2.konu Yine eşim

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar merhaba bugün ikinci konum.

Abartıyormuyum sizce.

Eşim eve geldi.
Değişti yıkandı dezenfekte oldu mutfaga geldi.
Masa hazır değildi normalde hazır olurdu kızımla oyuna daldık 3 yaşında fırına geç atmışım..

Yemek niye hazır değil.
Bir işe yaradıgın yok bari yemek hazır olsaydı gibi bişey yada buna eş değer bir şey söyledi başım döndü.Sinirden ama bişey demedim.

Sonrasında konuşmak gelmedi içimden şimdi gidip gelip noldu niye benle konuşmuyorsun dengesiz filan diyor Abartıyormuyum yaptığı çok ayıp değilmi

Bu kadar zoruma gitmesinin sebebi hep bana böle imzalar yapardı çalışmıyorum diye. İşe girince kesmişti malum şimdi mecburi çalışamıyorum yine başladı çok kötüyüm

Terbiyesiz. Saygısız. Dengesiz Dangalak.

Bu ile hayat geçer mi sevgili Malkero?Eşinizle ilgili kaçıncı konunuz düzelir mi sizce?

Sizden bekledigi para demekki. Calisinca sıkıntı yok calismayinca zaten bi ise yaradigin yok. Gözünün yasina bakmaz boşardım sonra kendi ise yarayip yemegini yapsin.

Düzgünce söylediğinde anlamıyorsa bende hakarete geçerdim bi sonraki adımda. Sen ne işe yarıyorsun babında cümleleri süsleyerek. Sonra da ne oldu ki ne dedim ki diye dolanırdım ortalıkta.

Kendisi ne ise yarıyormuş? Sizi villa da yaşatip elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor muymuş?

Bence eşinin yaptığı çok yanlış ama sende çocuk gibi küsüp konuşmuyorum diyemezsin adam anlamış zaten bozulduğunu, karşına al nedenini söyle bence
Medeni biriyle medenice konuşulur karşıdaki öküz ise ya güdersin ya kesersin
Gerçi öküzede hakaret ama işte öküzde affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…