2 kişiden red yedim demek ki çirkinim

bahane bunlar bahane etti bence
bahanede etmiş olabilir. herkes herkesi beğenmek zorunda değil ki. tip olarakta, mizaç olarakta. sizinde beğenmediğiniz erkekler olmuyor mu? beğenmediklerinizi beğenip evlenenler oluyor ama öyle düşünün. o, şu, bu sizi reddeddi diye siz çirkin olmuyorsunuz. bu düşünce tarzına devam ederseniz bence psikolojik yardım almanız gerekiyor. gözü bacağı olmayan insanlara bile aşık olunuyor aşk tiple ya da kusurla alakalı bir durum değil. yani çirkinlikle alakası yok. kafanız uyuşmamış belli ki.

Niye siz adım atıyorsunuz ki? İlk adımı atmayın. Hoşlantınıza dair Gizli mesajlar verebilirsiniz. Olan olmuş önünüze bakın bir daha da böyle yapmayın

Aklıma çok üzücü bi anım geldi.

Acayip güzel kebap yapan bi yere oturmuş leziz kebabımı yiyor iken kaldırımda yürüyen yakışıklı bir genç ile göz göze geldik ve kendisi öğürerek kafasını çevirdi. Hala öğüren suratı gözlerimin önünden gitmez üzerinden 7 sene geçti :KK53: Diyorum ki BELKİ DE VEGANDIR ama yine de o günden beri yemek yerken daha hanımefendi görünmeye çalışırım. “Şimdi bu devasa lokmayı nasıl da ağzıma sığdırcam” gibi kendi kendime yarışmalar düzenlemeyi bıraktım.

İnsanın özgüveni zedeleniyor yani kim ne derse desin :KK53:

Sonuç olarak tipiniz yüzünden red yediniz diye bir şey yok. Bunlar zevk işi herkes farklı şeyleri beğenir. Onlara göre belki çirkin geldiniz başkası için çok güzel olabilirsiniz. Hiç üzülmeye değmez.

Reddedilmedim çünkü kimseye gidip teklif etmedim ettirdim. Beğendiğim biri varsa ve beraber olmak istiyorsam onun bana gelmesini sağlarım. Kocamla da öyle evlendim. Hala o beni ayarladı sanır :KK70:
Elinizden bi su fln icebilir miyiz (bizim oralarda bi kisi bi konu da yetenekliyse elinden su icirmek lazim diye bi tabir vardir )😅 ablacim madem boyle numaralarin var acsan bi konu anlatsan da bizlerde faydalansak yani kendine saklaman kırıcı 🥺

Bende fotoğraflarda baya iyi cikiyorum normalde düz biriyim benide fotografla gerçek halimi ayiramazlar o yüzden sevgililerim net ortamından olmuştu. Keşke olmasaydı. Çirkin miyim ama bence değilim . Şimdi evliyim netten tanismadim ama. Ozguveninizi güçlendirin bence siz kız halinizle teklif ettiğimiz için gururumuz kırılmış olabilir malesef buda cinsiyetçi rollerden dolayı ☹️

birde şoyle bir durum var bak sıcaklık soğukluk durumu ile ilgili benım sevgilim için diğer bayanlardan ayıran tek yan ismini benim söylemem, garip bir şekilde adam bunu daha erkeksi buluyor. Nasıl niye vs bilmiyorum elektrik almak, ısınmak adam farkında olmadan da her şekilde olabiliyor

Elinizden bi su fln icebilir miyiz (bizim oralarda bi kisi bi konu da yetenekliyse elinden su icirmek lazim diye bi tabir vardir )😅 ablacim madem boyle numaralarin var acsan bi konu anlatsan da bizlerde faydalansak yani kendine saklaman kırıcı 🥺

Piyasadan çekileli 10 yıl oldu paslanmışımdır :D

hiç red yediniz mi bayanlar ?iki kişiden red yedim bu yüzden çirkin oldugumu düşünmeye başladım.Bahaneleri farklıydı ikiside çirkinsin demedi.Ama ben sonuç olarak bunu çıkardım ve özgüvenim sıfır.Fotograflarımı gören genelde begenir ama içim bulandı
Hayatimda bi kere ret yedim. Ilk 2 görüsmelerde beni beğendiğini söyleyen, evlilikten konusup duran biriyken, 3. Görüşmede emin olmadığını ne istediğini bilmediğini söyleyip reddi yedim . 😂 Sen 2 yiyon, adamlar en az 20. Bosver gitsin, takma hiç.

Back
X