Doğuma Hazırlık 2.Kizima isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nns2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
2
0
86
Diğer
Mrb Arkadaslar,

Sizce hangi isim güzel? IDILmi yoksa SENAmi sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Veya siz neler önerirdiniz??

Yardiminiz icin simdikten tsk ettim!

Evet Idili bende coooook begendim...zaten benim tercihimdi...

Ilk kizimin ismi Nisa...benim tercihimde IDIL ama esim SENA vaya SEMA demisti bende Sema olcana SENAyi begeniyom ama IDILi kendim secmistim...bakalim bi ay sonra ne olacak. Ama hangisini begendinizi veya baska isimlerde varsa aklinizda sölerseniz sevinirim. Ben yurtdisinda yasadim icin C, Y, ve S alti noktali isimler olmamasina bakiyoruz yani sölemekte sor olmasin diye...

bence idil güzel
ama kökeni yunancaymış yeni öğrenip şaşırmıştım
o yüzden anlamına da bir bakın derim önce

Tebrik ederim ikinci prensesinizi..
Allah saglikla kucaginiza almak doya doya opup koklamak saglikla gule oynaya buyutmek nasip etsin
Kucuk ablasina minik bir kiz kardes geliyor cok sanslisiniz..

İrem ve idil cok guzel isimler.. İsmiyle uzun saglikli bir hayati yasasin hayirli olsun.

çok mutlu ve şanslı bir bebek olur umarım tebrik ederim sizi=)
sena daha güzel bence, ela ismini de öneririm

Allah mutlu mesut büyütmek nasip etsin benim kızım olursa hep aklımda bu isimler duruyor umarım yardımcı olurum size
ÇİSİL
MASAL
SEÇİL
HAYAT
BUSE

Kızlarınız hayırlı evlat olsunlar inşaallah... Ben Sena yı beğendim. Bunun yanında Serra,Neva,Ela da olabilir. Güle güle büyütün inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…