• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kiz annesi olmak

Hayırlı olsun 😌 rabbim sağlıkla kucağına almayı nadip etsin canım ♥ Kız annesi olmak bence çok ayrıcalıklı .

etrafınızdaki insanlara lütfen evladın kızı oğlanı değilde hayırlı ve sağlıklı evlat olmalarının önemli olduğunu anlatın . Tüp bebek sürecindeyim şükürsüzlük çok kötü bence . Allaha şükürler olsunki benim tüp bebek ihtimalim vardı o şansı olmayan çiftlerde var . Bu süreçte sabr nedir şükür nedir insan daha iyi anlıyo . Bugün embiriolarımın 3 günü 2 gün daha bekliycez , kaçı dayanacak ? Dayansa bile tutacakmı ? Bunları yaşamayan anlamıyo ama lütfen kendizini üzmeyin Çevrenizdekileri konuşturmayın bile .. kızınız size güzellikler getirsin annesi 💙 çok sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sen ne hissederden oda aynısını hisseder lütfen güzel düşün . Bu süreci anlatmamın nedeni . Kızı oğlan değil rabbim evlat nasip etmiş değerini anlatmak için .

Aman canım sıkma canını iki kız annesıyım kızlarımı kımseye degişmem Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin insallah.

Bende kız kardeşler birlikte gezerler çarşı pazar dıye gecırmıstım içimden malum erkekler buyuyunce kız derdıne dusuyor🤭 boşver kımseyı takma Raabim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Iki oğlum var Allahım bağışlasın iyiki varlar ama tabi büyük oğlumdan sonra ikincisi kız olsun isterdim ana nasip :) bence öyle kızı olan oğlu, oğlu olan kızı olsun ister gönlünden geçirir yani, erkekler hep aynı nerde gördüysem hepsi bir oğlu olsun istiyor muhakkak ama hayırlısını sağlıklısı olsunda evlat evlattır kız erkek farketmez.

Slm kizlar,

Ben 26 haftalik hamileyim. Bi kizim var 26 aylik. 2. bebegimde kiz olcakmis. Ben cok sevindim ve zaten ikinciyide kiz istiyordum ben:) dedim zaten bi cocuk odam var, kiz kiza ayni odada yatarlar falan. Dedim birbirlerine kanki olurlar. Yani cok istedim ikiside kiz olsun.

Ama etrafimdan okadar cok sey duyuyorumki, sinirden catlicam artik. Ben anlamiyorum bizim milletin nedir bu erkek cocuk meraki??? Iste cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum, neyse eli ayagi düzgün olsun diye cevap aliyorum, iyide bu neyse ne yani? Sanki tövbe tövbe hasta falan demisim gibi...

Kendi anneannemle konusuyorum telefon, kiz olcakmis diyorum, bana diyorki ayy cok üzüldüm, ben oglan daha cok seviyorum. Neyse diyor ücüncüyü oglan yaparsin dedi resmen ya... Eltimin iki oglu var, gelmis onu bile laf ediyor, bak diyor ne sansli iki oglu var dedi resmen bana!!!! Ayy cok moralim bozuldu, neysmis arkadas erkek bebek??

Bugünde kaynanam geldi oturmaya iste benim komsuyu görmüs kapida, kadin güya demiski senin gelin kiz olcak diye hic sevinmedi galiba demis. Kv demiski yoo o zaten ikinciyide kiz istiyordu demis...

Yani ben anlamiyorum nedir bu böyle?? Burda kiz erkek ne fark ediyorki?? Niye biz halen baze seylerden kurtulamiyoruz?? Yani takmim diyorum ama insan üzülüyor yani sürekli ayni seyleri duya duya... Icimi biraz olsun rahatlatmak icin yazdim, aslinda daha coook dicek söz varya böylelerine neyse diyorum artik.........
Rabbim evlatlariniza sağlık versin inşallah benim iki kızım var 8ve12yasinda inan okadar iyi anlasiyorlarki (maşallah) anlatamam etrafımda kim duyduysa iyi olmuş kız olmuş kız daha hayırlı dediler ayrıca kıza oğlan a takılmayın sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter deyin şükredin

günümüzde sadece erkek çocuk takıntısı değil de olmuşken ikisindende olsun mantığı.yani biri kız olduysa ikinci erkek veya tam tersi olunca sanki başın göğe eriyor.çoğu insan bu şekilde olsun ister belki ama elden gelen birşey olmadığına göre moral bozucu yorumlar yapmanın hiç mantığı yok.böyle insanları görmezden gelin evladın kızı erkeğinden çok hayırlı ve sağlıklı olması önemli.

Soyadlarını taşıması için kullanılan bi araç olarak görülür erkek çocukları ve bu çok onur verici bir şeydir onlar için. Yorum yapma zahmetinde bulunduğum için kendimden özür diliyorum ama geride kalmış ve şu zamana taşımaya çalışan insanlar değişmeden ya da dünya üzerinden yok olmadan sanırım sadece acımak yapabileceğimiz tek şey. Kızlarınız umarım bazı şeyleri anladığında bu insanlar yok olmuşlardır.

İkinci oğlum olacağını öğrendiğimde dünyalar benim olsada aynı tepkilerle bende karşılaştım. Kızı erkeği değil karşı tarafın zihniyeti bozuk. Artniyetliler. Demorize etmek için yaşıyorlar. Tıkayın kulaklarınızı.
Ben de hamileyim. 2. Oglum olcak. Herkes duyunca bosver saglik olsn fln diyolar cok bozuyolar moralimi:(

Ben de hamileyim. 2. Oglum olcak. Herkes duyunca bosver saglik olsn fln diyolar cok bozuyolar moralimi:KK43:
Ayy ne tuhaf insanlar var biri de bana ikinci oğlum olacağı duyunca iyi olmuş erkek çocuk tek olmaz iki tane olması iyidir demişti niye dedim tek kalırsa döverler iki erkek kardeş birbirini kollar demişti :))

Back
X