- 12 Mart 2020
- 695
- 675
- 23
Bir kızım var ıyı ki kızım var. O erkek cocuk manyakları cahilden başka birsey degıl. Annemin 3 kızdan sonra oglu oldu ona tapıyor tabiri caizse. Oglu ona yapmadığını bırakmadı ki daha 19 yasında. Hasta olsa bir bardak su vermeyecegıne adım gıbı eminim. Kız evlat candır. Baska cocuk istemiyorum ama eger isteseydim gene kız isterdim. Canım kızım benımmSlm kizlar,
Ben 26 haftalik hamileyim. Bi kizim var 26 aylik. 2. bebegimde kiz olcakmis. Ben cok sevindim ve zaten ikinciyide kiz istiyordum ben:) dedim zaten bi cocuk odam var, kiz kiza ayni odada yatarlar falan. Dedim birbirlerine kanki olurlar. Yani cok istedim ikiside kiz olsun.
Ama etrafimdan okadar cok sey duyuyorumki, sinirden catlicam artik. Ben anlamiyorum bizim milletin nedir bu erkek cocuk meraki??? Iste cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum, neyse eli ayagi düzgün olsun diye cevap aliyorum, iyide bu neyse ne yani? Sanki tövbe tövbe hasta falan demisim gibi...
Kendi anneannemle konusuyorum telefon, kiz olcakmis diyorum, bana diyorki ayy cok üzüldüm, ben oglan daha cok seviyorum. Neyse diyor ücüncüyü oglan yaparsin dedi resmen ya... Eltimin iki oglu var, gelmis onu bile laf ediyor, bak diyor ne sansli iki oglu var dedi resmen bana!!!! Ayy cok moralim bozuldu, neysmis arkadas erkek bebek??
Bugünde kaynanam geldi oturmaya iste benim komsuyu görmüs kapida, kadin güya demiski senin gelin kiz olcak diye hic sevinmedi galiba demis. Kv demiski yoo o zaten ikinciyide kiz istiyordu demis...
Yani ben anlamiyorum nedir bu böyle?? Burda kiz erkek ne fark ediyorki?? Niye biz halen baze seylerden kurtulamiyoruz?? Yani takmim diyorum ama insan üzülüyor yani sürekli ayni seyleri duya duya... Icimi biraz olsun rahatlatmak icin yazdim, aslinda daha coook dicek söz varya böylelerine neyse diyorum artik.........