2 kiz cocugu !!!

Mevrouwtje

Dürüstlük pahalı bir mülktür,her insanda bulunmaz
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.250
1.036
133
39
Iki kiz cocugum var biri 6 diyeri 3 yaşindalar.. Normalde evde sesleri cikmaz ama babalari işten geldikten sonra kıskanclik veya birbirini cekimezlik oluyor:KK11:.. Boyle durumda olanlar varmi ve ne yapiyorsunuz.. Fikirlerinize ihtiyacim var. Suan ikisinide kendi odalarina koydum ve beraber oynuyorlar. Hic bisi olmamis gibi.

Kiz cocugunun ilk aski babadir kiskanclik yapiyolar kendilerince iste babalariyla birlikte oynasin vakit gecirsinler biraz. Daha cocugum yok bu kadar fikir verebilirim canim:KK49::spor:

Kiz cocugunun ilk aski babadir kiskanclik yapiyolar kendilerince iste babalariyla birlikte oynasin vakit gecirsinler biraz. Daha cocugum yok bu kadar fikir verebilirim canim:KK49::spor:
Evet durumun farkindayiz, gelir gelmez hemen ilk kizlariyla oynamaya basliyor, sonra paylaşmamazlik basliyor. Bazen gelme diyorum, eşimde hep boylemi olacak diyor. Gine iyi sabirli isten gelince karmaşanin icinde :KK48:.. Suan ortam sakin , herkes salonda. Bide bunun uyku vakti faslı var, oda bir ayrı kaos. Bir sinirle buraya yazdim :KK48:

Iki tane ikiz kiz cocugunuz var sandim :KK71: yanlis okumusum. 4 kucuk kiz cocugunu ayni anda dusunemiyorum :KK70:

:KK48: pfffff ne olurdum artik bilemem... Bugun bastan anlastim kizlarla, sakın uzmuyorsunuz babayi, kardesi ,anne yi ve ablayi diye.. Anlasma iyi geci :KK19:

Back
X