2 kucuk cocukla bosaniyorum sonunda

Ben sizi anladim, benim demek istediğim bu tarz erkekler cinsellikte bile siddet uygulayabilyor.
Zannetmiyorum ki bi kadin böyle biriyle cocuk yapmak icin yanip tutuşsun.
Ama şuda bir gerçek siddete meyilli bi erkekle imkanlarda varsa cok vakit kaybetmeden ayrilmak gerekiyor. En son emine bulut olayin da buda çözüm olmadi ama.

Maalesef öyle. Ancak mümkün oldugunca kisa surede uzaklasmak gerekiyor bu adamlardan. Örnegin adam annesine kardesine siddet uyguluyor hakaret ediyor ya da hizmet sektorundeki bir calisana garsona vs hakaret ediyor. Onlarla birlikte olup buna tanik olan hanim kizlarimiz diyor ki ama bana yapmiyor. Ya hu yapacak. Zamani gelince sana da yapacak. Adam sana vakit varken kacman icin firsat veriyor sen görmemek icin kendini parcaliyorsun. Uzak durun böyle ruh hastalarindan Allah askina

Bakin ben disarida tam bi beyefendi gibi davranip evi karısının basina geçiren tipler tanıyorum.
Gercekten bazen kadınlarımızın da sucu yok kavun degil ki koklayip alasin. Allah iyi kullariyla karşılaştırsin.

Bakin ben disarida tam bi beyefendi gibi davranip evi karısının basina geçiren tipler tanıyorum.
Gercekten bazen kadınlarımızın da sucu yok kavun degil ki koklayip alasin. Allah iyi kullariyla karşılaştırsin.

Dogru oyleleri de var. Allah iyilerle karsilastirsin

Evlendiniz evleneli şiddet görüyordunuz, fakat evliliğinizi devam ettirdiniz.
Üstüne 1 yıl arayla iki küçük çocuk oldu.
Peki neden?
Eğer evlendikten 3 yıl sonra bu olaylar başlasa size hak verirdim ama üzgünüm bile bile lades durumu olmuş.
Size hak veremiyorum.
Mor gözle işe gitmişsiniz. Kaç kere gittiniz?
Çocuklarınız babadan şiddeti Sosyal Öğrenme ile öğrenmiş. Çocuklarınız dövülmüş, istenmemiş.
Siz katlanmışsınız neden ki yani neden?
Mesleğiniz var, eğitiminiz var, aileniz var. Neyi beklediniz?
O çocuklarınız ileride travmalarla uğraşacak, bilginiz olsun.
Belki onlarda ister istemez eşlerine şiddet uygulamaya meyilli olacak.
Burada bazı üyeler, çocuk konusunu sorgulamayın diyor ama ben katılmıyorum.
Siz cahil bir kadın değilsiniz. Bir sağlık ocağına gidip, doğum kontrol hapı yazdırmak 5 dakikanızı alırdı. Veya bir spiral taktırmak çok vakit almazdı.
Lütfen bir durun düşünün, bu konuyu sanki başka bir üye yazmış gibi okuyun.
Ve bu iğrenç adamla (!) barışmayın. Yoksa bu sefer iki mor gözle işe gitmek zorunda kalacaksınız.
Eşiniz sizi öldürmekle tehdit etmiş. Lütfen hala adamı (!) Düşünmeyi bırakın.
Mesleğine olan olsun. Şikayet edin, koruma isteyin.
Kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın.
Umarım bu mahluklar azalarak tükenir.
Çocuklarınıza çok üzüldüm. Umarım daha fazla travmaları olmaz.
Umarım sizinde daha fazla mor gözünüz olmaz.

Hemen harekete geçin..

