Gebeliğe Hazırlık 2.Klomen’de hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Kızlar 1 senedir evliyim hiç korunmadık daha bebişimiz olmadı. Pko yum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladık bu 2.klomen tedavim. İlkinde 16 mm 1 yumurtam oluşmuştu. Bu severde 17 mm büyüklüğünde 1 tane yumurtam var. Pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtam çatladımı bilmiyorum ufak tefek akıntılarım var sadece. Günler geçmek bilmiyor. Beklemek çok zor. Çok canım sıkılıyor. Hiç umudum da yok. :((((

Kızlar 1 senedir evliyim hiç korunmadık daha bebişimiz olmadı. Pko yum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguladık bu 2.klomen tedavim. İlkinde 16 mm 1 yumurtam oluşmuştu. Bu severde 17 mm büyüklüğünde 1 tane yumurtam var. Pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtam çatladımı bilmiyorum ufak tefek akıntılarım var sadece. Günler geçmek bilmiyor. Beklemek çok zor. Çok canım sıkılıyor. Hiç umudum da yok. :KK43:(((
Canım umudunu kaybetme benimde sekiz ay olmadı gittim sadece klomen ve folik asit kullandim çatlama iğnesi falanda olmadım ama üç yumurtam oluşmuştu 19 17 15 mm olmak üzere ilk denemede hamile kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı doktorun verdiği süre doldu bu ay tekrar gittim hamile kalabildiğim çin klomenle tekrar klomene başladım yarın kontrolüm var sonucu merak ediyorum benim anlamadığım klomenle hamile kalmadığını görmüş oldunuz neden başka bir ilaç kullanmadi acaba doktorun merak ettim ama inan olacağına kimler ne tedaviler uyguluyor seneler sonra hamile kalıyorlar pes etme sadece zamanını bekliyor unutma

Canım umudunu kaybetme benimde sekiz ay olmadı gittim sadece klomen ve folik asit kullandim çatlama iğnesi falanda olmadım ama üç yumurtam oluşmuştu 19 17 15 mm olmak üzere ilk denemede hamile kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı doktorun verdiği süre doldu bu ay tekrar gittim hamile kalabildiğim çin klomenle tekrar klomene başladım yarın kontrolüm var sonucu merak ediyorum benim anlamadığım klomenle hamile kalmadığını görmüş oldunuz neden başka bir ilaç kullanmadi acaba doktorun merak ettim ama inan olacağına kimler ne tedaviler uyguluyor seneler sonra hamile kalıyorlar pes etme sadece zamanını bekliyor unutma
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Bu ay da olmazsa femeraya başlıycaz zaten. Ama klomeni kullanıp ilk denemede hamile kalan da var 2. 3. denemede kalan da nasip

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Bu ay da olmazsa femeraya başlıycaz zaten. Ama klomeni kullanıp ilk denemede hamile kalan da var 2. 3. denemede kalan da nasip
İnşallah gönlünce olur herşey hepimiz meleğimiz için çabalıyoruz inşallah meleklerimiz bizimle olur 🌼

Back
X