2 kucuk cocukla bosaniyorum sonunda

Çanakkale güzel, yaşam açısından uygun maddi manevi olarak ve güvenli bir şehir
Öğrenci ağırlıklı nüfusu çok şirin bir yer öncelikli olarak ..
Allah yardımcınız olsun meslek sahibi olmanıza çok sevindim şu durumda
Bulunduğunuz yerde olmak zorunda Mısınız şuan, ailenizin yanına gitseniz daha güvende olursunuz, ve gemileri yaktıysanız darp raporu ve uzaklaştırma alabilirsiniz aynı zamanda

Reactions: 000
Buyuk ihtimalle canakkle ya da amasya dusunuyorum kiralar nasi acaba bi de hastanelerin sartlarini biliyo musunuz cok mu yogun? Hic o taraflara gitmedigim icin bi fikrim yok cunki.(

Basladi bile simdiden, ama kararim kesin cekmiyorum davayi burdaki arkadaslarin onerilerini de dikkate alip cocuklarimi huzurluca buyutebilecegim yere gidecegim insallah.
Çekmeyin.
Davayı da çekmeyin, bu adamı (!) da çekmeyin.
Çanakkale ile ilgili çok güzel öneriler yazılmış. Bence de güzel şehir, medeni insanlar, deniz kıyısı sakin bir yer..
Bir arkadaşımın orada evi var, gayet güzel bir şehir. Uygun fiyata ev de bulabilirsiniz.
Zaten mesleğiniz de var. Bir de çocuklara bakacak güvenilir birini buldunuz mu düzeni kurarsınız.
Ezdirmeyin artık daha fazla kendinizi.
Eşinizi de Allah bildiği gibi yapsın.(Çok şey yazmak isterdim ama edepten yazamadım).

Umarım güzel gelişmelerinizi okuruz..

Buyuk ihtimalle canakkle ya da amasya dusunuyorum kiralar nasi acaba bi de hastanelerin sartlarini biliyo musunuz cok mu yogun? Hic o taraflara gitmedigim icin bi fikrim yok cunki.(

Hastane şartlarını hiç bilmiyorum ama
Kiralar İzmir, İstanbul gibi büyük şehirlere oranla uygun küçük ama güzel bir şehir

Canım çok üzüldüm durumuna inşallah hakkında hayırlısı olur emniyetin kades uygulaması var can güvenliğinden korkuyorsan uygulamaya hemen kaydol derim inşallah gerek kalmaz

Çocuklarım için katlanıyorum demişsiniz kocanız olacak kütük sinirlenince çocuklara vuruyormuş. Evlendiniz evleneli böyle olan bir evliliğe 2 çocuğu nasıl sığdırabildiniz? Dahası sağlık sektöründe çalışıyorsunuz. Eğitiminiz, mesleğiniz var, aileniz arkanızda daha ilk şiddette neden kapıyı vurup gitmediniz bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Umarım rahatça boşanabilirsiniz. Darp raporu aldınız mı? Uzaklaştırma kararı çıkartmaya çalışın hemen gerekirse sığınma evine gidin, acele edin ama her geçen gün sizin için daha kötü olur

Reactions: 000
Elleri kırılsın insan diye böyleleri de doğuyor işte
Kaç git kurtar kendini polisede şikayet et ayy bi idam gelse de şu canilerden kurtulsak artık ya

emıne bulutda adam ısınden olmasın sosyal cevresıne karsı zarar gormesın işsizlik yasamasın sıkıntı cekerse bana sarar dıye sıkayet etmemıstı sonunu gorduk
bu adamlara merhamet fazla.

Annemle yasicam canin insallah cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…