yerınden kacamak 2dkda cevap verblmek adına hızlı hzlı yazdıgm ıcın bole oldu merak etme ben senden ve turkce ogretmenınden daha fazla ıyı yazıyorumdur turkceyıayrıca konumuz bu degıl benım yazım hatalarım senı hıc ılgılendırmez turkce sınvnda degılız arkdasın derdıne cozum aramaya calısyoruz !!! ıkıncısı 15 yası cocukluk ve o yasta yaptıgın hersey cocukluk dıye adlandırılır ! bılmıyosun sadce heveslerınle yasıyosun kımse doğruyu gostermıyor hata yaparak buyuyosun ! cocukluk nedır herseyı bılıp hıc yanlıs yapmamak mıı bossss konusmaa kızmmm !
Bu ne biçim seviye böyle?
Mahalle kavgalarınızda kullandığınız uslubu neden burda kullanıyosunuz ki?
Ayrıca hızlı yazarsın sesli harfleri unutmussundur tamam derim ama bizim Türkçemizde W ve Q harfleri V ve K harflerinin yerine konulamaz! bunu ne kadar hızlı yazsamda başaramam tebrik ederim.
Geri kalan tarafınızla ilgilenmiyorum ne yaşadıysanız yaşadınız banane.Çocuklukmuş peki.
Bir daha sizinle muhattap olmak istemiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?