- Konu Sahibi Morsardunya
-
Siz elif safak in nesi oluyorsunuz?Onca kitap var, kur an var,
iyilik guzellik anlatan
Hani nerdesiniz
Hani etkileniyordunuz
Neden etkilenmediniz ??
Ama elif safak bi cocugun yasadigi drami, cocugun penceresinden anlatirken, bu kadar kotu niyetli, tacizci, sapik olan herkes etkileniyor oyle mi ?
Bana bunu savunamazsinizzzzzz
Anlamamaktaki israrin nie ? Karakterin siddetinden etkilenmesi icin, karisini doven bi adama gaz olamaz o sahne.bende onu diyorum zaten en adamın romantikliginden etkilenmisin pisliğin biri baska bir karakterin şiddetinden etkilenir o u bilemeyiz herkesin ruhani yönü farklı diyorum
Ben bi seyi olmuyorum daSiz elif safak in nesi oluyorsunuz?
Konu zaten ayse kulinin ve elif safagin kitabi uzerineSiz elif safak in nesi oluyorsunuz?
adamın içinde bu pislik var diye birilerin öğretici kitap niyetine kimsenin gözüne sokmasına gerek yok mesnetsiz kitaplarını...Anlamamaktaki israrin nie ? Karakterin siddetinden etkilenmesi icin, karisini doven bi adama gaz olamaz o sahne.
Kendi icinde vardir o pislik, hep aklindadir bi gun yapmak.
tamam içinde vardır ona birşey dediğim yok adam bunu görünce yada kadın herneyse a demekki normalmiş gibi dusunebilir.sapık beyninden bahsediyoruz normal bi insanlarınkinden değilAnlamamaktaki israrin nie ? Karakterin siddetinden etkilenmesi icin, karisini doven bi adama gaz olamaz o sahne.
Kendi icinde vardir o pislik, hep aklindadir bi gun yapmak.
Ben ilgili sayfalari okudum.bukadar net bicimde mide bulandirici bir anlatimi kesin ve net ifadelerle savundugunuza gore ..Konu zaten ayse kulinin ve elif safagin kitabi uzerine
Yazmadan okuyaydin iyiydi
Ayse kulinin bahse konu olan kitabini okumadigim icin yorum yazamiyorum.
Ama elif safagin bircok kitabini okudugum icin ,onun kitabi uzerine yorum yaptim
Tamam miyiz bu konuda
Adamın şeyini dişi çıkmamış cocuğun ağzına vermesini emmesini anlatığı betimlemeyi mi normal buluyorsunuz. Zihniyetiniz batsın o zamanBu hayatta var olan bir gerçeğin bir kitapta,bir filmde veya herhangi bir sanat eserinde betimlenmesinin normal bişey olduğunu düşünüyorum.
Emin degilim birseyi olmadiginiz kisminaBen bi seyi olmuyorum da
Senin dusmani oldugun net
ayy keske yazmasaydiniz bunu ,okumayanlar vardır.Adamın şeyini dişi çıkmamış cocuğun ağzına vermesini emmesini anlatığı betimlemeyi mi normal buluyorsunuz. Zihniyetiniz batsın o zaman
Kesinlikle Şafak malum cephelerce şişirilmiş proje insanı. Bunun sanatla alakası yok!!!!Elif Şafak şişirilmiş bir yazardan ötesi değil benim için. Misyonu belli olan bir paralı yazar.
Bu konuya tepki olarak yazmış olsalar bile bu denli detaylı anlatmak bana göre yol göstermektir.
Merhaba arkadaşlar,şimdi tv de bir magazin programinda bahsedildi.2 kitap daha varmış pedofili konusu işleyen bunlardan biri elif şafak mahrem ,diğeri ayşe kulin gece sesleri ve ben bunları okudum.hic dikkat etmemisim o zamanlar okudugumda .Şimdi bahsedilen sayfalara baktım diğer kitabı aratmayacak nitelikte yani mide bulandırıcı .okuduğuma pişman oldum .ama bu kitaplar konu itibariyle bu duruma karşı çıkan nitelikte kitaplar...ama bu kadar ayrıntılı anlatılması açıkçası kotu ...üstelik bunlar ödül almış kitaplar...simdi diğer kitaba bu kadar tepki yağarken,bu kitaplara da yagmasi gerekmiyor mu ? Resmen sok oldum ya iki yazarida çok severdim,hemen hemen bütün kitaplarını okumustum.siz ne dusunuyorsunuz ?
Modern olmayı ahlaksızlıkla karıstırdık ta ondan boyle oldu.Ben sadece kınıyorum yok modern olacağız yok Avrupaya ayak uyduracagız diye cinsellik çok rahat Bi şekilde sokakta yasanmaya başladı her sokak başında öpüşen gençler war gerçekten iğrenç bir durum elbette cinsellik yasanmalı ama sokakta degil. Biz getirdik herseyi bu hale. Kitaplar rahatça yazabiliyor sokakta rahatça taciz tecavüzler yaşanabiliyor yazık. Nefretle kınıyorum!!!
Onca kitap var, kur an var,
iyilik guzellik anlatan
Hani nerdesiniz
Hani etkileniyordunuz
Neden etkilenmediniz ??
Ama elif safak bi cocugun yasadigi drami, cocugun penceresinden anlatirken, bu kadar kotu niyetli, tacizci, sapik olan herkes etkileniyor oyle mi ?
Bana bunu savunamazsinizzzzzz
Ayşe kulinin kitabında da varZumrut kitabini asla kastetmedigimi soylemistim. Ona gore yorum yapin.
Elif safaginkinde oyle bi cumle yok
Tahmin edemeyeceğin şekilde nasıl zevk aldığını amlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?