- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Ben sizi anladim, benim demek istediğim bu tarz erkekler cinsellikte bile siddet uygulayabilyor.Bunu kinamak icin degil gercekten merak ettigim icin sordum. Cok rastlaniyor bu duruma. Ne dusunuyorlar. Belki onlarin soyledikleri ile onlarla ayni durumdaki baska insanlar daha dikkatli olur. Zira cocukla ayrilmak ve sonrasinda bununla bas etmek cocuk sayisi arttikca zorlasiyor.
Ben sizi anladim, benim demek istediğim bu tarz erkekler cinsellikte bile siddet uygulayabilyor.
Zannetmiyorum ki bi kadin böyle biriyle cocuk yapmak icin yanip tutuşsun.
Ama şuda bir gerçek siddete meyilli bi erkekle imkanlarda varsa cok vakit kaybetmeden ayrilmak gerekiyor. En son emine bulut olayin da buda çözüm olmadi ama.
Bakin ben disarida tam bi beyefendi gibi davranip evi karısının basina geçiren tipler tanıyorum.Maalesef öyle. Ancak mümkün oldugunca kisa surede uzaklasmak gerekiyor bu adamlardan. Örnegin adam annesine kardesine siddet uyguluyor hakaret ediyor ya da hizmet sektorundeki bir calisana garsona vs hakaret ediyor. Onlarla birlikte olup buna tanik olan hanim kizlarimiz diyor ki ama bana yapmiyor. Ya hu yapacak. Zamani gelince sana da yapacak. Adam sana vakit varken kacman icin firsat veriyor sen görmemek icin kendini parcaliyorsun. Uzak durun böyle ruh hastalarindan Allah askina
Bakin ben disarida tam bi beyefendi gibi davranip evi karısının basina geçiren tipler tanıyorum.
Gercekten bazen kadınlarımızın da sucu yok kavun degil ki koklayip alasin. Allah iyi kullariyla karşılaştırsin.
‘’Ücretsiz izindeyim’’ olan kısmına kadar okurken resmen yaşadıklarınız gözümde canlandı ama tayin filan demişsiniz muhtemelen memursunuz Ve kendinize bu eziyeti neden yaptınız anlam veremedim.Elinde mesleği olmayan Ve aileden de destek görmeyen insanların bu tarz yaşamlara katlanmasına anlam verebiliyorum ama sizin gibi ekmeği elinde olan kişilere kusura bakmayın ama çok kızıyorum.Çocuklara yoğurt bile almamış Ve sizin de bir maaşınız var buna nasıl izin verirsiniz?O çocuklar hırçın olana kadar neden durdunuz?Çok sinirlendim ve üzüldüm elinizde ki o iki çocuk adına.Kizlar konularimi bilen bilir evlendim evleneli cekmedigim eziyet ozellikle de cocuklarim icin katlanmadigim cile kalmadi.Esim asker.En son doguya geldik onun isinin geregi herkesten uzaktik burda duzelir belki dedim ama kaydedebildigi en iyi asama bir gun cocuklara babalik yapiyosa 5 gun itelemesi kapiyi kapatip alakasi olmamasi bagirmasi oldu.Cocuk derken de daha biri 2 digeri 3e gircek cok cok kucukler.Onun disinda bana siddeti hakaretleri “sen kari misin” gibi itamlarinin ardi arkasi hic kesilmedi ve cok sinirlenince cocuguma da vuruyo.En garip tarafi da bana kusunce onlara da kusuyo onlardan da soguyomus biz ona yuk gibiymisiz , onun yuzunden cocuklarim asiri derecede siddete meyilli cocuklar oldu.Ve bi de ben evde oturdum mu aninda ona batiyo ben koleymisim daima hizmet edicem telefonumu alir vermez disari cikmama izin vermez ve asla bizi kendi de gezdirmez dizi izlerim batar izletmez kardeşimle gulerim zoruna gider cocuklarimi guzelce yer icirir giydiririm sorun eder en son 3aydir filan evin alsiverisini cocuklarin sutunu yogurdunu da almayi birakti artik burama geldi her yerim mor geziyorum zaten, ucretsiz izindeyim su an dilekceyi verdik ve 20gun sonra ise baslayip tayin isticem.Canakkale amasya zonguldak afyon ordu gibi yerler var isteyebilcegim alanlarda, orali olanlar var mi ya da bi fikri olan 2 kucuk oglumla rahat edebilir miyim?Bi de bi Emine bulut da sen olcaksin filan dedi bikac gun once surekli beni oldurmeyi dusunuyo zaten kac zamandir ama su an sakin efendi gibi ayrilmaktan yana herkes de konusunca ikna oldu.