‘’Ücretsiz izindeyim’’ olan kısmına kadar okurken resmen yaşadıklarınız gözümde canlandı ama tayin filan demişsiniz muhtemelen memursunuz Ve kendinize bu eziyeti neden yaptınız anlam veremedim.Elinde mesleği olmayan Ve aileden de destek görmeyen insanların bu tarz yaşamlara katlanmasına anlam verebiliyorum ama sizin gibi ekmeği elinde olan kişilere kusura bakmayın ama çok kızıyorum.Çocuklara yoğurt bile almamış Ve sizin de bir maaşınız var buna nasıl izin verirsiniz?O çocuklar hırçın olana kadar neden durdunuz?Çok sinirlendim ve üzüldüm elinizde ki o iki çocuk adına.

Reactions: 000

Üyenin profiline merak edip baktım.
Hemşireymiş.
Çok şaşırdım, bir sağlık personelinin daha bilinçli olmasını beklerdim.
Umarım darp raporunu hemen alır, mutlaka tanıdığı doktor meslektaşları vardır.

Çünkü eşi güvenilecek bir profil değil, şimdi boşanmaya ikna olmuş ama karar değiştirmeyeceği ne belli ki..

ALLAH yardımcınız olsun. Sonuçta o adam cocuklarinizin babası. Rapor alın mesajları saklayın. Her an şikayet edebileceginizi bilsin. Boşanmanızda da nafaka miktarını belirleyin 2 çocuk sonuçta.
nafaka filan hicbir sey almicam canimi kurtardigima sukretcem.

Ya insanların neyi ne boyutta yaşadığını bilemiyoruz tabi ama paranın her kapıyı açtığı şu devirde böle saçmalıkları çekmek bana saçma geliyor

Ya insanların neyi ne boyutta yaşadığını bilemiyoruz tabi ama paranın her kapıyı açtığı şu devirde böle saçmalıkları çekmek bana saçma geliyor
Korkuyor kadın belli ki, çünkü darp raporu alırsa o psikopat meslekten ihraç olur silahına el konulur... psikopatlığı tavan yapabilir tabi ki alsa attırsa keşke ama ne yaşadığını nasıl bir ruh hastası olduğunu en iyi o bilir. Belli ki kaçıp kurtulmaya çalışıyor

Merhaba kimsenin durumu ile ilgili yorum yapmayın bence. Inanın tehdit edilince birinin baskısına girince bilinçli davranmak mümkün değil. Hele ki o insan eşinizse namusunuzsa hem üzüntü hem korku çok kötü oluyorsunuz. Bakın ben hukukçuyum o adam beni tehdit ettiğinde hakaret ettiğinde napicami bilmiyordum. Üzüntü korku her şey vardı. O yüzden ınsanların kariyeri mesleği aile hayatında etkili olmuyor.

Hanımefendi, saygı sınırımı aşmadığım müddetçe istediğim yorumu yazabilirim.
Bu üyenin konularına bir bakın bence, sizinki bir anlık tehdittir belki. Burada yıllardır süregelen bir durum var.
Bu arada darp raporu ve çocuk konusunda bilinçli olmasını bekledim. Sağlıkçı olduğu için. Bu da benim yorumum.

Demek istediğim saygısızlık degil. Birinin baskısı altına girince bilinçli davranılmiyor. Onu demek istedim lütfen yanlış anlamayın. Ben de bir hukukçu olarak defalarca tehdit edildim tehditle para verdim ex kocama.

Reactions: 000
Katılıyorum ayrıca konu sahibinin güzel mesleği var, bence istediği yere gidebilir.
Umarım eşi artık değiştim, o eski ben değilim (Tabi tabi..) gibi vaatlerle aklını çelmez.

Haklısınız, bu coğrafyada mesleğin de olsa kadın olmak kolay değil.
Ama insan okumuş,eğitimli, işi olan kadınların daha cesaretli olmasını bekliyor.
Umarım konu sahibi bu evliliği bitirir.

Sizin olayınıza da üzüldüm, erkekler eşkiya olmuş. Eski eşiniz de mi hukukçuydu?

Çanakkaleliyim çanakkale güzel sizi rahatsız eden olmaz gece geç saatlerdede sokağa çıksanız sıkıntı olmaz ama kiralar nasıldır bilmiyorum bütçenize görede ev bulacağınızı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…