‘’Ücretsiz izindeyim’’ olan kısmına kadar okurken resmen yaşadıklarınız gözümde canlandı ama tayin filan demişsiniz muhtemelen memursunuz Ve kendinize bu eziyeti neden yaptınız anlam veremedim.Elinde mesleği olmayan Ve aileden de destek görmeyen insanların bu tarz yaşamlara katlanmasına anlam verebiliyorum ama sizin gibi ekmeği elinde olan kişilere kusura bakmayın ama çok kızıyorum.Çocuklara yoğurt bile almamış Ve sizin de bir maaşınız var buna nasıl izin verirsiniz?O çocuklar hırçın olana kadar neden durdunuz?Çok sinirlendim ve üzüldüm elinizde ki o iki çocuk adına.
nafaka filan hicbir sey almicam canimi kurtardigima sukretcem.ALLAH yardımcınız olsun. Sonuçta o adam cocuklarinizin babası. Rapor alın mesajları saklayın. Her an şikayet edebileceginizi bilsin. Boşanmanızda da nafaka miktarını belirleyin 2 çocuk sonuçta.
Ya insanların neyi ne boyutta yaşadığını bilemiyoruz tabi ama paranın her kapıyı açtığı şu devirde böle saçmalıkları çekmek bana saçma geliyorÜyenin profiline merak edip baktım.
Hemşireymiş.
Çok şaşırdım, bir sağlık personelinin daha bilinçli olmasını beklerdim.
Umarım darp raporunu hemen alır, mutlaka tanıdığı doktor meslektaşları vardır.
Çünkü eşi güvenilecek bir profil değil, şimdi boşanmaya ikna olmuş ama karar değiştirmeyeceği ne belli ki..
Korkuyor kadın belli ki, çünkü darp raporu alırsa o psikopat meslekten ihraç olur silahına el konulur... psikopatlığı tavan yapabilirYa insanların neyi ne boyutta yaşadığını bilemiyoruz tabi ama paranın her kapıyı açtığı şu devirde böle saçmalıkları çekmek bana saçma geliyor
Merhaba kimsenin durumu ile ilgili yorum yapmayın bence. Inanın tehdit edilince birinin baskısına girince bilinçli davranmak mümkün değil. Hele ki o insan eşinizse namusunuzsa hem üzüntü hem korku çok kötü oluyorsunuz. Bakın ben hukukçuyum o adam beni tehdit ettiğinde hakaret ettiğinde napicami bilmiyordum. Üzüntü korku her şey vardı. O yüzden ınsanların kariyeri mesleği aile hayatında etkili olmuyor.Üyenin profiline merak edip baktım.
Hemşireymiş.
Çok şaşırdım, bir sağlık personelinin daha bilinçli olmasını beklerdim.
Umarım darp raporunu hemen alır, mutlaka tanıdığı doktor meslektaşları vardır.
Çünkü eşi güvenilecek bir profil değil, şimdi boşanmaya ikna olmuş ama karar değiştirmeyeceği ne belli ki..
Hanımefendi, saygı sınırımı aşmadığım müddetçe istediğim yorumu yazabilirim.Merhaba kimsenin durumu ile ilgili yorum yapmayın bence. Inanın tehdit edilince birinin baskısına girince bilinçli davranmak mümkün değil. Hele ki o insan eşinizse namusunuzsa hem üzüntü hem korku çok kötü oluyorsunuz. Bakın ben hukukçuyum o adam beni tehdit ettiğinde hakaret ettiğinde napicami bilmiyordum. Üzüntü korku her şey vardı. O yüzden ınsanların kariyeri mesleği aile hayatında etkili olmuyor.
Demek istediğim saygısızlık degil. Birinin baskısı altına girince bilinçli davranılmiyor. Onu demek istedim lütfen yanlış anlamayın. Ben de bir hukukçu olarak defalarca tehdit edildim tehditle para verdim ex kocama.Hanımefendi, saygı sınırımı aşmadığım müddetçe istediğim yorumu yazabilirim.
Bu üyenin konularına bir bakın bence, sizinki bir anlık tehdittir belki. Burada yıllardır süregelen bir durum var.
Bu arada darp raporu ve çocuk konusunda bilinçli olmasını bekledim. Sağlıkçı olduğu için. Bu da benim yorumum.
Katılıyorum ayrıca konu sahibinin güzel mesleği var, bence istediği yere gidebilir.Ya insanların neyi ne boyutta yaşadığını bilemiyoruz tabi ama paranın her kapıyı açtığı şu devirde böle saçmalıkları çekmek bana saçma geliyor
Haklısınız, bu coğrafyada mesleğin de olsa kadın olmak kolay değil.Demek istediğim saygısızlık degil. Birinin baskısı altına girince bilinçli davranılmiyor. Onu demek istedim lütfen yanlış anlamayın. Ben de bir hukukçu olarak defalarca tehdit edildim tehditle para verdim ex kocama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?